MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE SOOTHING SHAMPOO WITH ORGANIC PEONY SENSITIVE SCALP 200ML

KLORANE SOOTHING SHAMPOO WITH ORGANIC PEONY SENSITIVE SCALP 200ML

KLORANE SOOTHING SHAMPOO WITH ORGANIC PEONY SENSITIVE SCALP 200ML

Σαμπουάν με Βιολογική Παιώνια

Το Σαμπουάν με Βιολογική Παιώνια καθαρίζει, προστατεύει και καταπραΰνει το ευαίσθητο τριχωτό άμεσα και για 24 ώρες*

Άμεση καταπράυνση, χαλαρωτικό άρωμα.

Καθαρισμός, καταπράυνση, προστασία.

Αυτό το σαμπουάν παρέχει μια καταπραϋντική αίσθηση στο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής από την πρώτη κιόλας χρήση και για 24 ώρες*, σεβόμενο παράλληλα την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής. Οι καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές του ιδιότητες προέρχονται από το βιολογικό εκχύλισμα κινεζικής παιώνιας, ένα άνθος που καλλιεργείται σε ένα προστατευμένο οικοσύστημα. Με τη βιοδιασπώμενη σύνθεσή του ** που περιέχει 85% συστατικά φυσικής προέλευσης και pH σε αρμονία με το σώμα, το καταπραϋντικό σαμπουάν με Βιολογική Παιώνια καθαρίζει απαλά και παρέχει μακροχρόνια προστασία για το τριχωτό της κεφαλής. Αφήνει τα μαλλιά απαλά με ένα φίνο και χαλαρωτικό άρωμα.

Πλεονέκτημα

Βιοδιασπώμενη** και vegan σύνθεση*** με χαλαρωτικό άρωμα σε 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό φιαλίδιο, χωρίς χάρτινη συσκευασία.

Οφέλη

Καθαρισμός: απαλή βάση καθαρισμού χωρίς θειικά άλατα για τον απαλό καθαρισμό του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής.

Προστασία: η σύνθεσή του σαμπουάν, σε αρμονία με το φυσικό pH του σώματος, σέβεται τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής και παρέχει προστασία μακράς διάρκειας.

Καταπράυνση: προσφέρει άμεση αίσθηση ανακούφισης από την πρώτη εφαρμογή και για 24 ώρες*.

*Ορατό αποτέλεσμα, δοκιμή καταναλωτών σε 70 άτομα: αίσθηση καταπράυνσης άμεσα και για 24 ώρες (79% ικανοποίηση).

**Ορατό αποτέλεσμα, δοκιμή καταναλωτών σε 70 άτομα: αίσθηση καταπράυνσης άμεσα και για 24 ώρες (79% ικανοποίηση).

** Βιοδιασπώμενη σύνθεση σύμφωνα με τη δοκιμή του ΟΟΣΑ 301 B.

**Βιοδιασπώμενη σύνθεση σύμφωνα με τη δοκιμή 301 B του ΟΟΣΑ.

***Πληροφορίες Klorane : Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

*Ορατό αποτέλεσμα, δοκιμή καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε 70 άτομα: άμεση αίσθηση καταπράυνσης που διαρκεί 24 ώρες (79% ικανοποίηση).

** Βιοδιασπώμενη σύνθεση σύμφωνα με τη δοκιμή του ΟΟΣΑ 301 B.

Αποτελέσματα

79% Προσφέρει άμεση αίσθηση καταπράυνσης που διαρκεί 24 ώρες¹

80% Καταπράυνση του κνησμού¹

83% Xαλαρωτικό άρωμα¹

¹Ορατό αποτέλεσμα, δοκιμή καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε 70 άτομα μετά από 3 εβδομάδες χρήσης. % αποδοχής.

 

Εφαρμογή

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

2 με 3 φορές την εβδομάδα

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής.

Δημιουργήστε αφρό και κάντε απαλό μασάζ.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Ρουτίνα φροντίδας του δέρματος

 

Συστατικά

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. DECYL GLUCOSIDE*. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. LAURYL BETAINE. LAURETH-3. PROPYLENE GLYCOL*. PAEONIA LACTIFLORA ROOT EXTRACT*. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID*. FRAGRANCE (PARFUM). MALEIC ACID. POLYQUATERNIUM-22. RED 33 (CI 17200). SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

85% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10133603
  • Βάρος: 0.25kg
7,29€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,88€