MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SALUDBOX AMORE 20 CHEWING GUM

SALUDBOX AMORE 20 CHEWING GUM

SALUDBOX AMORE 20 CHEWING GUM

SALUDBOX AMORE

Ενισχύστε τη στιγμή!

Για εκείνον και για εκείνη.

Προσθέστε σπίθα στη σχέση σας με το SaludBox Amore!

Η τσίχλα με δυόσμο που βοηθά και τα δύο φύλα να διατηρήσουν τη λίμπιντο.

To Saludbox Amore είναι συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή τσίχλας, με γεύση δυόσμου και περιέχει το συστατικό maca μια ισχυρή ρίζα που ενεργοποιεί τη λίμπιντο στα άτομα και των δύο φύλων.

Το βασικό του συστατικό είναι το Lepidium meyenii (maca) το οποίο αυξάνει τη λίμπιντο και ενισχύει την ερωτική επαφή, χάρη στη συμβολή της αργινίνης. Επίσης περιέχει βιταμίνη Ε (αντιοξειδωτικό που λειτουργεί συνεργατικά με την αργινίνη) και σαφράν.

Που απευθύνεται

Το Saludbox Amore απευθύνεται σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις σεξουαλικές τους σχέσεις.

Οφέλη

Βοηθά στη διατήρηση της λίμπιντο.

Ρυθμίζει και ενισχύει τη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος.

Μειώνει την επίδραση των συμπτωμάτων του προεμμηνοροϊκού συνδρόμου και της εμμηνόπαυσης στη λίμπιντο.

Βελτιώνει της ποιότητας της ερωτικής επαφής.

Γιατί είναι μοναδικό προϊόν;

Το Saludbox Amore αποτελεί το μοναδικό προϊόν, στο οποίο η μορφή δράσης της αργινίνης και της Maca, οδηγεί σε ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας των ευαίσθητων περιοχών και των δύο φύλλων.

Επιτυγχάνει την ανακούφιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου και της εμμηνόπαυσης που σχετίζονται με την λίμπιντο.

 

Τι περιέχει;

Ενεργά συστατικά:

Lepidium meyenii (maca): Γνωστό αφροδισιακό με επίδραση και στα δύο φύλλα. Περιέχει φυτοστερόλλες που ασκούν ανδρογόνο δράση αντίστοιχη της τεστοστερόνης. Αυξάνει την λίμπιντο σε γυναίκες και άντρες.

L-Αργινίνη: Αμινοξύ που ενισχύει τη φυσιολογική στύση. Ενισχύει τη μικροκυκλοφορία στα αγγεία της πυέλου. Βοηθά το σχηματισμό (ΝΟ) μονοξειδίου του αζώτου ουσία με ισχυρότατη αγγειοδιασταλτική δράση. Ως αποτέλεσμα η αργινίνη αυξάνει φυσικά τη ροή του αίματος στο πέος και μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη και μεγαλύτερης διάρκειας στύση, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ποσότητα και κινητικότητα του σπέρματος.

Βιταμίνη E: Ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία των τοιχώματων των αγγείων. Παρουσιάζει αγγειοδιασταλτική δράση και προστατεύει το επιθήλιο ενισχύοντας το γυναικείο γεννητικό σύστημα.

Safran: Περιέχει καροτένια που ενεργοποιούν την επαναπρόσληψη της σεροτονίνης καταπολεμώντας σε σημαντικό βαθμό όλα τα ψυχογενή αίτια της Στυτικής Δυσλειτουργίας και της μείωσης της ερωτικής επιθυμίας στις γυναίκες,

Δραστικά Συστατικά

Ποσότητα δόσης ανά ημέρα

Lepidium meyenii (maca) 200 mg

L-Αργινίνη 150 mg

E Βιταμίνη 6mg 15% ΣΗΔ*

Σαφράν 1mg

*ΣΗΔ: % Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης

Το Saludbox Amore διατίθεται στα φαρμακεία σε συσκευασία, η οποία περιέχει 20 μασώμενες τσίχλες.

 

Δοσολογία

Συνίσταται να μασάτε 1-2 τσίχλες την ημέρα για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Για την απορρόφηση των συστατικών, η τσίχλα θα πρέπει να μασηθεί 3-5 λεπτά, ενώ μετέπειτα την κρατάτε για όσο χρόνο θέλετε ως απλή τσίχλα.

Συνιστάται να μην λαμβάνετε περισσότερο από δύο τσίχλες την ημέρα, που είναι η συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.

Κρατήστε μακριά από τα παιδιά.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Δεν περιέχει λακτόζη.

Δεν περιέχει ζάχαρη.

Δεν περιέχει γλουτένη.

Μην το χρησιμοποιείτε εάν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος αυτού. 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: SALUDBOX
  • Κωδικός: 10142463
  • Βάρος: 0.10kg
18,03€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,54€