MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BETTER YOU PREGNANCY ORAL SPRAY 25ML 128 ΨΕΚΑΣΜΟΙ

BETTER YOU PREGNANCY ORAL SPRAY 25ML 128 ΨΕΚΑΣΜΟΙ

BETTER YOU PREGNANCY ORAL SPRAY 25ML 128 ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Pregnancy Oral Spray

Το Pregnancy Oral Spray της Better you ένα εξειδικευμένο μείγμα έξι θρεπτικών συστατικών  που υποστηρίζει την υγεία της μητέρας και του μωρού κατά τη διάρκεια της  εγκυμοσύνης. 

Παρέχει φυλλικό οξύ, σίδηρο, βιταμίνη D3, K2, Β12, ιώδιο

Δεν προκαλεί ναυτία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Έχει φυσική γεύση μέντας

Διαρκεί για  32 ημέρες

Η συσκευασία του είναι φιλική στο περιβάλλον και δεν περιέχει άνθρακα

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Γιατι να το επιλέξω;

Το Pregnancy Oral Spray προσφέρει γρήγορα και αποτελεσματικά, μέσω της καινοτομίας του στοματικού ψεκασμού, εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την υποστήριξη μιας υγιούς εγκυμοσύνης, για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ενισχύοντας την παραγωγή ενέργειας.

Κατάλληλο για:

Ενήλικες

Παιδιά ηλικίας 16 ετών και άνω

Χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού

Χορτοφάγους

Άτομα με διαβήτη

Άτομα που ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη

* Δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις με συνταγογραφούμενα φάρμακα.

 

Οδηγίες

Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά πιέστε την αντλία 3 φορές για να προετοιμαστεί και ψεκάστε προσεκτικά στο εσωτερικό του μάγουλου ή κάτω από τη γλώσσα.

Συνιστώνται 4 ψεκασμοί ανεξαρτήτως λήψης φαγητού ημερησίως (όλοι μαζί ή πρωί –βράδυ από δυο) ή διαφορετικά όπως έχει προτείνει ο ειδικός. Οι ψεκασμοί να γίνονται είτε στο εσωτερικό του μάγουλου είτε υπογλωσσίως.

Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση.

Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 6 μήνες.

Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Προειδοποιήσεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση - η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει υπακτική δράση.

 

Συστατικά

Νερό, ξυλιτόλη, τριγλυκερίδια μέσης αλύσου, κιτρικό άλας σιδήρου αμμωνίου και νάτριο του συμπλόκου Fe- EDTA (σίδηρος), γαλακτωματοποιητές (κόμμι ακακίας και λεκιθίνη ηλίανθου), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), έλαιο μέντας, μενακινόνη (βιταμίνη Κ2), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), φυλλικό οξύ (βιταμίνη Β9), ιωδιούχο κάλιο (ιώδιο), χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3), 5-δεοξυ-αδενοσυλ-κοβαλαμίνη και μεθυλοκοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12)

*Χωρίς φοινικέλαιο και παράγωγα του (POFCAP)

Δεν περιέχει: Σάκχαρα, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά χρώματα, τεχνητές γεύσεις, πρόσθετα, γλουτένη, σιτάρι, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, αλκοόλ.

Κάθε ημερήσια δόση (4 ψεκασμοί) παρέχει:   /   *N.R.V

Βιταμίνη D3   /   75μg   /   1500%

Βιταμίνη K2   /   75μg   /   100%

Βιταμίνη B12   /   50μg   /   2000%

Φυλλικό οξύ   /   400μg   /   200%

Ιώδιο   /   150μg   /   100%

Σίδηρο   /   5mg   /   36%

* Nutrient Reference Value - Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 63217/02-07-2021. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: BETTERYOU
  • Κωδικός: 10142262
  • Βάρος: 0.05kg
20,67€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,67€