MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SERVIER EMOFLON ΟΡΘΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΟΠΑΘΕΙΑΣ 25GR

SERVIER EMOFLON ΟΡΘΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΟΠΑΘΕΙΑΣ 25GR

SERVIER EMOFLON ΟΡΘΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΟΠΑΘΕΙΑΣ 25GR

Emoflon

To Emoflon χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη αιμορροϊδοπάθεια και τις επιπλοκές της (πχ. έκζεμα, ραγάδα πρωκτού).

 

Το emoflon χάρη στην τριπλή δράση του:

Προστατεύει το βλεννογόνο του πρωκτού από τραυματισμούς που προκαλούνται από την κένωση.

Ανακουφίζει από τον κνησμό και τη φλεγμονή του βλεννογόνου του πρωκτού.

Βοηθά στην επούλωση των πληγών και βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος.                           

 

Το Emoflon χάρη στη μοναδική του σύνθεση:

Περιέχει σουκραλφάτη που δρα ως μηχανικός φραγμός για την προστασία του βλεννογόνου του πρωκτού, και εκχυλίσματα βοτάνων (χαμομήλι και καλέντουλα) αναγνωρισμένα για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες

Το Emoflon σε αντίθεση με άλλες τοπικές θεραπείες προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα, χωρίς να περιέχει λιδοκαΐνη και κορτιζόνη!

Καλύπτει και προστατεύει την επιδερμίδα και ανακουφίζει από τον κνησμό που προκαλείται από τη φλεγμονή, συμβάλλοντας στην ανάπλαση του δέρματος.

Μειώνει την ξηρότητα του δέρματος, βοηθώντας έτσι στην επούλωση των πληγών, και περιορίζει τον κίνδυνο εμφάνισης ραγάδων και τραυματισμών που προκαλούνται κατά την κένωση.

 

Τι είναι η Emoflon ορθική αλοιφή και ποια είναι η χρήση της

Η Emoflon ορθική αλοιφή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την αιμορροϊδοπάθεια και τις επιπλοκές της (όπως έκζεμα, πρωκτική ραγάδα).

Καλύπτει και προστατεύει την επιδερμίδα και ανακουφίζει το δέρμα από τα συμπτώματα φλεγμονής και κνησμού, ενισχύοντας την ανάπλασή του. Μειώνει την ξηρότητα του δέρματος.

Βοηθώντας στην επούλωση των πληγών και μειώνοντας τον κίνδυνο ραγάδων και τραυματισμού που προκαλείται από την κένωση.

 

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η χρήση της Emoflon ορθικής αλοιφής

Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν έχετε υπερευαισθησία στη λανολίνη ή σε οποιοδήποτε άλλο συστατικό του.

Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε αιμορροΐδες που αιμορραγούν.

 

Εγκυμοσύνη και Γαλουχία

Η χρήση της Emoflon ορθικής αλοιφής δεν αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας, αλλά συνιστάται να συμβουλεύεστε το γιατρό σας στις περιπτώσεις αυτές.

 

Αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα

Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις της Emoflon ορθικής αλοιφής με άλλα φάρμακα, συνεπώς συμβουλευθείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν τη χρήση της αλοιφής αυτής ταυτόχρονα με άλλα φάρμακα για χρήση από το ορθό. 

Η ταυτόχρονη χρήση ορθικής αλοιφής με προφυλακτικό μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα της αντισύλληψης.

 

Πώς χρησιμοποιείται η Emoflon ορθική αλοιφή

Να χρησιμοποιείτε πάντα το προϊόν σύμφωνα με το Φύλλο Οδηγιών Χρήσης.

Αν δε χρησιμοποιείται σύμφωνα με το Φύλλο Οδηγιών Χρήσης, τα συμπτώματα μπορεί να μην υποχωρήσουν ή μπορεί να προκύψει ερεθισμός.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απλώστε την αλοιφή στην περιφέρεια του ορθού, πιθανώς μετά την κένωση ή το εδρόλουτρο

Ή τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα αλοιφής (μέγεθος ενός μπιζελιού) μέσα στο ορθό κάνοντας χρήση του ρύγχους εφαρμογής.

