MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DUCRAY SQUANORM SHAMPOO ΛΙΠΑΡΗ ΠΙΤΥΡΙΔΑ 200ML

DUCRAY SQUANORM SHAMPOO ΛΙΠΑΡΗ ΠΙΤΥΡΙΔΑ 200ML

DUCRAY SQUANORM SHAMPOO ΛΙΠΑΡΗ ΠΙΤΥΡΙΔΑ 200ML

SQUANORM

Σαμπουάν κατά της λιπαρής πιτυρίδας

Μειώνει το σμήγμα - Εξαλείφει την πιτυρίδα - Καταπραΰνει τον κνησμό*

Εξαλείφει την πιτυρίδα και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος.

Βιοδιασπώμενη σύνθεση**

Δερματολογικά ελεγμένο.

Το SQUANORM Σαμπουάν κατά της λιπαρής πιτυρίδας βοηθά στην εξάλειψη της πιτυρίδας με διάρκεια και τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής

Η ΓΛΥΚΟΛΙΚΗ ΓΟΥΑΝΙΔΙΝΗ προάγει την ταχεία και μακροχρόνια απομάκρυνση των λεπιών (πλάκες που ξεκολλάνε από το δέρμα)

Εκτός από την αντιπιτυριδική του δράση, το σαμπουάν ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος χάρη στο εκχύλισμα SABAL SERRULATA

Το δραστικό συστατικό BISABOLOL καταπραΰνει και ηρεμεί το αίσθημα κνησμού* που οφείλεται στην πιτυρίδα

Το σαμπουάν συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών : γίνονται εμφανώς πιο λαμπερά, απαλά και ελαφριά

Πλεονέκτημα

Το SQUANORM Σαμπουάν κατά της λιπαρής πιτυρίδας δρα με διάρκεια κατά της πιτυρίδας και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, ακόμη και όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το σαμπουάν.

Οφέλη

ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ την κολλώδη λιπαρή πιτυρίδα από το τριχωτό της κεφαλής

ΡΥΘΜΙΖΕΙ και μειώνει την παραγωγή σμήγματος

ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ από το αίσθημα κνησμού* και καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής

*Που οφείλεται στην ξηρότητα του δέρματος

**Σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο OECD 301B

Κλινικά αποτελέσματα

Τα προϊόντα μας για τη φροντίδα του δέρματος υποβάλλονται σε δερματολογικό έλεγχο ως προς την αποτελεσματικότητα και την ανοχή τους.

Εξαλείφει την πιτυρίδα : 97%¹

Καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού : 94%¹

Περισσότερη άνεση στο τριχωτό της κεφαλής : 97%¹

¹Μελέτη που διεξήχθη σε 31 άτομα με λιπαρή πιτυρίδα. Τα αποτελέσματα εκφράζονται σε% ποσοστό ικανοποίησης από την πρώτη χρήση.

 

Εφαρμογή

Συχνότητα χρήσης

2 έως 3 φορές την ημέρα για 6 εβδομάδες

Συμβουλές εφαρμογής

Κάνετε απαλό μασάζ σε υγρό τριχωτό κεφαλής

Ξεπλύνετε καλά το σαμπουάν

Επαναλάβετε την εφαρμογή, αφήστε το σαμπουάν για 2-3 λεπτά και ξεπλύνετε καλά

Ξεπλύνετε σε περίπτωση επαφής με τα μάτια

Προϊόν που προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες και εφήβους

 

Συστατικά

WATER (AQUA). SODIUM LAURETH SULFATE. DECYL GLUCOSIDE. UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE. PEG-7 GLYCERYL COCOATE. LAURYL BETAINE. BISABOLOL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCOLIC ACID. GUANIDINE CARBONATE. HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. OLETH-10. PIROCTONE OLAMINE. SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT. SODIUM CHLORIDE. TOCOPHEROL

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ (ΠΙΤΥΡΙΔΑ)

Δραστικό συστατικό γνωστό ότι βοηθά στην εξάλειψη της πιτυρίδας

ΒΙΣΑΒΟΛΟΛΗ

Δραστικό συστατικό αναγνωρισμένο για τις καταπραϋντικές ιδιότητές του, οι οποίες μειώνουν την ερυθρότητα

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DUCRAY
  • Κωδικός: 1033147
  • Βάρος: 0.25kg
10,09€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,14€