MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NISSEI DSB 2304 DELICARE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ

NISSEI DSB 2304 DELICARE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ
NISSEI DSB 2304 DELICARE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ
NISSEI DSB 2304 DELICARE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ
NISSEI DSB 2304 DELICARE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ
Ετικέτες: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
NISSEI DSB 2304 DELICARE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ

NISSEI DSB 2304 DELICARE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ

NISSEI DELICARE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το προϊόν αυτό προορίζεται για τη μη-εισβολική μέτρηση της συστολικής και της διαστολικής αρτηριακής πίεσης, τον προσδιορισμό της συχνότητας παλμών και υπολογισμό της πίεσης παλμών σε ενήλικες. Συσκευή που έχει σχεδιαστεί να χρησιμοποιείται άνετα και εύκολα στο σπίτι αλλά δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε νεογνά. Παρακαλούμε πάντα να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το θεραπευτή σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για να μετρήσετε την πίεση ενός παιδιού ή εγκύου ή σε κατάσταση προ-εκλαμψίας. Το προϊόν δεν προορίζεται για χρήση κατά τη διάρκεια επαγγελματικής μεταφοράς ασθενούς εκτός μιας μονάδας υγειονομικής περίθαλψης.

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Το προϊόν αυτό εφαρμόζει την παλμομετρική μέθοδο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και της συχνότητας επανάληψης παλμών. Η περιχειρίδα είναι ενωμένη με την κύρια μονάδα και τυλίγεται γύρω από το μπράτσο. Κυκλώματα μέσα στην περιχειρίδα ανιχνεύουν τις μικρές ταλαντώσεις πίεσης κόντρα στον ασκό που παράγονται από τη διαστολή και συστολή των αρτηριών στο χέρι ως απόκριση σε κάθε χτύπημα της καρδιάς. Αφού μετρηθεί το πλάτος κάθε κύματος πίεσης, μετατρέπεται σε χιλιοστά υδραργύρου και εμφανίζεται στην οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) ως ψηφιακή τιμή.

 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ

Αρχικά, η περιχειρίδα διαστέλλεται γρήγορα σε καθορισμένη τιμή στην αρχή της μέτρησης , κατά τη διάρκεια της οποίας εμφανίζεται η ένδειξη διαστολής. Όταν η πίεση φτάσει σε αυτό το σημείο, η ένδειξη διαστολής εξαφανίζεται και η περιχειρίδα διαστέλλεται πιο σταδιακά, κατά τη διάρκεια της οποίας μετράται η κύμανση των παλμών. Ενώ μετράται η κύμανση των παλμών, η ένδειξη της καρδιάς αναβοσβήνει συγχρονισμένα. Η μέτρηση τελειώνει όταν υπολογίζεται η συστολική αρτηριακή πίεση και διαφεύγει αέρας από τη περιχειρίδα.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΝΗΜΗΣ

Οι τιμές μέτρησης αποθηκεύονται αυτόματα στην τράπεζα μνήμης της συσκευής και μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 60 μετρήσεις (μέγιστη δυνατότητα). Όταν ο αριθμός αποθηκευμένων μετρήσεων φτάσει τους 60 (μέγιστη δυνατότητα), θα διαγραφεί η παλαιότερη μέτρηση για να αποθηκευθεί η καινούργια. Οι αποθηκευμένες μετρήσεις ανακαλούνται με την ημερομηνία και ώρα μέτρησης όταν ενεργοποιείται η λειτουργία ρολογιού. *Χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο το ρολόι πριν από την μέτρηση για να αποθηκευθούν η ημερομηνία και η ώρα μαζί με την τιμή μέτρησης. Τα αποτελέσματα [Err] δεν αποθηκεύονται.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Κωδικός: DS-B23-04

Μοντέλο: NISSEI DELICARE

Αρχή λειτουργίας: Παλμομετρική μέθοδος

Ένδειξη: Οθόνη υγρών κρυστάλλων 13 ψηφίων

Εύρος ενδείξεων πίεσης: 0 έως 300 mmHg (πίεση περιχειρίδας)

Εύρος μέτρησης : 50 έως 250 mmHg (συστολική), 40 έως 180 mmHg (διαστολική), 40 έως 180 bpm (συχνότητα παλμών)

Ακρίβεια*: ±3 mmHg (πίεση περιχειρίδας), ±5 % της ένδειξης (συχνότητα παλμών)

Διαστολή: Αυτόματη διαστολή

Συστολή: Αυτόματη βαλβίδα εξαγωγής

Παροχή ρεύματος: 4 αλκαλικές μπαταρίες 1.5 volt LR6 (μέγεθος AA) ή μετασχηματιστής ρεύματος σειράς ADP-W5 (δεν συμπεριλαμβάνεται)

Κατανάλωση ρεύματος: 3W (μέγιστη)

Παροχή ρεύματος: DC6V/3W, με 4 μπαταρίες LR6, Μετασχηματιστής; AC100-240V, 50-60Hz, 0.12A, Μονάδα; DC6V, 500mA, με καθορισμένο μετασχηματιστή ρεύματος

Μνήμη: 1 τράπεζα, αποθηκεύει 60 μετρήσεις

Εύρος λειτουργίας: +10°C έως +40°C, 15% έως 85% RH (χωρίς συμπύκνωση)

Συνθήκες Μεταφοράς/Αποθήκευσης: -20°C έως +60°C, 15% έως 85% RH (χωρίς συμπύκνωση)

Περιχειρίδα: Περιφέρεια κάλυψης του βραχίονα από 22 έως 42 εκ., εφαρμοσμένο μέρος τύπου BF

Κύρια μονάδα: Βάρος; περίπου 315 γρ., (χωρίς τις μπαταρίες) Διαστάσεις: 114 x 174 x 70.4 mm (Π x Β x Υ)

Προστασία κατά της επιβλαβούς εισόδου νερού: ΙΡ20 Προστατεύεται από την είσοδο στερεών ξένων σωματιδίων με διάμετρο μεγαλύτερη από 12,5 mm, δεν προστατεύεται από την είσοδο νερού

Προστασία από ηλεκτροπληξία: (Εάν χρησιμοποιείται με μπαταρίες) / Εξοπλισμός τροφοδοτούμενος εσωτερικά / (αν χρησιμοποιείται με σχεδιασμένο AC μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος) εξοπλισμός Κλάσης ΙΙ / Εφαρμοζόμενο τμήμα τύπου BF

Τρόπος λειτουργίας: Συνεχής λειτουργία

Αναμενόμενη Διάρκεια Ζωής: 5 χρόνια

Η ακρίβεια μέτρησης του προϊόντος έχει αποδειχθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο ISO 81060-2 της κλινικής μελέτης, το K5 χρησιμοποιήθηκε για τον προσδιορισμό των τιμών της διαστολικής πίεσης σε όλες τις ακουστικές μετρήσεις.

Ο χρήστης προειδοποιείτε ότι μπορεί το σύστημα να αποτύχει να αποδώσει ακρίβεια μέτρησης εάν λειτουργεί ή αποθηκεύεται σε συνθήκες θερμοκρασίας ή υγρασίας εκτός των ορίων που αναφέρονται στο τμήμα προδιαγραφών του παρόντος εγχειριδίου.* Οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση λόγω βελτιώσεων στην απόδοση και την ποιότητα. Το προϊόν αυτό προορίζεται για χρήση στο περιβάλλον με μία ατμοσφαιρική πίεση.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NISSEI
  • Κωδικός: 10138027
  • Βάρος: 1.50kg
34,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 27,42€