MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

CLEARBLUE TEST Εγκυμοσύνης Γρήγορη Ανίχνευση Μετά από 1 Λεπτό 2τμχ

CLEARBLUE TEST Εγκυμοσύνης Γρήγορη Ανίχνευση Μετά από 1 Λεπτό 2τμχ

CLEARBLUE TEST Εγκυμοσύνης Γρήγορη Ανίχνευση Μετά από 1 Λεπτό 2τμχ

Clearblue Τεστ Εγκυμοσύνης Γρήγορη Ανίχνευση

Αποτέλεσμα μόλις σε 1 λεπτό

Το Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue Γρήγορη Ανίχνευση μπορεί να σας δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης μόλις σε 1 λεπτό όταν κάνετε το τεστ από την ημέρα καθυστέρησής σας. Πρέπει να περιμένετε για 3 λεπτά για να επιβεβαιώσετε ένα αρνητικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης.

Είναι σχεδιασμένο ως το τεστ εγκυμοσύνης για χρήση κατ' οίκον με τη μέγιστη ευκολία χρήσης, με πολύ πλατύ άκρο που αλλάζει χρώμα και εργονομική καμπυλωτή λαβή. Με την αναμενόμενη ακρίβεια του Clearblue, αυτό το κιτ τεστ εγκυμοσύνης για χρήση κατ' οίκον έχει ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου σας

Σε μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάνω από 9 στις 10 γυναίκες είπαν ότι θα πλήρωναν περισσότερα για το Clearblue Γρήγορη Ανίχνευση από ό,τι για ένα τεστ ταινίας (με βάση 111 γυναίκες που χρησιμοποίησαν και διάβασαν διαφορετικούς τύπους τεστ).

Αποτέλεσμα μόλις σε 1 λεπτό

Καμία άλλη μάρκα δεν είναι πιο ακριβής  Το Clearblue έχει ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου σας

Εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων συν ( ) ή μείον (-)

Βραβευμένος, εύκολος στη χρήση σχεδιασμός

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Αυτή η συσκευή προορίζεται για χρήση κατ' οίκον. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Παρακαλούμε διαβάστε τις εσώκλειστες οδηγίες προσεκτικά πριν από τη χρήση.

 

ΧΡΗΣΗ

Πριν ξεκινήσετε

Διαβάζετε πάντα το φυλλάδιο οδηγιών προσεκτικά πριν να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Όταν είστε έτοιμη να κάνετε το τεστ, αφαιρέστε το δοκιμαστικό στικ του τεστ εγκυμοσύνης από το αλουμινένιο περιτύλιγμα και βγάλτε το μπλε καπάκι. Χρησιμοποιήστε το τεστ αμέσως.

Κάνοντας το τεστ

Απλώς κρατήστε το απορροφητικό άκρο που αλλάζει χρώμα προς τα κάτω στη ροή των ούρων σας ή σε ένα δείγμα των ούρων σας, σε ένα καθαρό στεγνό δοχείο, μόνο για 5 δευτερόλεπτα.

Το άκρο που αλλάζει χρώμα θα γίνει αμέσως ροζ, υποδεικνύοντας ότι γίνεται απορρόφηση ούρων. Συνεχίστε να κρατάτε το άκρο που αλλάζει χρώμα στα ούρα καθ' όλη τη διάρκεια των 5 δευτερολέπτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Κρατήστε το άκρο που αλλάζει χρώμα προς τα κάτω ή τοποθετήστε το δοκιμαστικό στικ του τεστ εγκυμοσύνης σε μια επίπεδη επιφάνεια καθώς περιμένετε για το αποτέλεσμα.

Περιμένετε για 3 λεπτά

Καθώς το τεστ εγκυμοσύνης αρχίζει να λειτουργεί, θα δείτε να σχηματίζονται γαλάζιες γραμμές.

Διαβάστε τα αποτελέσματά σας

Μπορείτε να διαβάσετε το αποτέλεσμά σας στο παράθυρο αποτελέσματος.

Μια μπλε γραμμή πρέπει να είναι παρούσα στο παράθυρο ελέγχου όταν διαβάζετε το αποτέλεσμά σας. Αυτή η γραμμή δείχνει ότι το τεστ λειτούργησε σωστά.

Ένα αποτέλεσμα «Έγκυος» μπορεί να εμφανιστεί σε 1 λεπτό όταν κάνετε το τεστ από την ημέρα που καθυστέρησε η περίοδός σας (η οποία είναι η ημέρα μετά την αναμενόμενη περίοδό σας).

Πρέπει να περιμένετε για 3 ολόκληρα λεπτά για να επιβεβαιώσετε ένα αποτέλεσμα «Όχι έγκυος» ή όταν κάνετε το τεστ πριν από την καθυστέρησή σας (ανατρέξτε στην ερώτηση 10).

Αν δεν εμφανιστεί μπλε γραμμή στο παράθυρο ελέγχου μέσα σε 10 λεπτά, το τεστ δεν λειτούργησε.

Δεν έχει σημασία εάν η μία από τις δύο γραμμές που σχηματίζουν το σύμβολο « » είναι πιο αχνή ή πιο σκούρα από την άλλη, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι «Έγκυος».

Διαβάστε το αποτέλεσμά σας μέσα σε 10 λεπτά αφού κάνετε το τεστ.

Αγνοήστε οποιαδήποτε αλλαγή προκύπτει στο αποτέλεσμα μετά από αυτό το διάστημα.

(*) Θα πρέπει να περιμένετε για 3 λεπτά για να επιβεβαιώσετε ένα αρνητικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: CLEAR BLUE
  • Κωδικός: 1051374
  • Βάρος: 0.30kg
8,07€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,61€