MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE ORTIE OIL CONTROL SHAMPOO WITH ORGANIC NETTLE OILY HAIR 200ML

KLORANE ORTIE OIL CONTROL SHAMPOO WITH ORGANIC NETTLE OILY HAIR 200ML

KLORANE ORTIE OIL CONTROL SHAMPOO WITH ORGANIC NETTLE OILY HAIR 200ML

Σαμπουάν με Βιολογική Τσουκνίδα για λιπαρά μαλλιά

Περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος, το Σαμπουάν με ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Τσουκνίδα καθαρίζει τα λιπαρά μαλλιά και αποκαθιστά την ισορροπία του λιπαρού τριχωτού της κεφαλής.

Με μια θεραπεία διάρκειας 3 εβδομάδων, τα φυσιολογικά επίπεδα σμήγματος μειώνονται κατά 50%

Καθαρισμός, εξυγίανση, έλεγχος λιπαρότητας.

Χάρη στην εξισορροπητική βάση καθαρισμού του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τσουκνίδας, αυτό το σαμπουάν καθαρίζει αποτελεσματικά τα λιπαρά μαλλιά και περιορίζει την υπερέκκριση σμήγματος*. Φροντίδα μαλλιών με απορροφητικό αποτέλεσμα της οποίας η ρυθμιστική και εξυγιαντική δράση οφείλεται στη λευκή τσουκνίδα, που διαθέτει ρίζες πλούσιες σε φυτικά συστατικά που περιορίζουν το σμήγμα. Εξυγιαίνει και καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής ενώ τα μαλλιά παραμένουν ανάλαφρα και αέρινα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με την πάροδο του χρόνου, η συχνότητα λουσίματος μειώνεται.

Πλεονέκτημα

Με την πάροδο του χρόνου, απαιτούνται λιγότερα λουσίματα, υγιές, το τριχωτό της κεφαλής ανακτά την ισορροπία του και τα μαλλιά είναι και πάλι υγιή.

Οφέλη

Καθαρισμός: απαλή στυπτική βάση για τον καθαρισμό του λιπαρού τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία τους.

Έλεγχος της λιπαρότητας: σμηγματορρυθμιστική δράση που εξισορροπεί τους σμηγματογόνους αδένες με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της λιπαρότητας και την επιβράδυνση της επανεμφάνισής της στα μαλλιά **.

Μείωση της συχνότητας λουσίματος: χάρη στην αποτελεσματική σύνθεση με λευκή τσουκνίδα, που καλλιεργείται με σεβασμό στο περιβάλλον, μειώνεται η συχνότητα ανάμεσα στα λουσίματα.

*Λιγότερο λιπαρά μαλλιά : 91% ποσοστό ικανοποίησης - δοκιμή σε 33 άτομα μετά από 28 ημέρες χρήσης.

**Επιβραδύνει την εμφάνιση λιπαρότητας στα μαλλιά : 79% ποσοστό ικανοποίησης - δοκιμή σε 33 άτομα μετά από 28 ημέρες χρήσης.

Αποτελέσματα

Αποκτήστε ξανά ένα καθαρό και υγιές τριχωτό με ανάλαφρα, μαλλιά με ελαστικότητα.

79% επιβραδύνει την εμφάνιση λιπαρότητας στα μαλλιά¹

91% λιγότερο λιπαρά μαλλιά¹

¹Δοκιμή σε 33 άτομα μετά από 28 ημέρες χρήσης. Δερματολογικά ελεγμένο.

 

Εφαρμογή

Ένα απαλό σαμπουάν με Βιολογική Τσουκνίδα και Άργιλο για τον καθαρισμό των λιπαρών μαλλιών.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όσο συχνά χρειάζεται

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής.

Δημιουργήστε αφρό και κάντε απαλό μασάζ.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

 

Συστατικά

Φυσικά δραστικά συστατικά για τον καθαρισμό του λιπαρού τριχωτού της κεφαλής που δεν το επιβαρύνουν.

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. DECYL GLUCOSIDE*. LAURYL BETAINE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. LAURETH-3. GLYCERYL LAURATE*. URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT (URTICA DIOICA ROOT EXTRACT)*. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID*. FRAGRANCE (PARFUM). GREEN 3 (CI 42053). MALEIC ACID. POLYQUATERNIUM-22. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. YELLOW 6 (CI 15985)

85% φυσικά συστατικά

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10131085
  • Βάρος: 0.25kg
6,22€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,02€