MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE NOURISHING MASK WITH MANGO 150ML

KLORANE NOURISHING MASK WITH MANGO 150ML

KLORANE NOURISHING MASK WITH MANGO 150ML

Μάσκα Θρέψης με Μάνγκο

Κλασική ή σαν θεραπεία νυκτός αυτή η μάσκα προσφέρει μοναδική, εξαιρετικά θρεπτική φροντίδα που καλύπτει και προστατεύει τα ξηρά μαλλιά χαρίζοντάς τους λάμψη που διαρκεί.

Μια πολύτιμη θεραπεία που ενυδατώνει άμεσα τα ξηρά μαλλιά

Θρέψη, ενυδάτωση, φωτεινότητα.

Με υπέροχη υφή που γίνεται ένα με την τρίχα, η Μάσκα θρέψης με Μάνγκο φροντίζει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Κρεμώδες βούτυρο που εκχυλίζεται με ψυχρή πίεση του πυρήνα του χυμώδους καρπού του μάνγκο και είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα με θρεπτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Η μάσκα θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει για αποτελέσματα που διαρκούν. Eπανορθώνει τις ίνες της τρίχας και αναζωογονεί τα μαλλιά, που ανακτούν την ελαστικότητά τους. Η πλούσια σύνθεσή του θρέφει εντατικά τα μαλλιά σε όλο τους το μήκος και τις άκρες, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση και προστασία τους από εξωτερικές επιθέσεις. Χρησιμοποιείται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα ως θεραπεία σε βάθος ή πιο συχνά εάν έχετε πολύ ξηρά μαλλιά.

Πλεονέκτημα

Μια σύνθεση με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης για τη θρέψη και την αποκατάσταση των μαλλιών.

Οφέλη

Υψηλή θρέψη: η υψηλή περιεκτικότητα βούτυρου μάνγκο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα αναδομεί το στέλεχος της τρίχας, παρέχοντας έντονη θρέψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Επανορθωτική δράση: επαναφέρει τη λάμψη, σέβεται το χρώμα και συμβάλλει στην αποκατάσταση των ξηρών μαλλιών.

Προστασία: απαλύνοντας τις ίνες της τρίχας, κάνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά στις εξωτερικές επιθέσεις.

Αποτελέσματα

Μάνγκο για ξηρά μαλλιά που χρειάζονται θρέψη.

93% θρέφει σε βάθος τις ίνες της τρίχας χωρίς να τις βαραίνει¹

95% επανόρθωση των μαλλιών²

95% Πιο ανθεκτικά μαλλιά¹

¹Δοκιμή σε 43 άτομα μετά από 21 ημέρες χρήσης. % συμφωνούν.

²Δοκιμή σε 43 άτομα μετά από 1 εφαρμογή. % συμφωνούν.

 

Εφαρμογή

Μια πραγματική δόση θρεπτικών συστατικών, θρέφει σε βάθος τις ίνες χωρίς να τις βαραίνει.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Δύο φορές την εβδομάδα

Εφαρμογή

Εφαρμόστε σε όλο το μήκος και τις άκρες των μαλλιών αφού πρώτα τα ξεπλύνετε και τα στεγνώσετε με πετσέτα. Αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά.

Νυχτερινή Φροντίδα

Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά, αφήστε τα όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί.

 

Συστατικά

Ένα κουκούτσι πλούσιο σε λιπαρά οξέα με φυσικά θρεπτικές ιδιότητες.

Αναλυτική Σύνθεση

WATER (AQUA)*. CETYL ALCOHOL*. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*. MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER (MANGIFERA INDICA SEED BUTTER)*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. GLYCERIN*. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*. CETEARYL ALCOHOL*. 1,2-HEXANEDIOL. BENZOIC ACID. CETEARYL GLUCOSIDE*. FRAGRANCE (PARFUM). HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. LACTIC ACID*. SCLEROTIUM GUM. TOCOPHEROL*. YELLOW 5 (CI 19140). YELLOW 6 (CI 15985)

98% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

150ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10131816
  • Βάρος: 0.20kg
15,94€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,86€