MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BEPANTHENE SENSIDAILY 400ML & ΔΩΡΟ ECZEMA CREAM 50G

BEPANTHENE SENSIDAILY 400ML & ΔΩΡΟ ECZEMA CREAM 50G

BEPANTHENE SENSIDAILY 400ML & ΔΩΡΟ ECZEMA CREAM 50G

SensiDaily Μαλακτική Κρέμα για Δέρμα με Ατοπική Προδιάθεση & Δώρο Eczema Cream Καταπραϋντική Κρέμα για Ατοπική Δερματίτιδα & Έντονη Ξηροδερμία

Bepanthene SensiDaily

Η Bepanthene SensiDaily είναι μια μαλακτική κρέμα που παρέχει αποτελεσματική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση του δέρματος με ατοπική προδιάθεση. Κλινικά αποδεδειγμένα διατηρεί το δέρμα χωρίς εξάρσεις για τουλάχιστον 3 μήνες* και είναι κατάλληλη για χρήση σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Γιατί το δέρμα με ατοπική προδιάθεση χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα;

Στην Ατοπική Δερματίτιδα (έκζεμα), το δέρμα που δεν παρουσιάζει εμφανείς βλάβες δεν ισοδυναμεί με υγιές δέρμα:

Το ατοπικό δέρμα ακόμη και αν δεν παρουσιάζει βλάβες κατά τη διάρκεια της ύφεσης των συμπτωμάτων εξακολουθεί να διαθέτει έναν διαταραγμένο επιδερμικό φραγμό ο οποίος κατ’ επέκταση συμβάλλει στην ανάπτυξη της εξάρσεων.

Στο ατοπικό δέρμα η διαδερμική απώλεια νερού (TEWL) είναι πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά με το μη ατοπικό δέρμα, ενώ τα λιπίδια της κεράτινης στοιβάδας που διατηρούν την υγρασία του δέρματος είναι επίσης σημαντικά λιγότερα.

Συνεπώς, το ατοπικό δέρμα έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα, διαρκή ενυδάτωση, και υποστήριξη του μικροβιώματός του ώστε να παραμένει προστατευμένο.

Η Bepanthene SensiDailyΤΜ φροντίζει καθημερινά το δέρμα με τάση για ατοπία, προλαμβάνοντας τις εξάρσεις για τουλάχιστον 3 μήνες σε βρέφη με ατοπικό δέρμα, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει 7 ώρες συνεχόμενου ύπνου για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Χάρη στην ειδική σύνθεση Derma-Defense, η Bepanthene SensiDaily συμβάλλει στην καθημερινή προστασία του δέρματος με τέσσερις τρόπους, με:

Πρεβιοτικό, που υποστηρίζει το μικροβίωμα του δέρματος6,7

Φυσικά έλαια, Βιταμίνη Β3 & Προβιταμίνη B5, που υποστηρίζουν τoν επιδερμικό φραγμό.

Τεχνολογία Πεταλοειδών Λιπιδίων για ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού εκ των έσω

Φυσικά ενυδατικά στοιχεία, όπως Προβιταμίνη Β5 και γλυκερόλη για μακράς διάρκειας ενυδάτωση του δέρματος.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝH

Η Bepanthene SensiDailyΤΜ κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει την τραχύτητα του βρεφικού δέρματος κατά 93% σε μόλις 2 εβδομάδες

Η Bepanthene SensiDailyΤΜ κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει την ξηρότητα του βρεφικού δέρματος κατά 87% σε μόλις 2 εβδομάδες

*Το 96% των βρεφών που ολοκλήρωσαν την κλινική μελέτη δεν ανέπτυξαν νέες εξάρσεις ακραίας ξηρότητας του δέρματος

Οδηγίες χρήσης

Πως να χρησιμοποιήσετε την Bepanthene SensiDaily

Χρησιμοποιήστε την Bepanthene SensiDailyΤΜ καθημερινά για την προστασία και φροντίδα του δέρματος με τάση για ατοπία, όσο συχνά χρειάζεται, στις περιοχές όπου δεν παρατηρείται έκζεμα σε έξαρση.

Σύνθεση υψηλής δερματικής ανοχής που ελαχιστοποιεί την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές, άρωμα.

Συστατικά

Aqua, Caprylic/capric iriglyceride, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Isostearyl Isostearate, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Niacinamide, Glyceryl Stearate Citrate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Limanthes Alba Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Squalane, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ceramide 3, Citric acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

400 ml

 

& Δώρο Bepanthene Eczema

H κρέμα Bepanthene Eczema, είναι ιατροτεχνολογικό προιόν και μέσω της ειδικής της σύνθεσης χωρίς κορτιζόνη, χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει από τον κνησμό (φαγούρα) και την ερυθρότητα που προκαλείται από ατοπική δερματίτιδα/ατοπικό έκζεμα ή ξηροδερμία.

