MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HEALTHY BALANCE PROSTATE BALANCE 90 VEGICAPS

HEALTHY BALANCE PROSTATE BALANCE 90 VEGICAPS

HEALTHY BALANCE PROSTATE BALANCE 90 VEGICAPS

PROSTATE BALANCE

Αυτή η φυτική φόρμουλα επόμενης γενιάς περιέχει ένα ευρύ φάσμα συστατικών για την προώθηση της καλής λειτουργίας του προστάτη και την υποστήριξη της φυσιολογικής ροής των ούρων. Βοτανικά εκχυλίσματα, όπως το saw palmetto, η ρίζα τσουκνίδας, το λυκοπένιο και άλλα κάνουν το Prostate Balance  συμπλήρωμα διατροφής για την καλή λειτουργία του προστάτη.

Οφέλη με μια ματιά

Υποστηρίζει την καλή λειτουργία του προστάτη με θρεπτικά συστατικά

Βοηθάει στην προστασία από τα υπερβολικά επίπεδα ανδρογόνων

Προωθεί το σωστό μέγεθος και δομή του προστάτη και την δομή των κυττάρων

Αναστέλλει τις ανεπιθύμητες αλλαγές στην κυτταρική διαίρεση

Υποστηρίζει τα σωστά πρότυπα ούρησης και ροή

Ενθαρρύνει μια ορθή φλεγμονώδη αντίδραση

Το Lyc-O-Mato είναι πατενταρισμένο τυποποιημένο εκχύλισμα φυσικής τομάτας. Το βραβευμένο Lyc-O-Mato® είναι το μόνο που έχει υψηλή δραστικότητα και υποστηρίζεται από επιστημονικές έρευνα.

Το Lycopène είναι το ισχυρό κόκκινο καροτενοειδές θρεπτικό συστατικό που βρίσκεται στην υψηλότερη συγκέντρωση σε ώριμες κόκκινες ντομάτες. Το εκχύλισμα λυκοπενίου στο Lyc-O-Mato περιέχει φυσικά ένα πλήρες συμπλήρωμα άλλων καροτενοειδών και φυτο-θρεπτικών συστατικών όπως φυτοστερόλη, φυτοένιο, φυτοφλουένιο, β-καροτένιο και βιταμίνη Ε.

Το Lyc-O-Mato παρασκευάζεται από πολτό από ειδικά επιλεγμένες non-GMO ντομάτες, ακολουθεί μια διαδικασία και τεχνολογία που ελέγχεται από τον σπόρο προς το τελικό μείγμα από την Lycored.

Το λυκοπένιο είναι ένα αντιοξειδωτικό καροτενοειδές και ισχυρό θρεπτικό συστατικό για την καλή λειτουργία του προστάτη επειδή προάγει το σωστό μέγεθος και τη δομή του προστάτη. Το βόριο έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει την αύξηση του ειδικού αντιγόνου του προστάτη και το εκχύλισμα Βoswellia είναι ένα εξαιρετικά απορροφήσιμο εκχύλισμα που υποστηρίζει φυσιολογική αναστολή της 5-λιποξυγενάσης, ενός ενζύμου που σχετίζεται με ανεπιθύμητες αλλαγές κυτταρικής διαίρεσης - και οι δύο βασικές πτυχές της διατήρησης της καλής λειτουργίας του προστάτη σε κυτταρικό επίπεδο.

Υποστηρίζει την σωστή ούρηση και φλεγμονώδη αντίδραση.

Το Saw Palmetto CO2 εκχύλισμα υποστηρίζει την φυσιολογική ροή των ούρων και προάγει επίσης μια σωστή φλεγμονώδη αντίδραση.

Το εκχύλισμα Pygeum υποστηρίζει επίσης σωστά πρότυπα ούρησης. Και μία από τις δραστικές ενώσεις στο pygeum είναι βήτα-σιτοστερόλη, η οποία ενισχύει τα αποτελέσματα του pygeum. Αυτή η φόρμουλα περιέχει επιπλέον βήτα-σιτοστερόλη (από πεύκο) για την συμπλήρωση των δραστικών ενώσεων τόσο των εκχυλισμάτων φυτών saw palmetto όσο και των φυτών pygeum.

Το Ρrostate Βalance είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα και είναι το μοναδικό που προσφέρει αυτά τα πολλά ισχυρά θρεπτικά συστατικά για την καλή λειτουργία του προστάτη σε μια ενιαία επιστημονική φόρμουλα. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΑΡ. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ε.Ο.Φ. 68267/27-07-2017

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.

*Αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

90 Vegicaps

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HEALTHY BALANCE
  • Κωδικός: 10133721
  • Βάρος: 0.20kg
43,74€
Χωρίς ΦΠΑ: 35,28€