MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BETTER YOU MAGNESIUM FLAKES 1KG

BETTER YOU MAGNESIUM FLAKES 1KG

BETTER YOU MAGNESIUM FLAKES 1KG

Magnesium Flakes

Η ανάγκη μας για μαγνήσιο δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η διατροφή (η αναλογία ασβεστίου προς μαγνήσιο είναι στη σύγχρονη διατροφή 20:1 ενώ θα έπρεπε να είναι 1:1 έως 2:1) και ο τρόπος ζωής μας, οδηγούμαστε σε πολύ χαμηλή πρόσληψη μαγνησίου. Το μαγνήσιο ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα στον οργανισμό και εμπλέκεται σε μια σειρά διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της σωστής αξιοποίησης του ασβεστίου, της ομαλής μυϊκής λειτουργίας, της αποκατάστασης μετά από την άσκηση, της προαγωγής της υγείας των οστών καθώς επίσης και της υγείας του δέρματος.

Διαδερμική απορρόφηση Μαγνησίου

Το μαγνήσιο που χρησιμοποιείται στις Magnesium Flakes της Better You είναι υπό τη μορφή «εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου», η οποία είναι εξαιρετικά απορροφήσιμη από το δέρμα και αποτελεί τη πιο διαλυτή μορφή όλων των ενώσεων μαγνησίου.

Επίσης είναι εξ ολοκλήρου ιονισμένο, επιτρέποντας τη βέλτιστη απορρόφηση του μέσω του δέρματος. Όπως έδειξαν οι μελέτες στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου του Cardiff, η απορρόφηση του είναι σταθερή και στη πραγματικότητα αυξάνεται με τη πάροδο του χρόνου. Το ποσό του μαγνησίου που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από τους ιστούς υπολογίζεται με βάση το πόσο διαλυτή είναι η ένωση του μαγνησίου καθώς και τη ποσότητα ιοντικού μαγνησίου που απελευθερώνεται. Οι Magnesium Flakes της Better You εμπεριέχει εξ ολοκλήρου ιονισμένο μαγνήσιο.

Να σημειωθεί πως το Διαδερμικό Μαγνήσιο της Better You δεν έχει καμία σχέση με προϊόντα που εμπεριέχουν θειϊκό μαγνήσιο και τα οποία μπορεί να απορροφώνται από το δέρμα, αλλά δεν συγκρατούνται επαρκώς από τον οργανισμό μας, αδυνατώντας να συμβάλλουν στην ουσιαστική αποκατάσταση των επιπέδων μαγνησίου.

Το μεγάλο όφελος, από τη χρήση των προϊόντων Διαδερμικού Μαγνησίου της Better You είναι ότι αναπληρώνουν την απώλεια μαγνησίου που παρατηρείται κατά την διάρκεια της άσκησης αλλά και την ένδεια του, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν τους ταλαιπωρημένους μύες και εξαλείφουν τις κράμπες.

Προϊόντα ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος όπως τα συμπληρώματα μαγνησίου.

Να αποφεύγεται η εφαρμογή στις ευαίσθητες περιοχές.  

Γιατι να το επιλέξω;

Οι Νιφάδες Μαγνησίου Zechstein Inside της BetterYou είναι ιδανικές για την αναπλήρωση του μαγνησίου και προάγουν την ευεξία, την υγεία του δέρματος, την υγεία των μυών και τη μέγιστη ανακούφιση από κράμπες. Συμβάλουν ΚΑΙ στην ανακούφιση δερματικών παθήσεων όπως η δερματίτιδα, η ψωρίαση και το έκζεμα.

 

Οδηγίες

Αρκούν 20 χαλαρωτικά λεπτά μπάνιου (διαλύετε 2 φλιτζάνια νιφάδες μαγνησίου – 250γρ. σε ζεστό νερό, σε γεμάτη μπανιέρα) ή ποδόλουτρου (διαλύετε 1 φλιτζάνι νιφάδες μαγνησίου – 125 γρ. σε ζεστό νερό, σε μια λεκάνη) για μέγιστα αποτελέσματα. Ακολουθείστε μια ανάλογη διαδικασία 2-3 φορές εβδομαδιαίως.

Το Zechstein Inside Magnesium Chloride, βασικό συστατικό των νιφάδων της Better You, βοηθά στη ταχεία αναπλήρωση των επιπέδων μαγνησίου, χαλαρώνει όλο το σώμα και προσφέρει ένα ξεκούραστο ύπνο.

Είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες αλλά και για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κατά την αρχική εφαρμογή μπορεί να νιώσετε για λίγα δευτερόλεπτα ελαφρύ κνησμό, ο οποίος συμβαίνει λόγω της ταχύτητας απορρόφησης του μαγνησίου. Όσο χαμηλότερα είναι τα κυτταρικά επίπεδα του μαγνησίου στον οργανισμό σας τόσο πιο αισθητός είναι ο κνησμός. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως δεν πρόκειται για αλλεργική αντίδραση. Μετά από 3 ή 4 καθημερινές εφαρμογές η αίσθηση αυτή εξαλείφεται.

Διατηρούνται σε ξηρό περιβάλλον και επιβάλλεται η επανασφράγιση της συσκευασίας μετά από κάθε χρήση.

 

Συστατικά

100% φυσικό, Zechstein Inside εξαϋδρικό χλωριούχο μαγνήσιο σε συγκέντρωση 47%.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: BETTERYOU
  • Κωδικός: 10117746
  • Βάρος: 1.10kg
13,78€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,11€