MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ITALFARMACO IOFOLEN 30CAPS

ITALFARMACO IOFOLEN 30CAPS

ITALFARMACO IOFOLEN 30CAPS

Iofolen

Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνες, Ω-3 Λιπαρά Οξέα, Ανόργανα Στοιχεία & Φυλλικό Οξύ

Για την Περίοδο της Εγκυμοσύνης

Το Iofolen είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής εμπλουτισμένο με Ω-3 λιπαρά οξέα, φυλλικό οξύ και ανόργανα στοιχεία, για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Το Iofolen είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε με μία μόνο κάψουλα την ημέρα, να συμπληρώνει τις ακριβείς ποσότητες των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται η μητέρα και το μωρό της κατά την εγκυμοσύνη.

 

Κύρια συστατικά & οφέλη

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: συμβάλλουν στον σχηματισμό των ιστών του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των οφθαλμών (κυρίως του αμφιβληστοειδούς) του εμβρύου και μετέπειτα του νεογνού. Μειώνουν τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού και γέννησης ελλιποβαρών νεογνών. Μειώνουν την πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών και αναπνευστικών παθήσεων. Συνιστάται στις έγκυες γυναίκες, προκειμένου να έχουν αυτή την ωφέλιμη επίδραση, η ημερήσια πρόσληψη 200mg DHA.

Ιώδιο: βοηθάει σημαντικά στην φυσιολογική νοητική ανάπτυξη και τις μαθησιακές ικανότητες του παιδιού (ολικό IQ & λεκτικό ΙQ). Οι έγκυες χρειάζονται 50% περισσότερο ιώδιο κατά την εγκυμοσύνη. Τα 2/3 των εγκύων εμφανίζουν έλλειψη ιωδίου, κινδυνεύοντας να γεννήσουν παιδιά μειωμένης νοημοσύνης.

Βιταμίνη D: επαρκή επίπεδα βιταμίνης D είναι απαραίτητα στη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τη σωστή απορρόφηση του ασβεστίου. Επιπλέον, η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική αύξηση και ανάπτυξη των οστών στα παιδιά.

Φυλλικό οξύ (Βιταμίνη Β9): το φυλλικό συμβάλλει στην ανάπτυξη των ιστών της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στη φυσιολογική σύνθεση των αμινοξέων, στη φυσιολογική αιμοποίηση και στο μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Επιπλέον, συμβάλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Βιταμίνη Β12: η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και στη διατήρηση της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Επίσης, συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Βιταμίνη C: η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, του δέρματος και των δοντιών. Επιπλέον, συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Τέλος, η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Σίδηρος: στην εγκυμοσύνη επέρχεται μία σημαντική αύξηση των αναγκών για σίδηρο, ώστε να εξασφαλιστεί επαρκής ποσότητα για τη μητέρα και το έμβρυο. Είναι ένα σημαντικό ανόργανο στοιχείο, καθώς συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα και στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Η ένταξη του Iofolen συμπληρωματικά στη διατροφή της εγκύου εξασφαλίζει την 100% διατροφική κάλυψή της με επιλεγμένα συστατικά, απαραίτητα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες.

 

Χρήση

1 κάψουλα την ημέρα μαζί με το γεύμα, κατά προτίμηση μαζί με λίγο νερό.

Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Συσκευασία: 30 κάψουλες.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ITALFARMACO
  • Κωδικός: 1045218
  • Βάρος: 0.20kg
13,58€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,95€