Επιβεβαιώστε ότι το σωληνάριο και το ρύγχος έχουν συνδεθεί σωστά. 

Πριν τη χρήση βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία είναι άθικτη και το σωληνάριο και το ρύγχος εφαρμογής δεν έχουν υποστεί ζημιά.

Να μη χρησιμοποιείται αν η συσκευασία ή το ρύγχος εφαρμογής του προϊόντος έχει υποστεί ζημιά.

Πλύνετε το ρύγχος με ζεστό νερό και σαπούνι και κλείστε το σωληνάριο με το προστατευτικό πώμα μετά τη χρήση.

Να πλένετε τα χέρια σας πάντα μετά τη χρήση της αλοιφής.

Συνιστάται η χρήση της αλοιφής μία ή δύο φορές την ημέρα. Το ρύγχος εφαρμογής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ένα άτομο.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η Emoflon δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τα μάτια ή την περιφέρεια των ματιών, το στόμα ή το βλεννογόνο του στόματος.

Εάν το προϊόν έρθει σε επαφή με τις παραπάνω περιοχές, σκουπίστε ή ξεπλύνετε.

Η αλοιφή μπορεί να λερώσει το εσώρουχό σας, επομένως προτείνετε να χρησιμοποιείτε σερβιετάκια υγιεινής. 

Η διάρκεια χρήσης εξαρτάται από τη βελτίωση των συμπτωμάτων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 4 εβδομάδες χωρίς διακοπή.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν τα συμπτώματά σας δεν βελτιωθούν εντός 1-2 εβδομάδων.

 

Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες

Η χρήση οποιουδήποτε φαρμάκου τοπικά, ειδικά μακροπρόθεσμα, μπορεί να οδηγήσει σε αντιδράσεις υπερευαισθησίας, τα συμπτώματα των οποίων είναι αίσθημα καύσου, κνησμός, πόνος ή ερύθημα.

Εάν παρατηρήσετε τέτοια συμπτώματα κατά τη χρήση του προϊόντος, διακόψτε τη θεραπεία και επικοινωνήστε με το γιατρό σας.

Εάν παρατηρήσετε κάποια άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια που δεν αναφέρεται στο Φύλλο Οδηγιών Χρήσης, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

 

Προειδοποιήσεις

Να φυλάσσεται σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά.

Να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια.

Να μην καταπίνεται.

Η Emoflon ορθική αλοιφή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στον κόλπο.

 

Διάρκεια ζωής και συνθήκες φύλαξης

Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται πάνω στην εξωτερική συσκευασία και το σωληνάριο. Η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός παρτίδας βρίσκονται χαραγμένα στο σωληνάριο..

Μη χρησιμοποιείτε την αλοιφή μετά την ημερομηνία λήξης. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στην τελευταία μέρα του μήνα.

Μη φυλάσσεται την Emoflon ορθική αλοιφή σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 25°C.

Να φυλάσσεται μακριά από το φως.

Μην απορρίπτετε τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα μέσω των αποβλήτων ή των οικιακών απορριμμάτων. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας πώς να απορρίψετε τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Τα μέτρα αυτά θα βοηθήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Sucralfate, cocoa butter, lanolin (vegetable origin), white vaseline, white wax (beeswax), purified water, caprilyl glycol, calendula extract, chamomile extract, witch hazel leaf (hamamelis) extract. 

Πλύνετε τα χέρια σας πριν τη χρήση της Emoflon ορθικής αλοιφής.

Περιεχόμενο της συσκευασίας: ένα σωληνάριο και ένα πλαστικό ρύγχος εφαρμογής που εφαρμόζει επάνω στο σωληνάριο

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SERVIER
  • Κωδικός: 10148713
  • Βάρος: 0.10kg
6,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,32€