MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE DETOX SHAMPOO WITH ORGANIC AQUANTIC MINT NORMAL HAIR 200ML

KLORANE DETOX SHAMPOO WITH ORGANIC AQUANTIC MINT NORMAL HAIR 200ML

KLORANE DETOX SHAMPOO WITH ORGANIC AQUANTIC MINT NORMAL HAIR 200ML

Σαμπουάν με Βιολογική Υδάτινη Μέντα

Αυτό το αναζωογονητικό σαμπουάν καθαρίζει σε βάθος και αποτοξινώνει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ απομακρύνει τους ρύπους.

Δροσερό αποτέλεσμα

Καθαρισμός, εξυγίανση, αναζωογόνηση.

Μια πραγματική θεραπεία αποτοξίνωσης για τα μαλλιά, το Σαμπουάν με ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Υδάτινη Μέντα είναι εμπλουτισμένο με Mentha aquatica L., ένα ενεργό συστατικό γνωστό για την υψηλή συγκέντρωση σε αντιοξειδωτικά. Ιδανικό για τους κατοίκους της πόλης, αυτό το σαμπουάν καθαρίζει εντατικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής που εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση. Η απαλή βιοδιασπώμενη σύνθεσή του απομακρύνει τα κατάλοιπα και αποτοξινώνει χωρίς να αφαιρεί από τα μαλλιά τα φυσικά τους έλαια ή να τα ξηραίνει. Τα μαλλιά σας καθαρίζονται και μπορούν να αναπνεύσουν ξανά.

Πλεονέκτημα

Χαρίζει στα μαλλιά σας μια ανάσα φρεσκάδας και τα τυλίγει με ένα ευχάριστο άρωμα μέντας. Αναζωογονεί και εξυγιαίνει τα μαλλιά χαρίζοντάς τους μια ανάλαφρη και αέρινη αίσθηση. Αυτό το σαμπουάν είναι κατάλληλο για φυσικά, βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά.

Οφέλη

Καθαρισμός: η δροσερή υφή καθαρίζει εντατικά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά που είναι εκτεθειμένα στη ρύπανση.

Εξυγίανση: το σαμπουάν αποτοξινώνει και απαλλάσσει το δέρμα από κάθε κατάλοιπο, ακόμη και τους λιγότερο ορατούς ρύπους*, χωρίς να διαταράσσει τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής.

Αναζωογόνηση: προσφέρει μια πραγματική αίσθηση φρεσκάδας** που αναζωογονεί έντονα και απελευθερώνει το τριχωτό της κεφαλής.

*Απομακρύνει τους ρύπους ως και 97% - μελέτη σε τούφες για την αξιολόγηση του καθαριστικού αποτελέσματος του σαμπουάν σε σχέση με τους ρύπους της ατμόσφαιρας.

**Άμεση αίσθηση φρεσκάδας : 98% ποσοστό ικανοποίησης, μελέτη καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε 120 άτομα στη Νότια Κορέα για 15 ημέρες.

Αποτελέσματα

Αποτοξινώνει και αναζωογονεί όλους τους τύπους μαλλιών.

97% απομακρύνει το 97% των ρυπογόνων σωματιδίων¹

98% άμεση αίσθηση φρεσκάδας²

¹Μελέτη σε τούφες για την αξιολόγηση του καθαριστικού αποτελέσματος του σαμπουάν ενάντια σε μικρομόρια παρεμφερή με εκείνα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

²Μελέτη καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε 120 άτομα στη Νότια Κορέα για 15 ημέρες.

 

Εφαρμογή

Αυτό το αναζωογονητικό σαμπουάν καθαρίζει και αποτοξινώνει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όσο συχνά χρειάζεται

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής.

Δημιουργήστε αφρό και κάντε απαλό μασάζ.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

 

Συστατικά

Μια σύνθεση υψηλής ανεκτικότητας με αποτέλεσμα φρεσκάδας που αποτοξινώνει το τριχωτό της κεφαλής.

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. ZINC COCETH SULFATE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. LAURETH-3. SODIUM COCOAMPHOACETATE. MALEIC ACID. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. MENTHA AQUATICA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT*. MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL (MENTHA VIRIDIS LEAF OIL)*. EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF/TWIG OIL*. BENZYL SALICYLATE. CAMPHOR. CARAMEL*. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GREEN 5 (CI 61570). LIMONENE. LINALOOL. MENTHOL. PROPANEDIOL*. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE*. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

77% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10131823
  • Βάρος: 0.25kg
6,08€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,90€