MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE 3 IN 1 REPAIRING MASK WITH ORGANIC CUPUACU BUTTER 150ML

KLORANE 3 IN 1 REPAIRING MASK WITH ORGANIC CUPUACU BUTTER 150ML

KLORANE 3 IN 1 REPAIRING MASK WITH ORGANIC CUPUACU BUTTER 150ML

Μάσκα 3 σε 1 με Βιολογικό βούτυρο Cupuacu

Αυτή η μάσκα 3 σε 1 με ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ βούτυρο Cupuacu θρέφει εντατικά, επανορθώνει και κάνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά.

Πλούσιο σε επανορθωτικά ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ δραστικά συστατικά

Θρέψη, επανόρθωση, λάμψη.

Η Μάσκα θρέψης & επανόρθωσης 3 σε 1 για πολύ ξηρά, ταλαιπωρημένα ή εύθραυστα μαλλιά είναι εμπλουτισμένη με ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Cupuaçu το οποίο διαθέτει εξαιρετικά θρεπτικές ιδιότητες*. Πλούσια και κρεμώδης, θρέφει σε βάθος και επανορθώνει ακόμη και τα φριζαρισμένα μαλλιά αφήνοντάς τα πιο ανθεκτικά. Ενυδατωμένα και εύκολα στο ξέμπλεγμα, τα μαλλιά είναι λαμπερά και ελαστικά, με θρέψη και δύναμη που διαρκεί σε όλο το μήκος των μαλλιών έως τις άκρες**. Χάρη στη φυσική*** και πιστοποιημένη βιοδιασπώμενη σύνθεσή της****, αυτή η θεραπεία 3 σε 1 είναι καλή τόσο για το περιβάλλον όσο και για τα μαλλιά σας.

Πλεονέκτημα

Αυτή η πλούσια μάσκα 3 σε 1, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον βαθμό επανόρθωσης και ενυδάτωσης στις ανάγκες των μαλλιών σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κλασσική μάσκα, σαν μάσκα νυκτός για όλο το μήκος των μαλλιών ή σαν προϊόν καθημερινού styling για τις άκρες.

Οφέλη

Συμπυκνωμένη σύνθεση: σύνθεση υψηλής συγκέντρωσης σε ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Cupuaçu, πλούσιο σε θρεπτικά και ενυδατικά λιπαρά οξέα (ωμέγα 6 και 9), που συγκρατεί το νερό στις ίνες της τρίχας.

Συμπυκνωμένη σύνθεση: σύνθεση με διπλάσια από τη συνηθισμένη περιεκτικότητα γεμίζει τα βαθιά κενά στα λέπια της τρίχας με κερατίνη, θρέφει τα μαλλιά και τα κάνει πιο ανθεκτικά.

Επανόρθωση: η ισχυρή επανορθωτική δύναμη αυτών των φυσικών δραστικών συστατικών προσφέρει απαλότητα και διευκολύνει το ξέμπλεγμα στα πολύ ξηρά μαλλιά.

*Θρέψη που διαρκεί: 88% ποσοστό ικανοποίησης - Λαμπερά μαλλιά 91% - Απαλά μαλλιά: 96% ποσοστό ικανοποίησης - Επανόρθωση στις άκρες και σε όλο το μήκος των μαλλιών: 81% ποσοστό ικανοποίησης.

**Περιέχει 96% φυσικά συστατικά.

***Σύμφωνα με τη δοκιμή 301B του OECD.

Αποτελέσματα

Το Cupuaçu επανορθώνει σε βάθος και τα πιο ξηρά μαλλιά.

88% παρέχει στα μαλλιά θρέψη μακράς διάρκειας¹

93% Πιο ανθεκτικά μαλλιά²

2.5x. λιγότερο εύθραυστα μαλλιά¹

¹Δοκιμή στη Γαλλία σε 104 γυναίκες ηλικίας 18 έως 65 ετών - 21 ημέρες + 14 ημέρες σε συνδυασμό με το σαμπουάν.

 

Εφαρμογή

Πλούσια υφή για την επανόρθωση των πολύ ξηρών μαλλιών.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όσο συχνά χρειάζεται

Μαλακτική Κρέμα

Εφαρμόστε σε όλο το μήκος και τις άκρες των μαλλιών αφού πρώτα τα ξεπλύνετε και τα στεγνώσετε με πετσέτα. Αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε.

Νυχτερινή Φροντίδα

Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά, αφήστε τα όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί.

Θεραπείες Μαλλιών Χωρίς Ξέπλυμα

Για τα πολύ ξηρά μαλλιά, απλώστε μια μικρή ποσότητα από τα μεσαία μήκη των μαλλιών προς τις άκρες και μην ξεπλύνετε.

 

Συστατικά

Θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες για τη φροντίδα των πιο ξηρών μαλλιών.

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. GLYCOL PALMITATE*. BEHENYL ALCOHOL*. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*. COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL (COCOS NUCIFERA OIL)*. THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. DICAPRYLYL CARBONATE*. CETEARYL ALCOHOL*. GLYCERIN*. BETAINE*. 1,2-HEXANEDIOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. TOCOPHEROL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. BENZOIC ACID. CARAMEL*. CETEARYL GLUCOSIDE*. CITRAL. CITRIC ACID*. CITRONELLOL. COUMARIN. FRAGRANCE (PARFUM). GERANIOL. LACTIC ACID*. LIMONENE

96% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

150ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10131826
  • Βάρος: 0.20kg
15,94€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,86€