MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VICHY DERCOS ULTRA SOOTHING ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ & ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ 200ML

VICHY DERCOS ULTRA SOOTHING ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ & ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ 200ML

VICHY DERCOS ULTRA SOOTHING ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ & ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ 200ML

ULTRA SOOTHING ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ & ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΕΙΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:

Σαμπουάν Μαλλιών

ΑΝΑΓΚΕΣ:

Φροντίδα Μαλλιών

Κατά της ευαισθησίας

Το νέο σαμπουάν για ξηρά μαλλιά της σειράς Dercos έχει καταπραϋντική σύνθεση, με κρεμώδη υφή για άμεσα αποτελέσματα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Δρα άμεσα από την 1η χρήση.

48ωρη μείωση της ενόχλησης του τριχωτού.

Ενάντια στην αίσθηση φαγούρας.

Ενισχύει τις ευαίσθητες ίνες.

*Κλινική δοκιμή, 37 άτομα, 3 εβδομάδες

 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δρα άμεσα από την πρώτη χρήση*

Καταπραΰνει το τριχωτό για 48 ώρες*

Κατά της αίσθησης κνησμού.

Ενδυναμώνει τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά.

*Clinical study on 37 subjects

ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ Ξηρά μαλλιά

ΕΝΔΕΙΞΗ Ευαίσθητο, αντιδραστικό τριχωτό, αίσθημα κνησμού

ΠΟΤΕ Αρκετές φορές την εβδομάδα

ΟΦΕΛΗ Καταπραΰνει την αίσθηση κνησμού, νυγμού και καύσου.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

2 ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Σημαντική καταπράυνση από την πρώτη εφαρμογή του σαμπουάν*

2 ημέρες μετά από την εφαρμογή, εξακολουθεί να παρατηρείται σημαντικό αποτέλεσμα καταπράυνσης της αίσθησης κνησμού και της συνολικής δυσφορίας*

Σημαντικό αποτέλεσμα καταπράυνσης μετά απο 3 εβδομάδες χρήσης*

* Κλινική μελέτη σε 37 άτομα για το Ultra soothing shampoo για ξηρά μαλλιά

& σε 43 άτομα για το Ultra soothing shampoo για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά.

 

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΜΑΣ

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ;

Γενικά, ως ευαίσθητο τριχωτό ορίζουμε το τριχωτό που παρουσιάζει συμπτώματα όπως κνησμό, αίσθηση καύσου ή πόνο. Αυτά τα συμπτώματα χαρακτηρίζουν το ευαίσθητο τριχωτό.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;

Αλλεργική αντίδραση παρουσιάζεται όταν υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα σε μια συγκεκριμένη ουσία και στο ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος σε ανθρώπους με αντίστοιχη προδιάθεση. Αυτό προκαλεί φλεγμονή, κνησμό και πόνο. Η κατάσταση αυτή μπορεί να επιλυθεί με την απομάκρυνση του αλλεργιογόνου. Από την άλλη, το ευαίσθητο τριχωτό δεν συνδέεται με τις αλλεργιογόνες ουσίες. Ωστόσο, η παρουσία αλλεργιογόνων μπορεί να επιδεινώσει την ευαισθησία του ευαίσθητου τριχωτού.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ;

Μέχρι σήμερα, τα αίτια του ευαίσθητου τριχωτού παραμένουν άγνωστα. Έχει αναφερθεί ότι παρατηρείται συχνότερα σε ασθενείς με τριχόπτωση ή σε ασθενείς με λιπαρό ή ξηρό τριχωτό. Ωστόσο, μεταξύ των γνωστών παραγόντων πυροδότησης συγκαταλέγονται η ζέστη, οι χαμηλές θερμοκρασίες, η ρύπανση, η συναισθηματική φόρτιση, τα ξηρά μαλλιά, η υγρασία στην ατμόσφαιρα, και η παρουσίαορισμένων συστατικών στα σαμπουάν.

 

Αποτελεσματικότητα

Ήπιο σαμπουάν με δραστικό σύμπλοκο SENSIRINE, εμπλουτισμένο με Γλυκερίνη & Πανθενόλη, για κλινικά αποδεδειγμένη καταπράυνση του τριχωτού και μείωση της δυσφορίας από την 1η χρήση και για 48 ώρες. Μετά από 19 ημέρες, η δυσφορία* στο τριχωτό μειώνεται μέχρι και κατά 65%.

**Κλινική δοκιμή, 37 άτομα, 3 εβδομάδες

Δρα άμεσα από την 1η χρήση.

48ωρη μείωση της ενόχλησης του τριχωτού.

Ενάντια στην αίσθηση φαγούρας.

Ενισχύει τις ευαίσθητες ίνες.

 

Εφαρμογή

Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, με απαλές κινήσεις μασάζ.

Αφήστε να δράσει για 1 λεπτό και μετά ξεβγάλετε.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτις, ξαβγάλτε αμέσως.

 

Ασφάλεια

Υποαλλεργική σύνθεση.

 

Σύνθεση

AQUA / WATER - SODIUM COCOYL ISETHIONATE - DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE - SODIUM LAURYL SULFOACETATE - SODIUM LAUROYL SARCOSINATE - GLYCERIN - GLYCOL DISTEARATE - COCAMIDOPROPYL BETAINE - AMODIMETHICONE - BENZOIC ACID - C12-13 PARETH-23 - C12-13 PARETH-3 - CARBOMER - CETRIMONIUM CHLORIDE - CITRIC ACID - COCO-BETAINE - DECYL GLUCOSIDE - DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER - HYDROGENATED COCONUT ACID - ISOPROPYL ALCOHOL - PANTHENOL - PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - PHENOXYETHANOL - PIROCTONE OLAMINE - POLYQUATERNIUM-10 - POLYQUATERNIUM-7 - POLYSORBATE 21 - PPG-5-CETETH-20 - PROPYLENE GLYCOL - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL - SALICYLIC ACID - SODIUM ACETATE - SODIUM BENZOATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYDROXIDE - SODIUM ISETHIONATE - TRIDECETH-6 - PARFUM / FRAGRANCE

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: VICHY
  • Κωδικός: 1035398
  • Βάρος: 0.25kg
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,86€