MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MESSINIAN SPA SHAMPOO FOR DYED-DAMAGED HAIR POMEGRANATE & GRAPE 300ML

MESSINIAN SPA SHAMPOO FOR DYED-DAMAGED HAIR POMEGRANATE & GRAPE 300ML

MESSINIAN SPA SHAMPOO FOR DYED-DAMAGED HAIR POMEGRANATE & GRAPE 300ML

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ - ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΡΟΔΙ & ΣΤΑΦΥΛΙ

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης κατάλληλο για βαμμένα – ταλαιπωρημένα μαλλιά, με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας και ρόδι που προστατεύουν την ένταση του χρώματος, και σταφύλι που ενισχύει τη φυσική άμυνα της τρίχας. Εμπλουτισμένο με αλόη, μετάξι, προβιταμίνη Β5 και παράγοντα για την προστασία του χρώματος*, προσφέρει στα μαλλιά, καθαριότητα, ενυδάτωση, όγκο και λάμψη.

*Αυτός ο παράγοντας είναι ένα μίγμα από i) ένα συμπυκνωμένο γλυκολικό εκχύλισμα ηλιόσπορων και ii) ένα φυσικό σύμπλεγμα μελανίνης και ενζύμων (που προέρχονται από το Wasabi japonica-ιαπωνικό ραπανάκι) για την προστασία των βαμμένων, αποχρωματισμένων ή φυσικών μαλλιών από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις που συχνά προκαλούν εξασθένηση του χρώματος. Έτσι, αυτός ο παράγοντας, συνδυασμένος με πανθενόλη, αμινοξέα μεταξιού και εκχυλίσματα ροδιού και σταφυλιών, προστατεύει από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών των βαμμένων και φυσικών μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα τα αναζωογονεί και τα ενυδατώνει, για να αποκαταστήσει τη φυσική τους φωτεινότητα. Το χρώμα διαρκεί περισσότερο και τα μαλλιά ανακτούν τη δύναμη και την ελαστικότητά τους. Η μείωση της εξασθένησης του χρώματος, παρέχοντας, παράλληλα, μοναδική υφή, είναι το κλειδί για την επίτευξη υγιών και λαμπερών μαλλιών. Αυτό το μοναδικό προλειτουργικό μίγμα μειώνει την εξασθένιση του χρώματος συνδυάζοντας ισχυρά, βοτανικής προέλευσης, αντιοξειδωτικά και απορροφητές υπεριώδους ακτινοβολίας.

Parabens free

Δερματολογικά ελεγμένο

 

Συστατικά

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-4 rapeseedamide, Cocamide MEA, Glycol distearate, Laureth-10, Decyl glucoside, Sodium chloride, Polyquaternium-10, Olea europaea(olive) oil(PDO)*, Glycerine, Butylene glycol, Olea europaea leaf extract, Olea europaea oil(organic), Punica granatum(pomegranate) extract, Vitis vinifera(grape) leaf extract, Aloe barbadensis leaf juice powder, Silk amino acids, Panthenol, Parfum, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, linalool, PEG-7 glyceryl cocoate, Helianthus annuus (sunflower) seed extract, Melanin, Lactobacillus/wasabia japonica root ferment extract, Superoxide dismutase, Disodium EDTA, DMDM hydantoin, Citric acid, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

300ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: MESSINIAN SPA
  • Κωδικός: 1050938
  • Βάρος: 0.35kg
5,73€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,62€