MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE NOURRISHING SHAMPOO WITH MANGO DRY HAIR 200ML

KLORANE NOURRISHING SHAMPOO WITH MANGO DRY HAIR 200ML

KLORANE NOURRISHING SHAMPOO WITH MANGO DRY HAIR 200ML

Σαμπουάν με Μάνγκο

Εξαιρετικά πολύτιμο σαμπουάν με Μάνγκο που θρέφει τα ξηρά μαλλιά, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα, την απαλότητα και τη λάμψη τους.

Υπέροχο φρουτώδες άρωμα για μαλλιά που αποκτούν θρέψη

Καθαρισμός, θρέψη, προστασία.

Το Σαμπουάν θρέψης με βούτυρο Μάνγκο παρέχει καθημερινή φροντίδα για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με απαλή, βιοδιασπώμενη βάση καθαρισμού* που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με βούτυρο μάνγκο, ένα δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης με υψηλή συγκέντρωση σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, το οποίο θρέφει και τυλίγει τα ξηρά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, ενώ προστατεύει τις ίνες της τρίχας. Με θρέψη και προστασία από την ξηρότητα, τα μαλλιά ανακτούν ελαστικότητα, απαλότητα και λάμψη από την πρώτη εφαρμογή**.

Πλεονέκτημα

Μια σύνθεση με 86% συστατικά φυσικής προέλευσης για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των μαλλιών.

Οφέλη

Καθαρισμός: καθαρίζει απαλά τα ξηρά μαλλιά, παρέχοντας υψηλή θρέψη.

Θρέψη: θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος τις ίνες της τρίχας χωρίς να τις βαραίνει χάρη στην περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα.

Προστασία: ακόμη και τα πιο ξηρά μαλλιά προστατεύονται από την ξηρότητα χάρη στο βούτυρο μάνγκο, ένα εξαιρετικά θρεπτικό δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης.

*Σύμφωνα με το πρότυπο 301B του OECD.

**Δοκιμή σε 32 άτομα μετά από 21 ημέρες χρήσης.

Αποτελέσματα

Μάνγκο για ξηρά μαλλιά που χρειάζονται θρέψη.

Αποτελέσματα Σαμπουάν με Μάνγκο

88% πιο απαλά μαλλιά¹

91% τα μαλλιά είναι πιο ελαστικά¹

¹Δοκιμή χρήσης υπό δερματολογικό έλεγχο -% ικανοποίησης από 32 άτομα μετά από 21 ημέρες χρήσης.

 

Εφαρμογή

Επαναφέρει τη λάμψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όσο συχνά χρειάζεται

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής.

Δημιουργήστε αφρό και κάντε απαλό μασάζ.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Ξεπλύνετε σε περίπτωση επαφής με τα μάτια.

 

Συστατικά

Ένα κουκούτσι πλούσιο σε λιπαρά οξέα με φυσικά θρεπτικές ιδιότητες.

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. DECYL GLUCOSIDE*. SODIUM COCOYL ISETHIONATE. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. GLYCERIN*. DISODIUM COCOAMPHODIACETATE. ACRYLATES COPOLYMER. MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER (MANGIFERA INDICA SEED BUTTER)*. TOCOPHEROL. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. CITRIC ACID*. COCO-GLUCOSIDE*. COCONUT ACID*. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL OLEATE*. GLYCOL STEARATE*. HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE*. LAURETH-3. MALEIC ACID. POLYQUATERNIUM-22. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE*. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. YELLOW 5 (CI 19140). YELLOW 6 (CI 15985)

86% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10131837
  • Βάρος: 0.25kg
7,19€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,80€