MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

APIVITA NATURE HAIR MIRACLE ΛΑΔΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΤΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ 5 ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ 50ML

APIVITA NATURE HAIR MIRACLE ΛΑΔΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΤΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ 5 ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ 50ML

APIVITA NATURE HAIR MIRACLE ΛΑΔΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΤΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ 5 ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ 50ML

NATURE HAIR MIRACLE ΛΑΔΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΤΟΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

με Πρόπολη & 5 Αιθέρια Έλαια

100% φυσική σύνθεση

Διατηρεί την ισορροπία της χλωρίδας του τριχωτού – Θρέφει και δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας

Το πρώτο βήμα της ολιστικής περιποίησης της σειράς APIVITA Holistic Hair Care. Ένα εξαιρετικό φυσικό λάδι, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και πλούσια φυσικά έλαια, δίνει στα μαλλιά σας μοναδική λάμψη, υγεία και ζωντάνια. Ένα θαύμα της φύσης που σίγουρα θα πρωταγωνιστεί στη φροντίδα ομορφιάς των μαλλιών σας.

Τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία*, χαρίζοντας βέλτιστες συνθήκες για την ανάπτυξη των μαλλιών, με αιθέρια έλια λεβάντας, λεμονιού, κύμινου, δενδρολίβανου και μαύρου πιπεριού.

Διατηρεί την ισορροπία της χλωρίδας του τριχωτού χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης.

Θρέφει και δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας χάρη στη βιταμίνη Ε και στα βιολογικά έλαια καρθάμου, ελιάς, μαύρου κύμινου και σταφυλιού.

Αφήνει τα μαλλιά απαλά και ανάλαφρα ενώ τα αιθέρια έλαια τονώνουν τη διάθεση και χαρίζουν μια πολυτελή αίσθηση αναζωογόνησης.

*Μια ελαφριά αίσθηση υπεραιμίας ειναι φυσιολογική και οφείλεται στα αιθέρια έλαια.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

 

Χρήση

Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα, πριν το λούσιμο.

Xτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω κάνοντας χωρίστρες.

Γεμίστε τη πιπέτα.

Εφαρμόστε στις ρίζες (κυρίως στο πάνω σημείο του κεφαλιού), σύροντας προς τα πίσω την πιπέτα, σε 3-5 χωρίστρες ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών.

Κάνετε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, αφήστε το για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε.

 

Συστατικά

Το λάδι ενδυνάμωσης και τόνωσης Nature’s Miracle Oil έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 100% φυσικά συστατικά

ΜΕ

*Αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης*

*Έλαιο καρθάμου*

*Έλαιο ελιάς*

*Έλαιο από μαύρο κύμινο*

*Έλαιο από κουκούτσι σταφυλιών*

*Βιταμίνη Ε

*Αιθέρια έλαια από λεβάντα*, λεμόνι, άγριο κύμινο*, δενδρολίβανο* & μαύρο πιπέρι

*Beeswax absolute

ΧΩΡΙΣ

*Parabens

*Silicones

*Mineral oil

*Alcohol

*Propylene glycol

*Ethanolamines

*Phenoxyethanol

*Phthalates

*PCM

*NM

* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

Συστατικά: Caprylic/Capric Triglyceride, Triheptanoin, Dodecane, Menthyl Lactate, Nigella Sativa Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus Hybrid Oil* (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*), Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sorbic Acid, Carum Carvi (Caraway) Fruit Oil*, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Propolis* Extract, Cera Alba (Beeswax), Limonene, Linalool, Farnesol

* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

 

Νέο εκχύλισμα βιολογικής πρόπολης με αντιμικροβιακή δραση.

Νέο εκχύλισμα βιολογικής πρόπολης που προσφέρει αποδεδειγμένη αντιμικροβιακή δράση ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς που σχετίζονται με τις παθήσεις των μαλλιών και του δέρματος.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: APIVITA
  • Κωδικός: 1023056
  • Βάρος: 0.10kg
11,89€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,59€