MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE CONDITIONER WITH POMEGRANATE RADIANCE COLOR-TREATED HAIR 200ML

KLORANE CONDITIONER WITH POMEGRANATE RADIANCE COLOR-TREATED HAIR 200ML

KLORANE CONDITIONER WITH POMEGRANATE RADIANCE COLOR-TREATED HAIR 200ML

Μαλακτική κρέμα με Ρόδι

Ξεμπλέκει - Προστατεύει το χρώμα

Η Μαλακτική κρέμα με Ρόδι ξεμπλέκει και θρέφει τα βαμμένα μαλλιά ενώ παράλληλα παρατείνει φυσικά τη λάμψη τους.

Με 95% φυσικά συστατικά, η Μαλακτική κρέμα με Ρόδι είναι μια αγωγή υψηλής ανεκτικότητας ειδικά σχεδιασμένη για τα βαμμένα μαλλιά.

Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με Ρόδι, ένα φυσικό δραστικό συστατικό με μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες, βιοδιασπώμενη* και χωρίς σιλικόνη, προλαμβάνει το ξεθώριασμα στα βαμμένα μαλλιά και παρατείνει την ένταση και τη διάρκειά του.

Η μαλακτική κρέμα με εξαιρετικά αισθησιακή υφή που γίνεται ένα με την τρίχα δρα σε όλο το μήκος των μαλλιών και τις άκρες χάρη στο όξινο pH που λειαίνει τα λέπια της τρίχας.

Από την πρώτη κιόλας χρήση, τα βαμμένα μαλλιά αποκτούν θρέψη, είναι ευκολοχτένιστα και λαμπερά. Το χρώμα παραμένει έντονο και φωτεινό.

Πλεονέκτημα

Φόρμουλα από 95% φυσικά συστατικά συνδυάζει ένα φρουτώδες άρωμα και αποτελεσματική θεραπεία σε ένα μόνο βήμα.

Μια μεταξένια φόρμουλα για βαμμένα μαλλιά που δεν θέλουν να χάσουν τη λάμψη τους

Οφέλη

Ξεμπερδεύει: η κρεμώδης φόρμουλα απλώνεται εύκολα και ξεβγάζεται για απαλό ξέπλυμα σε βαμμένα μαλλιά.

Θρέφει: το Conditioner θρέφει τα μαλλιά για να επαναφέρει τη λάμψη, την απαλότητα και την ελαστικότητα.

Παρατείνει: ενισχύει και παρατείνει το χρώμα, και βελτιώνει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών αμέσως από την πρώτη εφαρμογή **.

*Σύμφωνα με τη δοκιμή του ΟΟΣΑ 301Β

*Κλινικό σκορ λάμψης, 31 γυναίκες.

***Συστατικά από μή ζωικά παράγωγα

Αποτελέσματα

Προστατευμένο χρώμα που διαρκεί.

94% άμεσο ξέμπλεγμα¹

84% ενίσχυση του χρώματος¹

85% παρατεταμένη φυσική λάμψη¹

¹Δοκιμή καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε 70 άτομα αμέσως μετά την εφαρμογή. % αποδοχής.

² Δοκιμή καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε 70 άτομα με τά από 8 εβδομάδες χρήσης. % αποδοχής.

³Δοκιμή καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε 61 άτομα μετά από 8 εβδομάδες χρήσης. % αποδοχής.

 

Εφαρμογή

Παρατείνει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όσο συχνά χρειάζεται

Εφαρμόστε σε όλο το μήκος και τις άκρες των μαλλιών αφού πρώτα τα ξεπλύνετε και τα στεγνώσετε με πετσέτα. Αφήστε για λίγα λεπτά.

Ξεπλύνετε.

 

Συστατικά

Μια φυσική σύνθεση που αναζωογονεί τη λάμψη και παρατείνει την ένταση του χρώματος των βαμμένων μαλλιών.

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. STEARYL ALCOHOL*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. C9-12 ALKANE*. CETYL ALCOHOL*. HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE. ETHYLHEXYL PALMITATE*. 1,2-HEXANEDIOL. PUNICA GRANATUM EXTRACT*. ALCOHOL*. CITRIC ACID*. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*. FRAGRANCE (PARFUM). LACTIC ACID*. OCTYLDODECANOL*. SODIUM BENZOATE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10133606
  • Βάρος: 0.25kg
8,76€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,06€