MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DNALOGY PATROTIS KIT DNA ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

DNALOGY PATROTIS KIT DNA ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

DNALOGY PATROTIS KIT DNA ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

DNA Τεστ Πατρότητας για Ιδιωτική Χρήση

Ξεκάθαρη Απάντηση στη Πιθανότητα Πατρότητας

Τεστ λήψης δείγματος για έλεγχο της πατρότητας που καθορίζει κατά πόσο ένας άνδρας είναι ο βιολογικός πατέρας ενός παιδιού.

Οδηγίες για τη σιελογόνο δειγματοληψία μέσω των DNAlogy-kit

Για την διεξαγωγή της δειγματοληψίας, το DNAlogy-Kit περιέχει αποστειρωμένους βαμβακοφόρους στειλεούς, οδηγίες δειγματοληψίας και το έντυπο εντολής.

Στόχος της δειγματοληψίας είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατό περισσότερα κύτταρα από το εσωτερικό της παρειάς

Προσοχή:

Μη γευματίσετε, πιείτε ή καπνίσετε για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τη δειγματοληψία.

Αποφύγετε κάθε επαφή με την κεφαλή του στειλεού

Συλλέξετε δύο ξεχωριστά δείγματα για κάθε άτομο (χρησιμοποιήστε τον ίδιο κωδικό, π.χ. Δείγμα 1).

Οδηγίες δειγματοληψίας μέσω μπατονέτας

Βήμα 1: Σημειώστε στο σωλήνα συλλογής τον κωδικό «Δείγμα 1» και την ημερομηνία δειγματοληψίας.

Βήμα 2: Ανοίξτε προσεκτικά τον πρώτο σωλήνα συλλογής κρατώντας τον από το πλαστικό κόκκινο χερούλι και αφαιρέστε προσεκτικά τον αποστειρωμένο στειλεό συλλογής παρειακού επιχρίσματος.

Βήμα 3: Κρατώντας το πλαστικό κόκκινο χερούλι τοποθετήστε την κεφαλή του στειλεού στο εσωτερικό της παρειάς (μάγουλο) και τρίψτε τον προς κάθε κατεύθυνση αρκετές φορές (20 δευτερόλεπτα σε κάθε παρειά). Επαναλάβετε τα βήματα 1-3 για το ίδιο άτομο με τον δεύτερο σωλήνα συλλογής.

Βήμα 4: Αφήστε τους στειλεούς να στεγνώσουν για τουλάχιστον 3 ώρες (όχι λιγότερο) σε θερμοκρασία δωματίου και σε προστατευμένο περιβάλλον, μακριά από οποιαδήποτε πηγή μόλυνσης. Όταν οι στειλεοί στεγνώσουν τοποθετήστε τους ξανά στους σωλήνες συλλογής.

Βήμα 5: Τοποθετήστε τους δύο σωλήνες συλλογής που περιέχουν το βιολογικό υλικό προς ανάλυση στον ειδικό φάκελο απάντησης και στείλτε τον πίσω στη DNAlogy μαζί με το συμπληρωμένο έντυπο εντολής διενέργειας ανάλυσης DNA.

Η συσκευασία περιέχει τις ειδικές μπατονέτες δειγματοληψίας σάλιου και τις οδηγίες αποστολής των δειγμάτων στα εργαστήρια της DNAlogy.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πελάτης αγοράζει από το φαρμακείο μόνο το σετ δειγματοληψίας και όχι την ανάλυση, αφού αυτή πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους επιστήμονες της DNAlogy.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: DNALOGY
  • Κωδικός: 1098154
  • Βάρος: 0.20kg
29,06€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,44€