MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NISSEI WSK-1011 ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ

NISSEI WSK-1011 ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ

NISSEI WSK-1011 ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ

Πιεσόμετρο Καρπού Nissei WSK-1011

Αυτόματο ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού με 2 θέσεις μνήμης και μέσο όρο αυτών. Μέτρηση κατά το φούσκωμα.

Ενδείξεις: συστολική-διαστολική-σφυγμοί-πίεση σφυγμών αρρθυμία-ανίχνευση κίνησης κατά τη μέτρηση-ημερομηνία και ώρα μετρήσεων. Ελεγμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (ΕSH) Ευρωπαϊκή Κοινότητα Υπέρτασης. Ιαπωνίας.

Μια εύχρηστη οθόνη πίεσης αίματος τύπου καρπού που λαμβάνει μετρήσεις απλά συνδέοντας τη συσκευή στον καρπό σας και προσφέροντας το πλεονέκτημα της συμπαγούς κινητικότητας. Η NISSEI έχει αξιοποιήσει την τεχνολογία της για να γίνει ο πρώτος στον κόσμο που θα περάσει το ESH 2010 με μια οθόνη πίεσης αίματος τύπου καρπού *.

Εξοπλισμένο με ένα "M-cuff" που καλύπτει τις αρτηρίες με ασφάλεια

Η ιδιόκτητη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία "M-cuff", συλλαμβάνει τις δύο αρτηρίες στον καρπό με ασφάλεια και εξάγει σήματα παλμικού κύματος για να δώσει ακριβείς μετρήσεις με ακρίβεια που είναι ίση με τις οθόνες του άνω βραχίονα. Αυτή η μοναδική τεχνολογία έχει εξεταστεί ιδιαίτερα στις δοκιμές αξιολόγησης κλινικής ακρίβειας για τις ευρωπαϊκές χώρες. Προσφέρει υψηλά επίπεδα ακρίβειας για χρήση στο σπίτι, στο χώρο εργασίας ή κατά τη διάρκεια ταξιδιού.

Επικυρώθηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης για κλινική ακρίβεια Περάστηκε η δοκιμή κλινικής ακρίβειας ESH (European Society of Hypertension), η οποία λέγεται ότι είναι η πιο αυστηρή δοκιμασία κλινικής ακρίβειας στον κόσμο.

Μέτρηση της αρτηριακής πίεσης / Τυλίξτε τη μανσέτα γύρω από τον καρπό για να πάρετε μια συστολική και διαστολική ανάγνωση

Αγγίξτε το διακόπτη αισθητήρα για εύκολη λειτουργία

Ταξινόμηση της ΠΟΥ

Λειτουργία για έλεγχο ακανόνιστου παλμικού ρυθμού

Μνήμη για αποτελέσματα μέτρησης 60 x 2

Ένδειξη πίεσης παλμού για υγειονομική περίθαλψη που είναι ένα βήμα μπροστά

Η λειτουργία ελέγχου πίεσης ταιριάζει με την πίεση πλήρωσης στο κύμα παλμών για άνετες μετρήσεις

Χρησιμοποιεί δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA (LR03)

Ελέγχει την κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια των μετρήσεων

Μανσέτα σχήματος Μ που καλύπτει τις αρτηρίες με ασφάλεια για λήψη μετρήσεων, λειτουργία "M-Cuff" για την καταγραφή ημερομηνίας και ώρας των μετρήσεων

Οι μετρήσεις του ρυθμού παλμού / οι ρυθμοί παλμού μπορούν επίσης να μετρηθούν μαζί με την πίεση του αίματος

Η ένδειξη κωδικού σφάλματος επιτρέπει την εύκολη αναγνώριση συγκεκριμένων βλαβών κατά τη διάρκεια των μετρήσεων

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μοντέλο WSK-1011

Μέθοδος μέτρησης Oscillometric μέθοδος

Περιφέρεια καρπού (περίπου) 12,5-22,5 εκατοστά

Μανικέτι "M-Cuff" M

Αυτόματος έλεγχος πίεσης πλήρωσης

Αγγίξτε το διακόπτη αισθητήρα

Λειτουργία ρολογιού

Έλεγχος κίνησης σώματος

Ακανόνιστος έλεγχος ρυθμού παλμικού κύματος

Ταξινόμηση της ΠΟΥ

Ένδειξη πίεσης παλμού

Αυτόματη απενεργοποίηση σε 3 λεπτά

Μνήμη 2 τράπεζες, κάθε αποθηκεύει 60 μετρήσεις

Περιβάλλον λειτουργίας + 10 ~ + 40 15 ~ 85% RH (χωρίς συμπύκνωση)

Μέσος υπολογισμός

Περιβάλλον αποθήκευσης + 20 ~ + 60 10 ~ 95% RH (χωρίς συμπύκνωση)

Παροχή ρεύματος 2 x μπαταρίες LR03 (αλκαλικές AAA)

Διαστάσεις (περίπου) (Π x Β x Υ) 70 x 70 x 27 mm

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NISSEI
  • Κωδικός: 10112389
  • Βάρος: 0.40kg
36,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,03€