MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ALOE+COLORS Love Is In The Hair Total Repair Hair Mist 100ml

ALOE+COLORS Love Is In The Hair Total Repair Hair Mist 100ml

ALOE+COLORS Love Is In The Hair Total Repair Hair Mist 100ml

Aloe+ Colors Hair Mist Total Repair – Σπρέι Ενυδάτωσης & Φροντίδας μαλλιών 100ml

Το νέο Aloe+ Colors Hair Mist συνδυάζει 7 μοναδικά δραστικά συστατικά, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ, βιολογική αλόη, νιασιναμίδη, άμυλο σιταριού, πρωτεΐνες σιταριού και κερατίνη.

- Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.
- Προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα και προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Βελτιώνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, εμποδίζει το ξεθώριασμα και το φριζάρισμα.
- Είναι εμπλουτισμένο με υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, το οποίο εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας. Χαρίζει υγιή και ευκολοχτένιστα μαλλιά με όγκο.
- Αποκαθιστά την ελαστικότητα των μαλλιών, χωρίς να τα βαραίνει. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Επανορθώνει, θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα Εμποδίζει το φριζάρισμα
- Προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα
- Επαναφέρει και ζωντανεύει το χρώμα Προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση Βελτιώνει τον όγκο
- Προσφέρει λάμψη Αποκαθιστά την ελαστικότητα Δεν τα βαραίνει
- Τα αφήνει υγιή και ευκολοχτένιστα Οδηγίες Χρήσης: Ψεκάστε σε καθαρά μαλλιά μετά το λούσιμο και αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά.

Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν λαδώνει τα μαλλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε τη με το αγαπημένο σας σαμπουάν. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Για εξωτερική χρήση μόνο. Συσκευασία 100ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ALOE+COLORS
  • Κωδικός: 10148888
  • Βάρος: 0.25kg
4,98€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,01€