MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

EPSILON HEALTH ACIFOLIC 30tabs

EPSILON HEALTH ACIFOLIC 30tabs

EPSILON HEALTH ACIFOLIC 30tabs

Epsilon Health Acifolic - Φολικό οξύ

Με τη μορφή του (6s)-5-μεθυλο-τετραϋδροφολικό οξύ (Quatrefolic®)

Ενεργή ''τελική'' μορφή

Για την αιμοποίηση και τον μεταβολισμό της ομοκυστείνης

Κατάλληλο σε εγκυμοσύνη

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Το συμπλήρωμα διατροφής Epsilon Health Acifolic (Folic Acid) 400 mcg περιέχει φολικό οξύ το οποίο μαζί με τη βιταμίνη Β12 και τη βιταμίνη C είναι απαραίτητο για την αιμοποίηση στο σώμα. Επίσης δρα καρδιοπροστατευτικά αφού συμβάλλει στο μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Το φολικό οξύ είναι απαραίτητο επίσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς η κάλυψη των συνιστώμενων ημερήσιων διατροφικών αναγκών προλαμβάνει ανωμαλίες στο αναπτυσσόμενο έμβρυο. Η έλλειψη φολικού οξέος μπορεί να προκαλέσει αναιμία, νευρικές διαταραχές, και μείωση της άμυνας του ανοσοποιητικού.

To Epsilon Health Acifolic παρέχει το φολικό οξύ σε πατενταρισμένη, βιολογικά ενεργή μορφή ως (6s)-5-μεθυλο-τετραϋδροφολικό οξύ, άλας γλυκοζαμίνης. Αποτελεί αποτελεσματική μορφή φολικού οξέος για άτομα που αδυνατούν να μεταβολίσουν ενδογενώς το φολικό οξύ λόγω πολυμορφισμού στο γονίδιο ΜΤΗFR.

Το φολικό οξύ συμβάλλει στην ανάπτυξη των ιστών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στη φυσιολογική σύνθεση των αμινοξέων, στο φυσιολογικό σχηματισμό του αίματος, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης. Η συμπληρωματική λήψη φολικού οξέος αυξάνει τα επίπεδα του μητρικού φυλλικού οξέος. Τα χαμηλά επίπεδα φυλλικού οξέος της εγκύου είναι ένας παράγοντας κινδύνου στην ανάπτυξη ανωμαλιών του νευρικού σωλήνα στο έμβρυο.

* Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

 

Δοσολογία

1 ταμπλέτα ημερησίως.

 

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το γεύμα.

 

Προφυλάξεις

Να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και ξηρό, μακριά από πηγές θερμότητας και από την ηλιακή ακτινοβολία.

Να διατηρείται μακριά από παιδιά.

Η ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας αναφέρεται σε προϊόν άθικτα και σωστά αποθηκευμένο.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ 113158/26-9-2019. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: εξαντλημένο
  • Εταιρεία: EPSILON HEALTH
  • Κωδικός: 10127404
  • Βάρος: 0.20kg
4,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,47€