MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HELENVITA PROMO ANTI HAIR LOSS TONIC LOTION 100ML& ΔΩΡΟ ANTI HAIR LOSS TONIC WOMEN SHAMPOO 100ML ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

HELENVITA PROMO ANTI HAIR LOSS TONIC LOTION 100ML& ΔΩΡΟ ANTI HAIR LOSS TONIC WOMEN SHAMPOO 100ML ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

HELENVITA PROMO ANTI HAIR LOSS TONIC LOTION 100ML& ΔΩΡΟ ANTI HAIR LOSS TONIC WOMEN SHAMPOO 100ML ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

ANTI HAIR LOSS TONIC LOTION & ΔΩΡΟ ANTI HAIR LOSS TONIC WOMEN SHAMPOO

Τονωτική λοσιόν & σαμπουάν για γυναίκες που περιορίζει την τριχόπτωση και δυναµώνει τα µαλλιά.

 

ANTI HAIR LOSS TONIC LOTION

Τονωτική λοσιόν που περιορίζει την τριχόπτωση και δυναµώνει τα µαλλιά.

Το καινοτόμο συστατικό Redensyl® περιορίζει την τριχόπτωση και ευνοεί την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ το Auxina Tricogena® εξασφαλίζει τη φυσιολογική θρέψη της τρίχας. Η Καφεΐνη βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και παρατείνει τον κύκλο ζωής της τρίχας και η Urea ενυδατώνει την τρίχα.

Κατάλληλο για χρήση σε συνδυασμό με προϊόντα για την αντιμετώπιση της απώλειας μαλλιών, σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού.

 

Προδιαγραφές

Δερματολογικά ελεγμένο

Κλινικά ελεγμένο

 

Χρήση/Συμβουλές

Εφαρµόστε δύο φορές την ηµέρα κατάλληλη ποσότητα στο τριχωτό της κεφαλής, µε τον ειδικό ψεκαστήρα, µέχρι πλήρους διαβροχής των τριχών ενώ παράλληλα κάνετε ελαφρύ µασάζ µε τις άκρες των δακτύλων, δεν χρειάζεται ξέβγαλµα.

 

Συστατικά

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT, UREA, ALCOHOL, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, CAFFEINE, PANTHENOL, PEG-12 DIMETHICONE, PARFUM (FRAGRANCE), AMMONIA, ALLANTOIN, TUSSILAGO FARFARA (COLTSFOOT) FLOWER EXTRACT, CINCHONA SUCCIRUBRA BARK EXTRACT, POLYSORBATE 20,ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, SODIUM METABISULFITE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, GLYCINE, LINALOOL,  LIMONENE, CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ZINC CHLORIDE, COUMARIN

 

& ΔΩΡΟ

ANTI HAIR LOSS TONIC WOMEN SHAMPOO

Τονωτικό σαμπουάν για γυναίκες που περιορίζει την τριχόπτωση και δυναμώνει τα μαλλιά. Καθαρίζει ενδελεχώς το τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά και απαλά.

Το καινοτόμο συστατικό Redensyl περιορίζει την τριχόπτωση και ευνοεί την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ το Auxina Tricogena εξασφαλίζει τη φυσιολογική θρέψη της τρίχας. Η  Καφεΐνη βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και παρατείνει τον κύκλο ζωής της τρίχας. Το ενεργό συστατικό Yogurtene, προσφέρει όγκο, ενώ παράλληλα αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα.

 

Προδιαγραφές

Δερματολογικά ελεγμένο

Κλινικά ελεγμένο

 

Χρήση/Συμβουλές

Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεπλένετε και επαναλάβετε την  διαδικασία αφήνοντας το σαμπουάν  να δράσει για τρία λεπτά και µετά ξεβγάλετε οριστικά

 

Συστατικά

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, UREA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, GLYCOLIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, CAFFEINE, MARIS SAL (SEA SALT), ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PIROCTONE OLAMINE, SODIUM METABISULFITE, DISODIUM EDTA, ALLANTOIN, GLYCERIN, TUSSILAGO FARFARA (COLDSFOOT) FLOWER EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, CINCHONA SUCCIRUBRA BARK EXTRACT, AMMONIA, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, D-LIMONENE, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, GLYCINE, ZINC CHLORIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: HELENVITA
  • Κωδικός: 10131637
  • Βάρος: 0.30kg
12,64€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,20€