MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NUK ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ DISNEY WINNIE 1ΤΜΧ

NUK ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ DISNEY WINNIE 1ΤΜΧ

NUK ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ DISNEY WINNIE 1ΤΜΧ

NUK Αλυσίδα Πιπίλας Disney Winnie

Πρακτικό και αξιόπιστο σύστημα κλιπ για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση από τα ρούχα

Σύστημα άγκιστρου για εύκολη σύνδεση της πιπίλας στην αλυσίδα

Από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας

Μεταλλικό κλιπ χωρίς νίκελ

Αλυσίδα πιπίλας Disney Winnie the Pooh με κλιπ για ασφαλή στερέωση της πιπίλας στα ρούχα του μωρού

Σίγουρα γνωρίζετε πόσο πολύ αγαπάει το μωρό σας την πιπίλα του και θέλει να την έχει πάντα μαζί του. Οι αλυσίδες και κορδέλες πιπίλας αποτελούν την ιδανική λύση προκειμένου να παραμένει η πιπίλα στη θέση που πρέπει και να μην πέφτει στο έδαφος ή να χάνεται. Η αλυσίδα πιπίλας NUK διαθέτει πρακτικό σύστημα κλιπ, με το οποίο κρεμιέται πολύ εύκολα στα ρούχα του μωρού σας. Το σύστημα άγκιστρου διευκολύνει επιπλέον τη στερέωση της πιπίλας στην αλυσίδα.

Ένα ακόμη στοιχείο που προσελκύει την προσοχή είναι το χαριτωμένο σχέδιο με τον Γουίνι το Αρκουδάκι. Ο Γουίνι το Αρκουδάκι είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Αυτό το ξέρουν όχι μόνο το Γουρουνάκι, ο Τίγρης και ο Γκαρής, αλλά και όλα τα παιδιά του κόσμου. Και η χαρά τους θα γίνει μεγαλύτερη τώρα που μπορούν να βρουν τον Γουίνι και τους φίλους του σε αυτήν την αλυσίδα πιπίλας.

NUK Αλυσίδα πιπίλας Disney Winnie the Pooh – για να παραμένουν οι πιπίλες εύκολα προσιτές με ασφάλεια.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NUK
  • Κωδικός: 10142393
  • Βάρος: 0.10kg
5,01€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,04€