MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE BRIGHTENING SPRAY WITH CHAMOMILE BLONDE HAIR 100ML

KLORANE BRIGHTENING SPRAY WITH CHAMOMILE BLONDE HAIR 100ML

KLORANE BRIGHTENING SPRAY WITH CHAMOMILE BLONDE HAIR 100ML

Σπρέι με Χαμομήλι

Ένα φυσικό* σπρέι 3-σε-1 που ανοίγει σταδιακά το χρώμα, ενισχύει τη λάμψη και ξεμπλέκει τα ξανθά μαλλιά.

Τα μαλλιά παραμένουν λαμπερά και φωτεινά.

Λάμψη, φωτεινότητα.

Το Σπρέι με Χαμομήλι είναι ένα φυσικό προϊόν λάμψης* και υψηλής ανεκτικότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τριών ετών σε φυσικά, βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Η απαλή του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με φυσικά δραστικά συστατικά γνωστά για την ενίσχυση της λάμψης και της φωτεινότητας στα ξανθά μαλλιά ενώ παράλληλα τα προστατεύει από την αφυδάτωση. Αυτό το σπρέι χρησιμοποιείται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, χαρίζοντάς τους εύκολο ξέμπλεγμα και αφήνοντάς τα απαλά, λουσμένα με φώς, αποκαλύπτοντας παράλληλα όλη την ομορφιά τους. Ανάλογα με τη μέθοδο εφαρμογής, αυτό το σπρέι προσφέρει τρία φωτεινά αποτελέσματα: full blonde look, ξανθές ανταύγεις και ένα “tie-dye” αποτέλεσμα στο μήκος των μαλλιών.

Πλεονέκτημα

Φυσικό διάλυμα λάμψης με τριπλή δράση, αυτό το σπρέι περιέχει 97% φυσικά συστατικά για σταδιακή διακριτική λάμψη.

Οφέλη

Φωτεινότητα: το Σπρέι Χαμομηλιού ανοίγει φυσικά και σταδιακά το χρώμα στα ξανθά μαλλιά προστατεύοντάς τα παράλληλα από την ξηρότητα, για φυσικές ξανθές ανταύγειες.

Προσθήκη λάμψης: εμπλουτισμένο με ξύδι, λειαίνει αποτελεσματικά τα λέπια της τρίχας, χαρίζοντας λάμψη και φωτεινότητα.

Ξέμπλεγμα: αυτό το σπρέι χωρίς ξέπλυμα ξεμπλέκει εύκολα τα βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά χωρίς να αφήνει λιπαρό ή κολλώδες τελείωμα.

Αποτελέσματα

85% σταδιακές και ορατές ξανθές ανταύγειες¹

73% προστασία των μαλλιών ¹

76% απαλά μαλλιά¹"

¹Αντιληπτό αποτέλεσμα, δοκιμή καταναλωτών, 71 άτομα μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης.

*97% φυσικά συστατικά."

 

Εφαρμογή

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Συχνή χρήση

Εφαρμόστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά.

Ξεμπλέκει εύκολα και απαλύνει στη στιγμή. Μην ξεπλένετε.

 

Συστατικά

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. PENTYLENE GLYCOL*. OLETH-10. GLYCERIN*. CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT (CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT)*. VINEGAR (ACETUM)*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL*. FRAGRANCE (PARFUM). POLYQUATERNIUM-10. TOCOPHEROL

97% φυσικά συστατικά.

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

100ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 10153101
  • Βάρος: 0.15kg
11,96€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,65€