MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HANSAPLAST SENSITIVE 40STRIPS

HANSAPLAST SENSITIVE 40STRIPS

HANSAPLAST SENSITIVE 40STRIPS

Επιθέματα Sensitive

Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive είναι ιδιαίτερα φιλικά με την επιδερμίδα και κατάλληλα για την κάλυψη κάθε είδους μικρής πληγής.

Το μαλακό υλικό είναι υποαλλεργικό και εύκαμπτο. Η γάζα πληγής δεν κολλάει στην πληγή  και την προστατεύει από εξωτερικά χτυπήματα. Η ασφαλής και φιλική με την επιδερμίδα επικόλληση διασφαλίζει ότι το επίθεμα θα παραμένει στη θέση του, ενώ εξακολουθεί να αφαιρείται ανώδυνα.

*Τα επιθέματα Hansaplast εμποδίζουν το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων.

Τα επιθέματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν γύρω από την πληγή

Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive είναι κατάλληλα και για διαβητικούς.

Μαλακό και αεροδιαπερατό υλικό

*Η συμβατότητα με την επιδερμίδα είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Υποαλλεργική προστασία πληγών

Αφαιρείται ανώδυνα

Προστατεύουν την πληγή από εξωτερικά χτυπήματα

 

Εφαρμογή

Καθαρισμός

Ο καθαρισμός της πληγής από τους ρύπους και τα βακτήρια είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα για τη βέλτιστη επούλωση. Για να αποτραπούν οι μολύνσεις της πληγής, ψεκάστε το Σπρέι Καθαρισμού Πληγών της Hansaplast από απόσταση περίπου 10 cm πάνω σε όλη την περιοχή της πληγής. Επαναλάβετε αν χρειάζεται και μετά σκουπίστε απαλά την πληγή και την περιοχή της επιδερμίδας γύρω από την πληγή.

Σημαντικό: Στις μικρές πληγές η αιμορραγία σταματά σύντομα. Αν η αιμορραγία συνεχίζεται, βάλτε επιπλέον γάζες, διατηρήστε την πίεση και αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

 

Επούλωση

Μπορείτε να συμβάλετε στην ασφαλή και γρήγορη επούλωση της πληγής, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο σχηματισμού ουλής. Χρησιμοποιείτε τακτικά την Αλοιφή Επούλωσης Πληγών Hansaplast μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως. Απλώστε προσεκτικά ένα λεπτό στρώμα μία ή δύο φορές την ημέρα. Βεβαιωθείτε ότι το στόμιο του σωληνάριου δεν έρχεται σε επαφή με την πληγή. Επαναλάβετε τακτικά μέχρι να ολοκληρωθεί η επούλωση. Η Αλοιφή Επούλωσης Πληγών Hansaplast μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανοικτές, μικρές επιφανειακές πληγές σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας της επούλωσης. Αν χρειάζεται, καλύψτε την πληγή με επίθεμα, γάζα ή επίδεσμο.

 

Προστασία

Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να προστατέψετε την πληγή από εξωτερικές επιρροές, όπως ρύποι και βακτήρια, έτσι ώστε να προχωρήσει η επούλωση χωρίς επιπλοκές. Καλύψτε την πληγή με την αποστειρωμένη γάζα πληγών Hansaplast που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Παρακολουθείτε την πληγή και αλλάζετε το επίθεμα ή τη γάζα τακτικά εκτός και αν σας έχει συμβουλεύσει διαφορετικά ο γιατρός σας.

 

Κλινικές Μελέτες

Η αποτελεσματικότητα των επιθεμάτων Hansaplast Sensitive έχει αποδειχθεί σε διάφορες κλινικές μελέτες.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HANSAPLAST
  • Κωδικός: 10138704
  • Βάρος: 0.20kg
3,59€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,18€