MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

APIVITA ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕΛΙ & ΘΥΜΑΡΙ 150ML

APIVITA ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕΛΙ & ΘΥΜΑΡΙ 150ML

APIVITA ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕΛΙ & ΘΥΜΑΡΙ 150ML

ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ με μέλι & θυμάρι

Ανάγκες Βήχας, Πονόλαιμος

100% φυσική σύνθεση

Η πρόπολη συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, με τις αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, θεραπευτικές και αντι-ιικές του ιδιότητες, ενώ το μέλι ανακουφίζει από τον πονόλαιμο και το βήχα.

Το θυμάρι και ο ευκάλυπτος βοηθούν στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος, χάρη στις αποχρεμπτικές, αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αποσυμφορητικές τους ιδιότητες.

Το μήλο και τα αιθέρια έλαια λεμονιού και ραβενσάρα προσδίδουν στο σιρόπι μια γεύση φρούτων που το καθιστά ιδανικό για τα παιδιά.

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ECOCERT

Δεν περιέχει συνθετικά συστατικά που μπορεί να έχουν βλαβερές συνέπειες για την υγεία σας και το περιβάλλον.

Δεν περιέχει Συντηρητικά και ζάχαρη.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 

Χρήση

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή διαλυμένο σε χυμό φρούτων ή γάλα.1 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα.

 

Συστατικά

Το Propolis Βιολογικό Σιρόπι για το Λαιμό για παιδιά έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 100% φυσικά συστατικά

ΜΕ

*Πρόπολη*

*Μέλι*

*Θυμάρι*

*Ευκάλυπτος*

*Μήλο*

*Αιθέριο έλαιο λεμόνι*

*Αιθέριο έλαιο ραβενσάρα*

 

ΧΩΡΙΣ

*Συντηρητικά

*Ζάχαρη

*από βιολογικές καλλιέργειες

Σιρόπι σίτου*, Σιρόπι σφενδάμνου*, Μέλι*, Συμπυκνωμένος χυμός μήλου*, Νερό, Νερό θυμαριού*, Αρωματικές ύλες *, Εκχυλίσματα ευκαλύπτου* και πρόπολης, ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C) , Αιθέρια έλαια λεμονιού* και κανέλλας*

*από βιολογικές καλλιέργειες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: APIVITA
  • Κωδικός: 1091666
  • Βάρος: 0.20kg
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€