MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LA ROCHE POSAY EFFACLAR ΜΙCRO-PEELING PURIFYING GEL 200ml

LA ROCHE POSAY EFFACLAR ΜΙCRO-PEELING PURIFYING GEL 200ml

LA ROCHE POSAY EFFACLAR ΜΙCRO-PEELING PURIFYING GEL 200ml

Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel Καθαρισμού Προσώπου

Αφρώδες Gel Καθαρισμού ενάντια σε σοβαρές ατέλειες και έντονα σημάδια. Για πρόσωπο και σώμα.

Χάρη σε επιλεγμένα απολεπιστικά συσταστικά που αφήνουν την όψη της επιδερμίδας πιο λεία, το EFFACLAR Micro-peeling Purifying gel, καταπραϋνει έντονα το λιπαρό δέρμα, ανοίγει τους πόρους και απομακρύνει το περίσσειο σμήγμα. Βοηθά στη σταδιακή και συνεχή μείωση των έντονων ατελειών και σημαδιών, ενώ παράλληλα καταπολεμά την επανεμφάνισή τους.

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Για έντονες ατέλειες και σημάδια.

Για αποτέλεσμα καθαρής επιδερμίδας από νεκρά κύτταρα, χωρίς ερεθισμούς, το EFFACLAR Micro-peeling Purifying gel βοηθάει στην απομάκρυνση ατελειών και περίσσειου σμήγματος και ανοίγει τους πόρους. Μειώνει τα μαύρα στίγματα και ελέγχει τη γυαλάδα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και ανανεωμένη. 

Το 1ο Gel Καθαρισμού της La Roche-Posay που αποτελείται από συστατικά που καθαρίζουν την επιδερμίδα με μικρο-απολεπιστική δράση. Δρα σε έντονες ατέλειες και σμήγμα προσφέροντας άνεση στο λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, ακόμα και στο σώμα. 

Σύνθεση ελεγμένη κάτω απο δερματολογικό έλεγχο.

Υποαλλεργικό. Με φυσιολογικό pH. Δοκιμασμένο σε δέρμα με τάση ακμής. Αλλεργικά ελεγμένο. 

 

Αποτελεσματικότητα προϊόντος

Αξιολόγηση από άτομα με τάση ακμής*  

- Η επιδερμίδα είναι πιο λεία  98%

- Το προϊόν δεν αφήνει την επιδερμίδα λιπαρή  98%

- Το προϊόν έχει ευχάριστο άρωμα  99%

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά της επανεμφάνισης, 2 εβδομάδες μετά το τέλος της εφαρμογής του προϊόντος σε ατέλειες και σημάδια. 

*Κοσμετο-κλινική μελέτη. 52 άτομα, η ανοχή αξιολογείται από δερματολόγους. Χρήση 1 φορά την ημέρα για 4 εβδομάδες.

 

Υφή και εφαρμογή

Υφή Gel, άνετη που δεν κολλάει. 

Πλύνετε τα χέρια και τα νύχια σας.

Ρίξτε στο πρόσωπό σας χλιαρό νερό, για να βοηθήσετε στην αποσυμφόριση των πόρων.

Πάρτε ποσότητα του προϊόντος και κάντε αφρό στο χέρι σας προσθέτοντας λίγο νερό.

Έπειτα, εφαρμόστε στο πρόσωπο.Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Εστιάστε στη ζώνη-Τ και στον λαιμό. Ξεβγάλετε με κρύο νερό, για να βοηθήσετε στη σύσφιγξη των πόρων.

Στεγνώστε το πρόσωπο ελαφρά με μια καθαρή πετσέτα, ώστε να αποφύγετε την τριβή του δέρματος.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: LA ROCHE POSAY
  • Κωδικός: 10126267
  • Βάρος: 0.25kg
12,16€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,80€