MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURES AID ACTIVE MAN WITH ARGININE, KOREAN GINSENG AND MACA 60 TABS

NATURES AID ACTIVE MAN WITH ARGININE, KOREAN GINSENG AND MACA 60 TABS

NATURES AID ACTIVE MAN WITH ARGININE, KOREAN GINSENG AND MACA 60 TABS

Active Man

Το Active Man της Natures Aid είναι μία φόρμουλα που βοηθά στην σωστή σεξουαλική υγεία του άνδρα.

Χάρη στα θρεπτικά συστατικά και βότανα (Αργινίνη, Damiana, Korean Ginseng & Maca) που περιέχει, βοηθά  στην σεξουαλική απόδοση, τη γονιμότητα, την αύξηση της λίμπιντο και τη στυτική δυσλειτουργία.

 

Στυτική δυσλειτουργία

Η δημιουργία και η διατήρηση της στύσης απαιτεί την παραγωγή του ΝΟ (μονοξείδιου του αζώτου), μια αντίδραση που προϋποθέτει την παρουσία του αμινοξέως αργινίνη. Το Korean ginseng μπορεί επίσης να αυξήσει τη ροή του αίματος στο στυτικό ιστό χάρη στην ικανότητά του να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Μελέτες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά του στη στυτική δυσλειτουργία.

 

Γονιμότητα και σεξουαλική δραστηριότητα

Η έλλειψη Ψευφάργυρου μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και ποσότητας του σπέρματος και συνεπώς η λήψη ψευδάργυρου (Zn) μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Το βότανο Damiana μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης.  Η αργινίνη και το Korean ginseng έχει βρεθεί ότι αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, βελτιώνουν την ποιότητα και την κινητικότητά τους.

 

Δοσολογία

3 ταμπλέτες με άδειο στομάχι πριν τη σεξουαλική επαφή

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη πρόσληψη.

 

Αλλεργιογόνα

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans

Δεν περιέχει  τεχνητά χρώματα ή γεύσεις.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ λακτόζη, γαλακτοκομικά, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, ξηροί καρποί, αλάτι, άμυλο & ζάχαρη

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Εταιρεία: NATURES AID
  • Κωδικός: 10119415
  • Βάρος: 0.20kg
12,92€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,42€