MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

APIVITA MY COLOR ELIXIR No 1.0 Μαύρο 50&75ml

APIVITA MY COLOR ELIXIR No 1.0 Μαύρο 50&75ml
Ετικέτες: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ , ΒΑΦΕΣ
APIVITA MY COLOR ELIXIR No 1.0 Μαύρο 50&75ml

APIVITA MY COLOR ELIXIR No 1.0 Μαύρο 50&75ml

Μόνιμη Βαφή Μαλλιών No 1.0 Μαύρο

Η μόνιμη βαφή μαλλιών My Color Elixir της APIVITA είναι ειδικά σχεδιασμένη με γνώμονα τη φυσικότητα, το επαγγελματικό αποτέλεσμα και με απόλυτο σεβασμό στο τριχωτό της κεφαλής.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ COLOR MAGNET

Ένα καινοτόμο σύστημα που σταθεροποιεί και σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Η ΤΡΙΧΑ ΚΡΑΤΑ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Πώς λειτουργεί

Εξασφαλίστε τη μέγιστη ένταση και διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σας σε 2 βήματα

Βήμα 1ο  Αποκτήστε τέλεια κάλυψη των λευκών και λάμψη χάρη στην κρέμα βαφής με 3 πολύτιμα έλαια argan, αβοκάντο και ελιά, που δρουν συνδυαστικά για να σταθεροποιήσουν το χρώμα και να επανορθώσουν τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής των μαλλιών.

Βήμα 2ο  Ενισχύστε την ένταση και τη λάμψη εφαρμόζοντας την κρέμα περιποίησης για μετά τη βαφή με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα μελιού που ενυδατώνει τα μαλλιά, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα και αναδεικνύει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών.

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΈΛΑΙΟ ΆΡΓΚΑΝ Θρέψη & Επανόρθωση

Το έλαιο argan είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που ενισχύουν τη δομή της τρίχας, επανορθώνουν τις φθορές και αυξάνουν την ανθεκτικότητά της. Το έλαιο argan περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά χαρίζοντάς τους μοναδική απαλότητα και λάμψη.

ΑΒΟΚΑΝΤΟ Θρέψη & Επανόρθωση

Το λάδι αβοκάντο έχει ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά λόγω της περιεκτικότητάς του σε μονοακόρεστα λιπαρά, πρωτεΐνες, χαλκό, φολικό οξύ, μαγνήσιο και μέταλλα που ενισχύουν τα δομικά στοιχεία των μαλλιών, ενώ βοηθάει να επανέλθει η τρίχα στην αρχική της μορφή μετά την διαδικασία της βαφής. Η σύνθεση του εμπεριέχει επίσης σύμπλεγμα βιταμινών Ε και Β.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΕΛΙΑΣ Θρέψη & Αναζωογόνηση

Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να θρέψει, να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ προστατεύει από το σπάσιμο και την ψαλίδα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΛΙΟΥ Ενυδάτωση & Απαλότητα

Το μέλι είναι εξαιρετικά πλούσιο σε σάκχαρα και βιταμίνες και είναι γνωστό για την ενυδατική δράση που προσφέρει τόσο στο μήκος των μαλλιών όσο και στο τριχωτό της κεφαλής. Τα ενυδατωμένα μαλλιά είναι πιο απαλά, πιο υγιή και αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο το χρώμα τους.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Εντατική Ενυδάτωση

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό μόριο που βρίσκεται στο δέρμα και τα μαλλιά μας. Λειτουργεί ως «μαγνήτης» που μπορεί να προσελκύσει και να συγκρατήσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε υγρασία. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και τα μαλλιά.

 

Ανεπιθύμητες ουσίες

Η βαφή My Color Elixir δεν περιέχει τις κυριότερες "ανεπιθύμητες" ουσίες

PPD (para-phenylenediamine) βασική χρωμοφόρα ομάδα σε προϊόντα βαφής που αποτελεί και την κυριότερη αλλεργιογόνο ουσία σε βαφές μαλλιών.

Αμμωνία αλκαλικό μέσο που χρησιμοποιείται για να ανοίξουν τα λέπια του περιτριχίου και να εισχωρήσει η βαφή και έχει δυσάρεστη και βαριά μυρωδιά.

Οινόπνευμα μπορεί να ερεθίσει το τριχωτό της κεφαλής και να αφυδατώσει την τρίχα

Resorcinol, Parabens, Propylene Glycol, SLS, Mineral oil, Silicones, 26 ταυτοποιημένα αλλεργιογόνα των αρωμάτων ουσίες που συχνά ενοχοποιούνται για αλλεργίες, ερεθισμούς και άλλες ανεπιθύμητες δράσεις.

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει

Κρέμα βαφή σε σωληνάριο, 50ml

Γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος σε φιαλίδιο με απλικατέρ, 75ml

Κρέμα μαλλιών για μετά τη βαφή σε 2 φακελάκια, 15ml

Ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης κολλημένα στο πίσω μέρος του φυλλαδίου χρήσης

Ένα φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: APIVITA
  • Κωδικός: 1045135
  • Βάρος: 0.35kg
10,52€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,48€