MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

RAYS MICROTIP/ULTRA ΒΕΛΟΝΕΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ 21G 1ΤΜΧ

RAYS MICROTIP/ULTRA ΒΕΛΟΝΕΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ 21G 1ΤΜΧ
RAYS MICROTIP/ULTRA ΒΕΛΟΝΕΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ 21G 1ΤΜΧ
RAYS MICROTIP/ULTRA ΒΕΛΟΝΕΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ 21G 1ΤΜΧ
RAYS MICROTIP/ULTRA ΒΕΛΟΝΕΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ 21G 1ΤΜΧ
Ετικέτες: ΣΑΚΧΑΡΟ , ΔΙΑΦΟΡΑ
RAYS MICROTIP/ULTRA ΒΕΛΟΝΕΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ 21G 1ΤΜΧ

RAYS MICROTIP/ULTRA ΒΕΛΟΝΕΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ 21G 1ΤΜΧ

Βελόνα μιάς χρησης MicroTip/Ultra 21G Rays

Βελόνα μιάς χρησης MicroTip/Ultra αποστειρωμένη, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, με τριπλή πλαγιοτομή, μη τοξικό και μη πυρετογόνο. Ατομική συσκευασία blister. RAYS Ιταλίας.

Όνομα προϊόντος: MicroTip Ultra

Χρήση: υποδερμική βελόνα μίας χρήσης, κώνος luer (επεμβατική, χειρουργική, σύντομη συσκευή)

Περιγραφή: μη τοξική και μη πυρετογόνος βελόνα: ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 304 με τριπλή λοξότμηση, με λίπανση βάσει κανόνων κόμβο πολυπροπυλενίου κάλυμμα βελόνας από πολυπροπυλένιο

Μέθοδος αποστείρωσης: Αποστείρωση αιθυλενοξειδίου (EtO)

Υπόλοιπα αερίου: σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες

Αποστειρωμένο για: 5 χρόνια

Χωρίς λατέξ: η βελόνα είναι εντελώς ελεύθερη από λατέξ, εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο αλλεργίας από αντιδράσεις στο λατέξ

Συσκευασία: συσκευάζεται ξεχωριστά σε ιατρικό χαρτί και κυψέλη PP, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια για αποστείρωση και αποφυγή τεμαχίων χαρτιού που προκαλούνται από το άνοιγμα της συσκευασίας. Η ημερομηνία αποστείρωσης, η ημερομηνία λήξης, ο αριθμός παρτίδας, η ποσότητα (100 τεμ.) Και ο τύπος της βελόνας είναι σαφώς τυπωμένο στη συσκευασία καθώς και στο διανομέα.

Χρήση και οδηγίες: Να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά. Σε περίπτωση επαναχρησιμοποίησης είναι πιθανές λοιμώξεις: πάρτε ιατρική συμβουλή. Πριν από την ημερομηνία λήξης του ελέγχου χρήσης, ανοίξτε τη συσκευασία και τη χρήση αμέσως. Ελέγξτε την ακεραιότητα της συσκευασίας πριν τη χρήση. Μην χρησιμοποιείτε εάν υπάρχει συσκευασία φθαρμένη . Αποφύγετε να αγγίζετε τη βελόνα. Μετά τη χρήση, τοποθετήστε ξανά το καπάκι της βελόνας και πετάξτε την.

Συμβατότητα με φαρμακευτικά προϊόντα: Το προϊόν δεν πρέπει να αλληλεπιδρά με τις ουσίες που έρχεται σε επαφή, ώστε να μην υπάρξουν περιπτώσεις ασυμβατότητας με φάρμακα ή απολυμαντικά, βιολογικά υλικά κλπ., τα οποία δεν έχουν χαρακτηριστεί ρητά ως ασυμβίβαστα με τα συστατικά του προϊόντος.

Μέγεθος: με διεθνές χρώμα και κωδικούς ως εξής:

Μέγεθος Χρώμα

18Gx1 Ρόζ

19Gx1 1/2” Κρέμ

19Gx1” Κρέμ

20Gx1 ½ Κίτρινο

20Gx1” Κίτρινο

21Gx1 ½ Πράσινο

21Gx1” Πράσινο

22Gx1 1/4” Μαύρο

23Gx1 1/4” Μπλέ Ανοιχτό

25Gx 5/8 Πορτοκαλί

26Gx1 Καφέ

27Gx1/2” Γκρί

29Gx1/2” Κόκκινο

30Gx5/16"Κίτρινο

Η απόρριψη πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς. Η αποτέφρωση ή η απόρριψη του προϊόντος πρέπει να γίνει κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες. Εάν το προϊόν δεν έχει έρθει σε επαφή με μολυσματικούς παράγοντες ή άλλα επικίνδυνα υλικά δεν παράγει τοξικά υπολείμματα.

Αποθήκευση: Φυλάξτε σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως ή πηγές θερμότητας, στο θερμοκρασίες μεταξύ 5 και 40 ° C

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: RAYS
  • Κωδικός: 10160595
  • Βάρος: 0.01kg
0,04€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€