MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ADERMA ULTRA RICH SHOWER GEL 500ML

ADERMA ULTRA RICH SHOWER GEL 500ML

ADERMA ULTRA RICH SHOWER GEL 500ML

THE ESSENTIALS

Εξαιρετικά Πλούσιο Ζελ Καθαρισμού για το Ξηρό Δέρμα

Καταπραΰνει - Θρέφει - Καθαρίζει - Προστατεύει

Το Εξαιρετικά Πλούσιο Ζελ Καθαρισμού για το ξηρό, εύθραυστο δέρμα καθαρίζει απαλά, προστατεύει και θρέφει.

Ένα θρεπτικό αφρόλουτρο για τις ανάγκες της ξηρής επιδερμίδας όλης της οικογένειας.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Βρώμη Rhealba που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια.

Το A-DERMA Εξαιρετικά Πλούσιο Ζελ Καθαρισμού για το ξηρό δέρμα είναι εμπλουτισμένο με Εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba® — βιολογικής καλλιέργεια — και μαλακτικούς παράγοντες φυσικής προέλευσης. Αφρόλουτρο για το πρόσωπο και το σώμα που καθαρίζει, θρέφει και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα όλης της οικογένειας. Αποτελούμενο κατά 90% από συστατικά φυσικής προέλευσης, τόσο η αποτελεσματικότητά του όσο και η δράση αναπλήρωσης λιπιδίων οφείλονται στο σύμπλεγμα Clean Care Complex, έναν συνδυασμό απαλής καθαριστικής βάσης και αντισταθμιστικού παράγοντα. Αυτή η δερματολογική καινοτομία καθαρίζει το ξηρό δέρμα χωρίς να αλλοιώνει υπερβολικά τη φυσιολογία του ή να το ξηραίνει ακόμη περισσότερο. Η φυσική*, ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ**, χωρίς σάπωνα σύνθεσή του με καταπραϋντικό Εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba απαλύνει το δέρμα. Μετά το ντους, η ξηρή επιδερμίδα θρέφεται***, καταπραΰνεται**** και προστατεύεται.

Μπουκάλι που περιέχει 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Πληροφορίες για vegan: δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

Οφέλη

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: βάση καθαρισμού με εξαιρετικά απαλά φυσικά επιφανειοδραστικά που καθαρίζουν διατηρώντας την ισορροπία του δέρματος και εξουδετερώνοντας το σκληρό νερό.

ΘΡΕΦΕΙ: ένας εξαιρετικά πλούσιος παράγοντας που φροντίζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και θρεμμένη*** καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: ο αντισταθμιστικός του ενυδατικός παράγοντας ενισχύει τον δερματικό φραγμό και αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα.

* Σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301B.

** Περιέχει 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

*** Το 97% των συμμετεχόντων διαπίστωσαν πως το δέρμα τους είναι θρεμμένο - Αποτέλεσμα που προέκυψε μετά από μελέτη της αποτελεσματικότητας καθώς και της ανοχής σε παιδιά - 33 άτομα.

**** Το 100% των συμμετεχόντων διαπίστωσαν πως το δέρμα τους είναι ανακουφισμένο - Αποτέλεσμα που προέκυψε μετά από μελέτη της αποτελεσματικότητας καθώς και της ανοχής σε παιδιά - 33 άτομα.

 

Εφαρμογή

Συχνότητα χρήσης

Καθημερινά

Δουλέψτε το κάνοντας αφρό σε νωπό δέρμα.

Ξεπλύνατε με καθαρό νερό.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα.

 

Συστατικά

WATER (AQUA). GLYCERIN. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. DECYL GLUCOSIDE. SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE. POLYSORBATE 20. DISODIUM COCOAMPHODIACETATE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT (AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT). CAPRYLYL GLYCOL. CARAMEL. CITRIC ACID. COCO-GLUCOSIDE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL OLEATE. HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. LAURIC ACID. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM GLYCOLATE. SODIUM METHYL ISETHIONATE. TOCOPHEROL. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

90% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

Εκχύλισμα Βρώμης Rhealba

Καταπραΰνει το εύθραυστο δέρμα.

500ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: A DERMA
  • Κωδικός: 10136956
  • Βάρος: 0.55kg
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,96€