MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

OTRIMER BREATHE CLEAN ΔΥΝΑΤΌΣ ΨΕΚΑΣΜΌΣ 100ML

OTRIMER BREATHE CLEAN ΔΥΝΑΤΌΣ ΨΕΚΑΣΜΌΣ 100ML

OTRIMER BREATHE CLEAN ΔΥΝΑΤΌΣ ΨΕΚΑΣΜΌΣ 100ML

Otrimer Breathe Clean

Ρινικό Αποσυμφορητικό για Ενήλικες Μόνο

Δυνατός Ψεκασμός

Το Otrimer Breathe Clean Δυνατός Ψεκασμός είναι κατάλληλο για ενήλικες μόνο και εφαρμόζεται ειδικά για έκπλυση της μύτης σε περίπτωση έντονης ρινικής συμφόρησης.

Το ρινικό σπρέι OTRIMER (δυνατός ψεκασμός) προσφέρει 4 φορές πιο δυνατό ψεκασμό από το OTRIMER με Aloe Vera (μέτριος ψεκασμός).

 

Το ρινικό σπρέι OTRIMER είναι ένα 100% φυσικό ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού χωρίς συντηρητικά.

Καθαρίζει και ενυδατώνει τη μύτη με φυσικό τρόπο, διευκολύνοντας τη ρινική αναπνοή.

Φυσική, μη φαρμακευτική λύση, εύκολο στη χρήση

Έχει απολυμαντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες

Καθαρίζει την βουλωμένη μύτη σε περίπτωση ρινικής συμφόρησης λόγω κρυολογήματος ή αλλεργίας

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθημερινή προστασία της μύτης* για όλη την οικογένεια

Ενυδατώνει το εσωτερικό της μύτης

Ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και την ρινική ξηρότητα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Πριν τη χρήση, ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας

*διατηρώντας τις ρινικές οδούς καθαρές και σε καλή κατάσταση με τακτικές ρινικές πλύσεις με θαλασσινό νερό, μπορεί να βοηθήσει στη ομαλή λειτουργία τους και να αποτρέψει τον ρινικό ερεθισμό

 

Το OTRIMER συνιστάται για να

Καθαρίζει τις ρινικές κοιλότητες σε περίπτωση βουλωμένης μύτης, για παράδειγμα σε περίπτωση κρυολογήματος ή αλλεργίας, απομακρύνοντας την περίσσεια βλέννας ή τα αλλεργιογόνα σωματίδια, όπως τη σκόνη ή τη γύρη.

Ενυδατώνει το ρινικό βλεννογόνο, όταν είναι ξηρός ή ερεθισμένος σε περίπτωση ελαφρών ρινικών ερεθισμών ή εξαιτίας χαμηλής υγρασίας (για παράδειγμα λόγω θέρμανσης / κλιματισμού των δωματίων, υψηλού υψομέτρου, αεροπορικών ταξιδιών)

Ρευστοποιεί και να διαλύει τις ρινικές εκκρίσεις βοηθώντας στην απομάκρυνσή τους.

 

Συστατικά

Θαλασσινό νερό και καθαρό νερό. Χωρίς συντηρητικά.

Το άζωτο προστίθεται ως αδρανές προωθητικό αέριο στην υπό πίεση συσκευασία. Το προωθητικό αέριο δεν έρχεται σε επαφή με το διάλυμα

Τα ρινικά σπρέι OTRIMER διατίθενται σε συσκευασίες των 100ml.

 

Πριν χρησιμοποιήσετε το OTRIMER

Προσοχή: Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες χρήσης.

Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά (βλ. λίστα συστατικών).

Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν εάν έχει υποστεί φθορά ή είναι σπασμένο.

Μη βάζετε τη συσκευασία στο φούρνο μικροκυμάτων.

Πριν χρησιμοποιήσετε το OTRIMER μετά από μία χειρουργική επέμβαση ή μια πληγή στη μύτη συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Χάρη στις απολυμαντικές του ιδιότητες, το OTRIMER συνιστάται να χρησιμοποιείται πρώτο όταν χρησιμοποιείτε και κάποιο άλλο τοπικό ρινικό προϊόν (π.χ. για κρυολόγημα ή αλλεργική ρινίτιδα).

Το OTRIMER μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Πριν τη χρήση, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

 

Χρήση

Φυσήξτε τη μύτη, εάν είναι απαραίτητο.

Πριν και μετά τη χρήση του OTRIMER, πλύνετε πολύ καλά τα χέρια σας.

Αφαιρέστε το προστατευτικό καπάκι του σπρέι.

Εάν το σπρέι δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενεργοποιήστε το ψεκάζοντας μία φορά στον αέρα πριν τη χρήση. Σε περίπτωση που το ακροφύσιο είναι βουλωμένο, καθαρίστε το βάζοντάς το κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό και σκουπίστε το με ένα καθαρό πανί.

Γέρνετε το κεφάλι προς τα εμπρός, με κλίση προς τη μία πλευρά, ώστε να είναι σε όσο πιο οριζόντια θέση είναι δυνατόν.

Εισάγετε το ακροφύσιο στο άνω ρουθούνι και ψεκάζετε για λίγο (2 – 3 δευτερόλεπτα).

Στη συνέχεια, γέρνετε το κεφάλι από την άλλη πλευρά και επαναλαμβάνετε στο άλλο ρουθούνι.

Αφήστε το προϊόν να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα. Μη φυσήξετε τη μύτη σας για αυτά τα δευτερόλεπτα αλλά σκουπίστε τη, εάν είναι αναγκαίο.

Στη συνέχεια, φυσήξτε τη μύτη εάν είναι απαραίτητο.

Μετά από κάθε χρήση, καθαρίστε το ακροφύσιο βάζοντάς το κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό, σκουπίστε το με ένα καθαρό πανί και τοποθετήστε ξανά το προστατευτικό καπάκι.

Καθαρίστε το ακροφύσιο με ζεστό νερό.

 
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: GLAXOSMITHKLINE
  • Κωδικός: 10129279
  • Βάρος: 0.15kg
5,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,60€