Ο κνησμός αποδεδειγμένα αρχίζει να υποχωρεί μέσα σε 30 λεπτά

Ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ερυθρότητα

Επανορθώνει τον διαταραγμένο επιδερμικό φραγμό

Παρέχει αυξημένη ενυδάτωση ενισχύοντας την ανάπλαση της επιδερμίδας

H Bepanthene Eczema μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια, ακόμη και στα βρέφη και κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού.

Η ατοπική δερματίτιδα ή ατοπικό έκζεμα, είναι μια δερματική πάθηση που συνοδεύεται από ερυθρότητα και έντονο κνησμό. Εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα στα παιδιά/ βρέφη με αποτέλεσμα να επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα ζωής τους αλλά και της οικογένειάς τους.

Τι πραγματικά συμβαίνει στο ατοπικό δέρμα, γιατί υπάρχει κνησμός και τι πρέπει να κάνουμε για να τον σταματήσουμε;

Με απλά λόγια, στο ατοπικό δέρμα, ο επιδερμικός φραγμός είναι διαταραγμένος, και παρουσιάζει μειωμένη συνοχή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή διαδερμική απώλεια νερού, που κάνει το δέρμα να ξηραίνεται, ενώ ταυτόχρονα ερεθιστικοί και αλλεργιογόνοι παράγοντες εισέρχονται στην επιδερμίδα μέσω του «ελαττωματικού» δερματικού φραγμού.

Η Bepanthene Eczema εξαιτίας της ειδικής σύνθεσής της και του μηχανισμού δράσης της, αποκαθιστά τον επιδερμικό φραγμό, αποδεδειγμένα ανακουφίζει από τον κνησμό σε 30 λεπτά από την εφαρμογή, προσφέρει διαρκή ενυδάτωση και ενίσχυση της ανάπλασης της επιδερμίδας.

Οδηγίες χρήσης

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Bepanthene Eczema

Η Bepanthene Eczema ενδείκνυται για την ανακούφιση από τον κνησμό και την ερυθρότητα που προκαλούνται από ατοπική δερματίτιδα/ατοπικό έκζεμα ή ξηροδερμία.

Δεν περιέχει κορτιζόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, όσες φορές είναι απαραίτητο στο προσβεβλημένο, χωρίς πληγές, δέρμα.

Κατάλληλο για χρήση σε βρέφη*, παιδιά, ενήλικες (και κατά τη διάρκεια του θηλασμού & της κύησης).

*Για χρήση σε βρέφη συνιστάται η συμβουλή παιδιάτρου πριν τη χρήση.

Μηχανισμός Δράσης

Η Bepanthene Eczema παρέχει στο δέρμα λιπίδια παρόμοια με εκείνα της κεράτινης στοιβάδας. Με αυτόν τον τρόπο εξομαλύνει τη δομή των πεταλοειδών λιπιδίων της επιδερμίδας, βελτιώνει την ξηρότητα, και εν συνεχεία τον κνησμό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού. Η προβιταμίνη Β5, ή δεξπανθενόλη, μετά την απορρόφησή της από το δέρμα, μετατρέπεται σε φαρμακολογικά δραστικό παντοθενικό οξύ το οποίο είναι απαραίτητο για τη βιοσύνθεση των λιπιδίων του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ενυδάτωση της κεράτινης στοιβάδας και ελαττώνεται η διαδερμική απώλεια νερού, με αποτέλεσμα το δέρμα να διατηρείται ενυδατωμένο. Τέλος, η γλυκερίνη συσσωρεύεται σε όλο το πάχος της κεράτινης στιβάδας, δεσμεύοντας και συγκρατώντας το νερό σε αυτή, και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας.

H Bepanthene Eczema διακόπτει το φαύλο κύκλο κνησμού-ξυσίματος και επανορθώνει τον διαταραγμένο επιδερμικό φραγμό της πάσχουσας επιδερμίδας.

Για μια ολοκληρωμένη λύση στη φροντίδα του ατοπικού δέρματος συνδυάστε με τη Μαλακτική Κρέμα Bepanthene SensiDailyΤΜ κατά τη φάση της ύφεσης των εξάρσεων της ατοπικής δερματίτιδας

Σύνθεση

Η Bepanthene Eczema περιέχει

Λιπίδια σε πεταλοειδή στρώματα όπως ακριβώς είναι αυτά του υγιούς δέρματος.

Προβιταμίνη Β5

Γλυκερίνη

Συστατικά

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Pentylene Glycol, Olea Europaea Fruit Oil, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Limanthes Alba Seed Oil, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Ceramide 3, Sodium PCA, Squalane, Stearyl, Glycyrrhetinate, Carbomer, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid

50 g

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: BEPANTHOL
  • Κωδικός: 10152642
  • Βάρος: 0.60kg
21,08€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,00€