MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MUSTELA STELATOPIA EMOLLIENT CREAM 200ML

MUSTELA STELATOPIA EMOLLIENT CREAM 200ML

MUSTELA STELATOPIA EMOLLIENT CREAM 200ML

Stelatopia Μαλακτική Κρέμα

Η Μαλακτική Kρέμα, Mustela Stelatopia Emollient Cream, με φόρμουλα χωρίς άρωμα και πλούσια υφή που διεισδύει άμεσα στο δέρμα των μωρών* και των παιδιών.

Το βασικό ενεργό συστατικό είναι το πατενταρισμένο εκχύλισμα ηλιανθελαίου (sunflower oil Distillate) που προσφέρει ενυδάτωση με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, μειώνει τους ερεθισμούς και καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού του δέρματος. Επιπλέον, βοηθά στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα, από την πρώτη ημέρα της γέννησης.

*Νεογνά που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Ιδιότητες

Φιλική για το δέρμα και τον πλανήτη

Έχει το μωρό σας δέρμα με τάση ατοπίας; Η Stelatopia Μαλακτική Κρέμα είναι το τέλειο προϊόν! Ειδικά σχεδιασμένη για το δέρμα με τάση ατοπίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα. Με απαλή και κρεμώδη υφή, ενυδατώνει άμεσα και καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού της ερεθισμένης περιοχής του δέρματος.

Επιπλέον, βοηθά στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού και προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ορατή μείωση της ερυθρότητας του δέρματος.

H εφαρμογή του προϊόντος είναι απολαυστική τόσο για το μωρό όσο και για τους γονείς!

Ένα ακόμα θετικό του προϊόντος είναι πως το σωληνάριο περιέχει 30% ανακυκλώσιμο πλαστικό επομένως, μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά. Για τη συσκευασία χρησιμοποιούμε χαρτόνι που παράγεται από πρώτες ύλες δασών αειφόρου διαχείρισης και μελάνι από φυτικά έλαια.

Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Για εγγυημένη ασφάλεια από την πρώτη ημέρα της γέννησης, τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα μας της σειράς Stelatopia αναπτύσσονται σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας και δοκιμάζονται σε εξαιρετικά ξηρό και ατοπικό δέρμα. Κάθε προϊόν πρέπει να περάσει πάνω από 450 μετρήσεις και δοκιμές.

90% των γονιών θεωρούν πως μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης της υπερβολικής ξηρότητας του δέρματος (1b).

91% των γιατρών συμφωνούν πως καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού (1).

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

(1) Κλινική έρευνα κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο σε 65 μωρά με  εξαιρετικά ξηρό έως ατοπικό δέρμα, κατά την διάρκεια 28 ημερών (a. εξεταστής b. αυτό-αξιολόγηση).

 

Οδηγίες Χρήσης

Καμία σπατάλη Το εύχρηστο σωληνάριο με τη δοσομετρική βαλβίδα, παρέχει τη σωστή ποσότητα Μαλακτικής Κρέμας για το σώμα και το πρόσωπο του μωρού. 

Βήμα 1 Πιέστε το σωληνάριο και βάλτε την κρέμα στα χέρια σας.

Βήμα 2 Εφαρμόστε το προϊόν δύο φορές την ημέρα, στο σώμα και το πρόσωπο του μωρού κάνοντας απαλό μασάζ. 

Βήμα 3 Όποτε είναι εφικτό, αφήστε το προϊόν για λίγη ώρα στο δέρμα του μωρού, και επιτρέψτε στο μωρό σας να απολαύσει την ενυδατική αίσθηση πριν το ντύσετε.

 

Συστατικά Και Φυσικότητα

Βασικά Συστατικά

Το ενεργό συστατικό προέρχεται από τους ηλίανθους το πατενταρισμένο εκχύλισμα ηλιανθελαίου (sunflower oil Distillate). Οι πολλές μας μελέτες σχετικά με το συγκεκριμένο ενεργό συστατικό, έχουν αποδείξει τις καταπραϋντικές και λιπιδικές του ιδιότητες. Όχι μόνο παρέχει τα λιπίδια που είναι απαραίτητα για την επανόρθωση του δερματικού φραγμού, αλλά επίσης βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος μέσω της παραγωγής λιπιδίων - διπλό όφελος! Μια διαδικασία που ονομάζεται "active relipidation®".

Το πατενταρισμένο βιολογικό έλαιο από ηλίανθο, προέρχεται από γαλλικές, βιολογικές, υπεύθυνες εφοδιαστικές αλυσίδες.

Συστατικά

Περιέχει 89% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το υπόλοιπο 11% χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει μια ευχάριστη υφή όπως και τη μακροχρόνια προστασία της φόρμουλας, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την απαραίτητη απαλότητα και αποτελεσματικότητα της φόρμουλας στο ευαίσθητο δέρμα.

Σωληνάριο 200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: MUSTELA
  • Κωδικός: 10119843
  • Βάρος: 0.25kg
12,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€