MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML

DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML
DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML
DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML
DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML
DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML
DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML
Ετικέτες: ΑΓΩΓΕΣ , ΨΩΡΙΑΣΗ
DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML

DUCRAY KERTYOL P.S.O CREAM CONCENTRE 100ML

KERTYOL PSO

Συμπυκνωμένη κρέμα τοπικής χρήσης

Καταπραΰνει από τον κνησμό * - Καταπραΰνει τον κνησμό* - Βοηθά στην εξάλειψη των ξηρών πλακών του δέρματος

Μια αγωγή κατά των πλακών για το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής με τάση ψωρίασης.

CELASTROL: Κατοχυρωμένη βιοτεχνολογική διαδικασία**

Δερματολογικά ελεγμένη. Μη κολλώδης.

Η Συμπυκνωμένη κρέμα τοπικής χρήσης αποτελεί μια στοχευμένη αγωγή για την καταπράυνση του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής με τάση ψωρίασης.

Η εξειδικευμένη σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με ΠΟΛΙΔΟΚΑΝΟΛΗ, καταπραΰνει τον έντονο αίσθημα κνησμού* του τριχωτού της κεφαλής και βοηθά στην απομάκρυνση των πλακών.

Αγωγή κατά των πλακών για τοπική εφαρμογή όταν εμφανίζονται πλάκες στο δέρμα και/ή στο τριχωτό της κεφαλής.

Πλεονέκτημα

56%¹ λιγότερο αίσθημα κνησμού* σε οκτώ ημέρες από τη χρήση.

Οφέλη

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ το αίσθημα κνησμού* χάρη στην ΠΟΛΙΔΟΚΑΝΟΛΗ

ΒΟΗΘΑ στην απομάκρυνση των ξηρών πλακών : το ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ βοηθά στην απομάκρυνση ορατών ερυθρών πλακών και των λεπιών (πλάκες που αποκολλώνται από το δέρμα)

Ειδική ΜΗ ΚΟΛΛΩΔΗΣ και μη λιπαρή σύνθεση

*Που οφείλεται στην ξηρότητα του δέρματος.

¹Κλινική αποτελεσματικότητα και αντιληπτή αποτελεσματικότητα μεταξύ 46 ατόμων με ελαφριά έως μέτρια ψωρίαση. Δύο εφαρμογές την ημέρα για ένα μήνα.

**Κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία.

 

Εφαρμογή

Συχνότητα χρήσης

Καθημερινά

Εντοπισμένες περιοχές του σώματος

Φάση εφόδου: Εφαρμόστε 1-2 φορές* την ημέρα, καθημερινά για 4 εβδομάδες

Φάση συντήρησης: Δύο φορές την εβδομάδα

Τριχωτό κεφαλής

Φάση θεραπείας: Χρήση μία φορά την ημέρα, καθημερινά για 4 εβδομάδες

Φάση συντήρησης: Δύο φορές την εβδομάδα

Συμβουλές εφαρμογής

Εντοπισμένες περιοχές του σώματος

Εφαρμόστε τη συμπυκνωμένη συμπυκνωμένη φροντίδα στις περιοχές που εμφανίζουν συνήθως ξηρές, πυκνές πλάκες κάνοντας απαλό μασάζ

Τριχωτό κεφαλής

Εφαρμόστε το προϊόν, αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα απαλό σαμπουάν

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε καλά με νερό

Ειδικά σχεδιασμένο για να μην κολλάει ή λεκιάζει τα ρούχα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό ή έπειτα από ιατρικές θεραπείες

Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια της χρήσης και χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακή προστασία

 

Συστατικά

WATER (AQUA). ETHYLHEXYL PALMITATE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. LACTAMIDE MEA. DIMETHICONE. GLYCOLIC ACID. GLYCERYL STEARATE. CETEARETH-33. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. LAURETH-9. 1,2-HEXANEDIOL. CAPRYLYL GLYCOL. CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) ROOT EXTRACT. ETHANOLAMINE. FRAGRANCE (PARFUM). HYDROGENATED POLYISOBUTENE. PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER. PENTYLENE GLYCOL. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM SHALE OIL SULFONATE. SORBITAN ISOSTEARATE. TRIPTERYGIUM WILFORDII CALLUS EXTRACT

72,4% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

ΓΛΥΚΟΛΙΚΑ ΟΞΕΑ (PSO)

Κερατολυτικό δραστικό συστατικό το οποίο βοηθά στην εξαφάνιση της ορατής πλάκας.

CELASTROL

Το 1ο καινοτόμο δραστικό συστατικό της βιοτεχνολογίας Pierre Fabre, το Celastrol, το οποίο είναι 100% φυσικής προέλευσης και παράγεται μέσω της καλλιέργειας βλαστοκυττάρων. Αυτό το καταπραϋντικό δραστικό συστατικό δρα άμεσα στα κερατινοκύτταρα, ώστε να μειώσει την εμφάνιση πλακών και να βελτιώσει την εικόνα του δέρματος.

100ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DUCRAY
  • Κωδικός: 10142490
  • Βάρος: 0.15kg
11,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,52€