MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LA ROCHE POSAY LIPIKAR SYNDET AP+ REFILL 400ML

LA ROCHE POSAY LIPIKAR SYNDET AP+ REFILL 400ML

LA ROCHE POSAY LIPIKAR SYNDET AP+ REFILL 400ML

LIKIPAR ECO-CONSCIOUS REFILL SYNDET AP+

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΤΟΠΙΚΟΥ ΕΚΖΕΜΑΤΟΣ

ΚΡΕΜΑ-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ

Το Lipikar eco-conscious refill Syndet AP+ είναι ένα εξαιρετικά απαλό κρεμώδες αφρόλουτρο, κατάλληλο για νεογέννητα, βρέφη, παιδιά και ενήλικες με έντονη ξηρότητα και δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος. Προσφέρει άμεση καταπράυνση και θρέψη στο δέρμα, ήδη από το ντους.

Αυτό το κρεμώδες αφρόλουτρο είναι πλέον διαθέσιμο και σε συσκευασία refill με 73% λιγότερο πλαστικό από το κλασικό Lipikar Syndet AP+ 400ml.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Χρησιμοποιείτε καθημερινά στο ντους, εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάλτε. Δεν προκαλεί τσούξιμο στα μάτια.

 

ΥΦΗ

Απαλή υφή τζελ-κρέμας για φροντίδα κατά τον καθαρισμό.

 

ΝΕΑ REFILL ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την οικολογική συσκευασία απευθείας ή για να συμπληρώσετε την κλασική συσκευασία του Lipikar Syndet AP+ ως εξής:

Ξεβιδώστε την αντλία

Χρησιμοποιήστε το Lipikar Syndet AP+ Refill για να γεμίσετε ξανά την άδεια συσκευασία των 400ml

Κλείστε την αντλία

Μην ξεβγάζετε την κλασική συσκευασία με νερό, πριν τη γεμίσετε ξανά.

Μην αναμιγνύετε με άλλα προϊόντα.

 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Το Lipikar Syndet AP+ είναι ένα εξαιρετικά απαλό καθαριστικό για το ευαίσθητο και πολύ ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος.

Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ για αναπλήρωση των λιπιδίων και Νιασιναμίδη για καταπράυνση, σε συνδυασμό με το Aqua Posae Filiformis, ένα αποκλειστικό ενεργό συστατικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας του δέρματος.

Αυτό το εξαιρετικά απαλό κρεμώδες αφρόλουτρο έχει υψηλή ανοχή και περιέχει τον ελάχιστο αριθμό συστατικών στη σύνθεσή του.

Το Lipikar Syndet AP+ ενυδατώνει για να χαρίσει ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα και να μειώσει την αίσθηση κνησμού.

Κατάλληλο επίσης για:

Το ευαίσθητο, πολύ ξηρό δέρμα με τάση κνησμού

Το δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος

Το τριχωτό της κεφαλής των βρεφών και την αντιμετώπιση της νινίδας

Δοκιμασμένο υπό παιδιατρικό έλεγχο. Δοκιμασμένο υπό οφθαλμολογικό έλεγχο. Υψηλή ανοχή. Ελεγμένο για αλλεργίες.

Το 100% του βουτύρου καριτέ που χρησιμοποιείται προέρχεται από την Μπουρκίνα Φάσο και λαμβάνεται μέσω προγράμματος κοινωνικά υπεύθυνου πορισμού.

Ημερομηνία λήξης μετά το άνοιγμα της συσκευασίας: 6 μήνες

 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA POSAE FILIFORMIS

Αποκλειστικό, πατενταρισμένο συστατικό, το οποίο δρα στους παράγοντες που ευθύνονται για το πολύ ξηρό δέρμα και μειώνει τη συχνότητα των εξάρσεων έντονης ξηρότητας.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

Ένα βασικό συστατικό όλων των συνθέσεων LIPIKAR, το βούτυρο καριτέ εμπεριέχει λιπίδια παρόμοια με εκείνα του δέρματος που αποκαθιστούν το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος.

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ

Αντιφλεγμονώδες ενεργό συστατικό. Καταπραΰνει την αίσθηση κνησμού. Ενεργοποιεί επίσης τη σύνθεση λιπιδίων στο εσωτερικό του δέρματος. Κατάλληλο για το ατοπικό δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA / WATER • GLYCERIN • SODIUM LAURETH SULFATE • PEG-200 • HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE • COCO-BETAINE • POLYSORBATE 20 • CITRIC ACID • PEG-7 • GLYCERYL COCOATE • NIACINAMIDE • ACRYLATES COPOLYMER • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER • COCAMIDE MEA • DISODIUM EDTA • GLYCOL DISTEARATE • MANNOSE • POLYQUATERNIUM-11 • SODIUM BENZOATE • SODIUM CHLORIDE • SODIUM HYDROXIDE • VITREOSCILLA FERMENT

C223382/1

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

Μείωση της ξηρότητας του δέρματος:*

- 67% 10 λεπτά μετά το ντους.

*Κοσμητοκλινική μελέτη, n= 43 γυναίκες με ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα, βαθμολόγηση μέσω Dermascore αμέσως και στις 24 ώρες μετά από 7 ημέρες καθημερινής χρήσης στο ντους

Αποτελέσματα κλινικής μελέτης για χρήση σε συνδυασμό με το LIPIKAR Baume AP+M:

Ο κνησμός μειώθηκε κατά -41%

*Κλινική μελέτη σε 51 ασθενείς (ενήλικες και παιδιά), για διάρκεια 2 εβδομάδων, με χρήση των Lipikar Syndet AP+ και Lipikar Balm AP+M

400ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: LA ROCHE POSAY
  • Κωδικός: 10163449
  • Βάρος: 0.45kg
12,11€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,43€