MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE LINUM VOLUME SHAMPOO WITH ORGANIC FLAX 200ML

KLORANE LINUM VOLUME SHAMPOO WITH ORGANIC FLAX 200ML

KLORANE LINUM VOLUME SHAMPOO WITH ORGANIC FLAX 200ML

Σαμπουάν με ίνες ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Λιναριού

Το Σαμπουάν με Βιολογικό Λινάρι καθαρίζει και προσθέτει πλούσια υφή στα μαλλιά για να τους χαρίσει φυσικό όγκο και ελαστικότητα.

Καθαρίζει και δίνει όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά

Καθαρισμός, υφή, ελαστικότητα.

Αυτό το σαμπουάν για όγκο με Βιολογικό λινάρι έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει απαλά τα λεπτά μαλλιά που στερούνται όγκου. Η υψηλή ανεκτικότητα και η βιοδιασπώμενη* σύνθεσή του περιέχει 86% συστατικά φυσικής προέλευσης. Είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό λινάρι, βιολογικής καλλιέργειας σύμφωνα με πιστοποιημένη βιολογική γεωργία. Αυτές οι διαλυτές φυτικές ίνες, που ονομάζονται γλισχράματα, είναι γνωστές για τα οφέλη φροντίδας στα μαλλιά. Παρέχουν άμεσα όγκο που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις ρίζες** Απόλυτα καθαρά, γεμάτα πλούσια υφή και γεμάτα, τα μαλλιά αποκαλύπτουν έναν αέρινο φυσικό όγκο γεμάτα ελαστικότητα.

Πλεονέκτημα

Σύνθεση που ικανοποιεί τις αισθήσεις με 86% φυσικά συστατικά που δίνει όγκο και μια ανάλαφρη αίσθηση στα λεπτά μαλλιά, σε ένα 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό φιαλίδιο, χωρίς χάρτινη συσκευασία.

Οφέλη

Καθαρισμός: εξαιρετικά ανάλαφρη βάση καθαρισμού που καθαρίζει και ξεμπλέκει τα λεπτά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

Προσθέτει υφή: το Σαμπουάν Όγκου οφείλει την αποτελεσματικότητά του στις ίνες βιολογικού λιναριού, με ιδιότητες ενίσχυσης του όγκου**.

Πιο ανάλαφρα μαλλιά: τα λεπτά μαλλιά αποκτούν όγκο από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, ενώ παραμένουν ανάλαφρα με ελαστικότητα, για ένα μακράς διάρκειας και φυσικό αποτέλεσμα.

*Σύμφωνα με τη δοκιμή του ΟΟΣΑ 301Β.

**Δοκιμή ex vivo σε εκχύλισμα Λιναριού

**Δοκιμή ex-vivo με εκχύλισμα Λιναριού.

Αποτελέσματα

80% Περισσότερος όγκος στις άκρες¹

83% Περισσότερος όγκος από τις ρίζες¹

93% Περισσότερη ελαστικότητα στα μαλλιά¹

¹Έρευνα ικανοποίησης - Δερματολογικά ελεγμένη μελέτη ελαστικότητας σε 30 γυναίκες μετά από 2 εβδομάδες χρήσης.

**Σύμφωνα με τη δοκιμή του ΟΟΣΑ 301Β

**Δοκιμή ex vivo σε εκχύλισμα λιναριού

 

Εφαρμογή

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όσο συχνά χρειάζεται

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής.

Δημιουργήστε αφρό και κάντε απαλό μασάζ.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Ξεπλύνετε σε περίπτωση επαφής με τα μάτια.

 

Συστατικά

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. DECYL GLUCOSIDE*. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. LAURYL BETAINE. LAURETH-3. LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT (LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT)*. BLUE 1 (CI 42090). CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID*. EXT. VIOLET 2 (CI 60730). FRAGRANCE (PARFUM). LIMONENE. MALEIC ACID. PROPYLENE GLYCOL*. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

86% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10133605
  • Βάρος: 0.25kg
7,69€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,20€