MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MUSTELA NO RINSE CLEANSING WATER 300ML

MUSTELA NO RINSE CLEANSING WATER 300ML

MUSTELA NO RINSE CLEANSING WATER 300ML

Νερό Καθαρισμού χωρίς Ξέβγαλμα με Βιολογικό Αβοκάντο

To Νερό Kαθαρισμού, Mustela No-Rinse Cleansing Water with Organic Avocado, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Το μικκυλιακό μας νερό καθαρίζει απαλά το πρόσωπο, το σώμα και τη μηρογεννητική περιοχή, των μωρών και των παιδιών με μια κίνηση, αφήνοντας το δέρμα μαλακό με μια μοναδική μυρωδιά. Κατάλληλο για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού*. Η φόρμουλά του περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

*Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

 

Πιστοποιήσεις

98% συστατικά φυσικής προέλευσης

Vegan

Εγγύηση ασφάλειας συστατικών

Δερματολογικά ελεγμένο

 

Ιδιότητες

Φιλικό για το δέρμα και τον πλανήτη

Δεν έχετε χρόνο για μπάνιο; Το Νερό Καθαρισμού χωρίς Ξέβγαλμα με Βιολογικό Αβοκάντο, φρεσκάρει το μωρό σας άμεσα! Καθαρίζει απαλά, εις βάθος και γρήγορα το πρόσωπο και τη μηρογεννητική περιοχή του μωρού. Επιπλέον, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν κολλάει και αφήνει στο δέρμα μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας.     

Η φόρμουλα του προϊόντος είναι vegan* και το μπουκάλι του ανακυκλώσιμο**. Η αντλία του προϊόντος είναι ανακυκλώσιμη*** και από το 2010, η ποσότητα πλαστικού έχει μειωθεί κατά 11% (για την συσκευασία των 300ml).

* Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης

** Σύμφωνα με τα γαλλικά κριτήρια ταξινόμησης

Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Για εγγυημένη ασφάλεια από την πρώτη ημέρα της γέννησης, τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα μας αναπτύσσονται σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας και πρέπει να περάσουν πάνω από 450 μετρήσεις και δοκιμές.

100% των γονιών συμφωνούν πως καθαρίζει απαλά το δέρμα των μωρών (1).

95% συμφωνούν πως αφήνει το δέρμα πραγματικά καθαρό.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:

(1) Έρευνα χρήσης κάτω από δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη σε 60 παιδιά, συμπεριλαμβανομένων μωρών κάτω των 3 μηνών και άνω των 3 εβδομάδων (αυτοαξιολόγηση).

 

Οδηγίες Χρήσης

Η φόρμουλα είναι κατάλληλη για γρήγορο καθαρισμό.

Βήμα 1: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι.

Βήμα 2: Καθαρίστε απαλά το σώμα και τη μηρογεννητική περιοχή.

Βήμα 3: Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Βήμα 4: Πετάξτε το βαμβάκι που χρησιμοποιήσατε.

 

Συστατικά και Φυσικότητα

Βασικά συστατικά

Το βιολογικό αβοκάντο μας, προέρχεται από υπεύθυνες εφοδιαστικές αλυσίδες και κυκλική οικονομία (καμία σπατάλη!).

Συνδυάζεται επίσης με:

Αλλαντοΐνη, η οποία μαλακώνει

Εκχύλισμα φύλλων αλόης βέρα που καταπραΰνουν

Ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες, για απαλό καθαρισμό και την αποφυγή εμφάνισης ξηρότητας του δέρματος.

Συστατικά

Περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το υπόλοιπο 2% χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει μια ευχάριστη υφή όπως και τη μακροχρόνια προστασία της φόρμουλας.

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, 1,2-HEXANEDIOL, ALLANTOIN, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM

(FRAGRANCE), TARTARIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, PROPYLENE

GLYCOL,SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT.

Μπουκάλι με αντλία 300ml

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: MUSTELA
  • Κωδικός: 1081883
  • Βάρος: 0.35kg
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,25€