MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

APIVITA ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ & ΑΛΟΗ 100ML

APIVITA ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ & ΑΛΟΗ 100ML

APIVITA ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ & ΑΛΟΗ 100ML

Κρέμα Μαλλιών Ενυδάτωσης Χωρίς Ξέβγαλμα Με υαλουρονικό οξύ & αλόη

96% συστατικά φυσικής προέλευσης

Ενυδατώνει εντατικά

Περιορίζει το φριζάρισμα

Ξεμπερδεύει, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά

Όπως κάθε επιδερμίδα έτσι και τα μαλλιά έχουν ανάγκη για ενυδάτωση!

Η Κρέμα Μαλλιών Ενυδάτωσης Χωρίς Ξέβγαλμα:

Ενυδατώνει εντατικά χάρη στο υαλουρονικό οξύ, το εκχύλισμα αλόης και το θυμαρίσιο μέλι.

Ελέγχει το φριζάρισμα, προστατεύει την τρίχα από τις φθορές και προλαμβάνει την ψαλίδα χάρη στη φυτική κερατίνη.

Προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση και styling) χάρη στο σύμπλεγμα Apishield HS.

Ξεμπερδεύει, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά χάρη στα έλαια ελιάς και αβησσυνίας.

Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα τονωτικό και αντιγηραντικό έγχυμα ελληνικού και βιολογικού δενδρολίβανου.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ.

 

Χρήση

Εφαρμόστε 1-2 πατήματα ομοιόμορφα κατά μήκος και τις άκρες των μαλλιών. ανάλογα με το πόσο μακριά είναι Μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

Σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο για εύκολο χτένισμα και επιπλέον προστασία πριν τη χρήση θερμικού styling

Σε στεγνά μαλλιά για ενυδάτωση & δράση κατά του φριζαρίσματος

EXTRA TIP: Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για συνεχώς ενυδατωμένα μαλλιά και έξτρα απαλότητα και λάμψη.

Δεν χρειάζεται ξέπλυμα.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μόνο για εξωτερική χρήση

 

Συστατικά

Η Κρέμα Προστασίας Χρώματος Χωρίς Ξέβγαλμα έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

ΜΕ       

Υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ

Αλόη

Θυμαρίσιο μέλι  

Φυσική κερατίνη           

APISHIELD HS σύμπλοκο

Έλαιο ελιάς

Έλαιο Αβησσυνίας          

Έγχυμα δενδρολίβανου

Η επιλογή των πρώτων υλών και η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και γνώση μας όσον αφορά στη λειτουργία του δέρματος αλλά και σε θέματα βιωσιμότητας του περιβάλλοντος. Κάθε πρώτη ύλη αξιολογείται όσον αφορά στην ασφάλεια της χρήσης της στο δέρμα αλλά και των επιπτώσεων αυτής στο περιβάλλον και τα αμφιλεγόμενα συστατικά αφαιρούνται.       

Συστατικά: Aqua/Water/Eau**, Glycerin, Isoamyl Laurate, Aqua/Water/Eau, Brassicamidopropyl Dimethylamine, C14-22 Alcohols, Cetyl Alcohol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Mel/ Honey/Miel, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf* Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Rosa Damascena Flower Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Benzyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Aspartic Acid, Tocopheryl Acetate, Polyquaternium-22, C12-20 Alkyl Glucoside, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Gluconate, Arginine, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Sodium Benzoate, Parfum/Fragrance, Limonene, Coumarin, Linalool, Anise Alcohol, Benzyl Alcohol.

*Organic cultivation/ Issu de l'agriculture biologique

**Rosmarinus Officinalis Leaf* Aqueous Infusion = Rosemary water

 Η λίστα των συστατικών ενδέχεται να τροποποιηθεί. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τη λίστα συστατικών που αναγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος.

Φιάλη 100ml: 50% ανακυκλωμένο PET, 100% ανακυκλώσιμη.

Αντλία: PP, PE, POM, SS, προς το παρόν μη ανακυκλώσιμο.

Καπάκι: PP, 100% ανακυκλώσιμο.

Ετικέτα: PP, 100% ανακυκλώσιμο.

Διαχωρίστε αντλία, καπάκι και μπουκάλι και ανακυκλώστε

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: APIVITA
  • Κωδικός: 10153535
  • Βάρος: 0.15kg
6,35€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,12€