MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

AGAN ERECTIN 6 TABS

AGAN ERECTIN 6 TABS

AGAN ERECTIN 6 TABS

ERECTIN

Συμπλήρωμα διατροφής με enoSTIMTM (πατενταρισμένο εκχύλισμα Vitis Vinifera, Malus Pumila και Saffron Stigmas Powder), μάκα, L-αργινίνη και ψευδάργυρο* που είναι γνωστό πως συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή, αλλά και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης

To μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα απλό μόριο που αποτελείται από ένα άτομο αζώτου και ένα άτομο οξυγόνου. Παράγεται στο σώμα από το αμινοξύ L-αργινίνη, από το εσωτερικό τοίχωμα των αρτηριών, το ενδοθήλιο και μεταφέρει πληροφορίες μεταξύ των κυττάρων. Η βασική λειτουργία του είναι να διαστέλλει τις αρτηρίες στέλνοντας μήνυμα στα λεία μυϊκά κύτταρα να χαλαρώσουν ρυθμίζοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος. Οι αρτηρίες διαστέλλονται και με αυτό το τρόπο ρυθμίζεται η κυκλοφορία του αίματος.

Το μονοξείδιο του αζώτου παίζει σημαντικό ρόλο στις στυτική λειτουργία στον άνδρα. Όταν ο σεξουαλικός ερεθισμός δια μέσου των νεύρων φτάσει στα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων του πέους, αυτά παράγουν μονοξείδιο του αζώτου.  Έτσι τα αγγεία διαστέλλονται, αυξάνεται η τη ροή του αίματος και επέρχεται η στύση.

Το EnoSTIM είναι ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα πολυφαινολών σταφυλιών και μήλων και σαφράν, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:

στην αύξηση της αγγειοδιαστολής κατά 50% **

στη μείωση του οξειδωτικού στρες κατά 74% **

στην αύξηση των επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου κατά 24% **

Ψευδάργυρος: Συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή, αλλά και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.*

L-Αργινίνη: Ανήκει στα αμινοξέα και παίζει σημαντικό ρόλο στην πρωτεϊνοσύνθεση Ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει επαρκείς ποσότητες αργινίνης σε καταστάσεις οξειδωτικού stress. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί την αργινίνη για την παραγωγή του ΝΟ (μονοξείδιο του αζώτου), μιας ουσίας με αγγειοδιασταλτική δράση.

H Maca (ρίζα Lepidium meyenii) είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και αμινοξέα και αποτελεί παραδοσιακή υπερτροφή για αύξηση της ζωτικότητας.

* Τα παραπάνω  αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

**Sources : (1) Cai T, et al. An improvement in sexual function is related to better quality of life, regardless of urinary function improvement: results from the IDIProst® Glod Study. Arch Ital Urol Androl. 2013 Dec 31;85(4):184-9. (2) ID 2427. Styli cum Stigmatis Crocus sativus: 28mg/day.(3) Effect of NPF on the activation of eNOs through the phosphorylation of Serine 1177 from endothelial cells (HUVECs) as measured by flow cytometry. 2008.(4) NPF stimulates endothelial-dependent blood flow by nitric oxide synthesis. Ex vivo study on rat aorta. 2004.(5) The effects of NPF, a formulation containing grape and apple extracts and its effects on the production of peroxinitrites in hamsters subjected to aerobic physical activity. 2004.(6) NPF stimulates endothelial-dependent blood flow by nitric oxide synthesis. Ex vivo study on rat aorta. 2004.

 

Οδηγίες χρήσης

1 ταμπλέτα ημερισίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας

 

Σύνθεση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ   /   ΑΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤΑ   /   % ΣΗΠ*

EnoSTIMTM [(Vitis Vinifera extract, Apple Skin( Malus Pumila) extract,Saffron Stigmas (Crocus Sativus) Powder)]   /   300mg   /   *

Μάκα [Maca (Lepidium meyenii)(Root)]   /   100mg   /   *

Αργινίνη (L-Arginine HCl)   /   100mg   /   *

Ψευδάργυρος (Zinc)   /   10mg   /   100%

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Γλουτένη, Λακτόζη, Ζάχαρη, Αλλεργιογόνα, GMO.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

 

Προφυλάξεις & παρενέργειες

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας / Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση διότι μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα / Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου / Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας / Φυλάξτε το σε μέρος σκιερό και δροσερό που δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά.

Aριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 75957/6-8-2021

*Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας.

Συσκευασία 6 ταμπλέτες

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: AGAN
  • Κωδικός: 10146294
  • Βάρος: 0.10kg
10,76€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,67€