MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

INTERMED EVA INTIMA HYDRASEPT PH 3.5 250ML

INTERMED EVA INTIMA HYDRASEPT PH 3.5 250ML
Eξαντλημένο
INTERMED EVA INTIMA HYDRASEPT PH 3.5 250ML

INTERMED EVA INTIMA HYDRASEPT PH 3.5 250ML

Eva Intima Wash Hydrasept pH 3.5 

Καθημερινός καθαρισμός, προστασία και ανακούφιση της ευαίσθητης περιοχής ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με σακχαρώδη διαβήτη και ξηρότητα.

Το Eva IntimaHydrasept είναι ειδικά σχεδιασμένο απαλό υγρό καθημερινού καθαρισμού χωρίς σαπούνι, συμβατό με τη φυσιολογία της ευαίσθητης περιοχής γυναικών ιδιαίτερα ευπαθών ομάδων όπως εκείνες με σακχαρώδη διαβήτη και ξηρότητα. Το Eva Intima Hydrasept καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλή αντιμικροβιακή προστασία με φυσικό τρόπο αφήνοντας άμεσα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η χρήση του Eva Intima Hydrasept παράλληλα με αγωγή για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων της αιδοιοκολπικής ξηρότητας συντελεί στην επιτυχή ανακούφιση αυτής.

 

Ενδείξεις

Καθημερινός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής ιδιαίτερα σε περιπτώσεις γυναικών με σακχαρώδη διαβήτη και ξηρότητα.

Ενίσχυση της φυσικής υγρασίας της περιοχής και προστασία από το αίσθημα καύσου, κνησμού & ερεθισμού

Φυσική αντιμικροβιακή προστασία και πρόληψη λοιμώξεων όπως η αιδοιοκολπίτιδα και η ουρολοίμωξη

Ενίσχυση των φυσικών μηχανισμών άμυνας

Από την εμφάνιση της πρώτης περιόδου και έπειτα

Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες

Ασφαλής χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Καινοτόμος σύνθεση εκχύλισμα από κράνμπερι, α- glucan, υαλουρονικό οξύ, Canadian Willowherb (Epilobium Angustifolium), Αλλαντοϊνη , λαγομηλιά, θυμάρι, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, χαμομήλι & αλόη, Γαλακτικό οξύ

Χωρίς σαπούνι, SLS/SLES, ερεθιστικούς παράγοντες (τεχνητά χρώματα, αρώματα), οινόπνευμα, parabens

Δερματολογικά ελεγμένο - pH 3.5

 

Οδηγίες χρήσης

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες, αρκούσα ποσότητα Eva Intima Wash Diabetel τοποθετείται στην παλάμη του χεριού μαζί με μικρή ποσότητα νερού ώστε να δημιουργηθεί αφρός.

Ο αφρός εφαρμόζεται με απαλές κινήσεις στη μηρογεννητική περιοχή και στη συνέχεια ακολουθεί καλό ξέπλυμα με τη χρήση άφθονης ποσότητας νερού.

Η χρήση μπορεί να πραγματοποιείται καθημερινά και όσες φορές υπάρχει ανάγκη.

Συσκευασία 250ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: EVA INTERMED
  • Κωδικός: 10127727
  • Βάρος: 0.30kg
5,46€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,15€