MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ERBOZETA PROSTADEP PLUS 20CAPS

ERBOZETA PROSTADEP PLUS 20CAPS

ERBOZETA PROSTADEP PLUS 20CAPS

Prostadep Plus

Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη, Προστατίτιδα, Νυκτουρία, Δυσουρία, Συχνοουρία

Το συμπλήρωμα διατροφής Prostadep Plus συμβάλλει αποτελεσματικά στην φυσιολογική λειτουργία και υγεία του προστάτη, χάρη στην υψηλή τεχνολογία της μεθόδου μικροενκαψυλίωσης (πατέντα Sabamax 600). Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον προστάτη (καλοήθης υπερπλασία, προστατίτιδα) και έχουν έντονα συμπτώματα όπως νυκτουρία, δυσουρία, αίσθημα επείγουσας ούρησης, διακοπτόμενη ροή ούρων και συχνοουρία.

Χάρη στο εύκολο δοσολογικό του σχήμα (ένα καψάκι το πρωί με άδειο στομάχι) διευκολύνεται σημαντικά η σωστή χρήση του.

 

Δράσεις Συστατικών

Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται κατά κύριο λόγο στην υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα Saw Palmetto (407 mg/capsule), η οποία αποδίδεται αφενός στην υψηλή τεχνολογία του και αφετέρου στη μέθοδο εκχύλισης με υπερκρίσιμο CO2, που επιτρέπει μεγαλύτερη ποσότητα λιπαρών οξέων.

Το Λυκοπένιο δρα αντιοξειδωτικά και αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων.

 

Συστατικά

SABAMAX 600 – μικροενθυλακωμένο 540 mg:

SABALSELECT εκχύλισμα ελαίου από Serenoa Repens, 90% Λιπαρά Οξέα (Serenoa repens (Batram) από μικρά φρούτα) ίση με 407 mg Λιπαρών Οξέων

Λυκοπένιο 4mg

Το Prostadep Plus δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη ή γλυκόζη.

 

Οδηγίες

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση:

Ένα καψάκιο το πρωί με άδειο στομάχι.

Προειδοποιήσεις

Το παρόν δεν υποκαθιστά την ισορροπημένη διατροφή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν δεν προορίζεται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 67578/ 29-06-2020. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

20 καψάκια

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: ERBOZETA
  • Κωδικός: 10126664
  • Βάρος: 0.10kg
17,05€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,75€