MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE STRENGTHENING SHAMPOO WITH QUININE & ORGANIC EDELWEISS THINING HAIR 200ML

KLORANE STRENGTHENING SHAMPOO WITH QUININE & ORGANIC EDELWEISS THINING HAIR 200ML

KLORANE STRENGTHENING SHAMPOO WITH QUININE & ORGANIC EDELWEISS THINING HAIR 200ML

Σαμπουάν με Κινίνη και ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Εντελβάις

Μια πραγματικά τονωτική θεραπεία, το Σαμπουάν με Κινίνη και ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Εντελβάις επαναφέρει τη δύναμη και τη ζωτικότητα στα κουρασμένα μαλλιά.

Βιοδιασπώμενη σύνθεση*

Καθαρισμός, ενίσχυση, τόνωση.

Ενισχυτικό και τονωτικό σαμπουάν που χαρίζει μια δόση ενέργειας στα άτονα μαλλιά. Χάρη στη σύνθεση του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Κινίνης και ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Εντελβάις, καθαρίζει τα μαλλιά ενώ παράλληλα συμβάλλει στην τόνωση της ανάπτυξής τους. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή συμπληρωματικά σε θεραπείες κατά της τριχόπτωσης.

Πλεονέκτημα

Ισχυρό συμπύκνωμα που αποκαθιστά τη δύναμη και την αντοχή των μαλλιών. Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά και πιο όμορφα.

Οφέλη

Καθαρισμός: σαμπουάν με βιοδιασπώμενη σύνθεση χωρίς θειικά άλατα, που καθαρίζει απαλά και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής.

Ενίσχυση: κατά τη διάρκεια της χρήσης, το εκχύλισμα Κινίνης, σε συνδυασμό με ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β και ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Εντελβάις, χαρίζουν δύναμη και αντοχή στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

*Σύμφωνα με το πρότυπο 301B του OECD.

Αποτελέσματα

Ένα τελετουργικό ενίσχυσης και τόνωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

-57,8% σπάσιμο των μαλλιών κατά το βούρτσισμα¹

84% ενισχυμένα μαλλιά²

¹In vivo μελέτη έναντι σαμπουάν κλασικού τύπου

²Δοκιμή χρήσης με τη συμμετοχή 134 ατόμων για 21 ημέρες. % συμφωνούν.

 

Εφαρμογή

Αυτό το σαμπουάν καθαρίζει τα μαλλιά ενώ παράλληλα συμβάλλει στην τόνωση της

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όσο συχνά χρειάζεται

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής.

Δημιουργήστε αφρό και κάντε απαλό μασάζ.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

 

Συστατικά

Φυσικά δραστικά συστατικά για την αποκατάσταση της δύναμης και της ζωτικότητας των μαλλιών και την τόνωση της ανάπτυξης.

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA)*. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE. LAURYL BETAINE. LAURETH-3. MALEIC ACID. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CINCHONA SUCCIRUBRA BARK EXTRACT*. LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT*. CAFFEINE. BIOTIN. NIACINAMIDE. PANTHENOL. ALCOHOL*. BLUE 1 (CI 42090). CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID*. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERIN*. GREEN 3 (CI 42053). PANTOLACTONE. POLYQUATERNIUM-22. POTASSIUM SORBATE. PYRIDOXINE HCL. RED 33 (CI 17200). SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. TOCOPHEROL. YELLOW 6 (CI 15985)

80% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

400ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 10131818
  • Βάρος: 0.25kg
6,97€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,62€