MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DUCRAY KERACNYL FOAMING GEL 200ML

DUCRAY KERACNYL FOAMING GEL 200ML

DUCRAY KERACNYL FOAMING GEL 200ML

KERACNYL

Ducray KERACNYL Αφρίζον ζελ

Βοηθά στην εξάλειψη των ατελειών - Καθαρίζει

KERACNYL ΑΦΡΙΖΟΝ ΖΕΛ: ένα καθαριστικό προσώπου και σώματος για το λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα

Δέρμα με τάση ακμής

Βιοδιασπώμενη σύνθεση κατά των ατελειών

Δερματολογικά ελεγμένο.

Χωρίς σάπωνα.

Το KERACNYL ΑΦΡΙΖΟΝ ΖΕΛ είναι ένα καθαριστικό προσώπου και σώματος καθημερινής χρήσης κατάλληλο για το λιπαρό ή/και με τάση ακμής δέρμα εφήβων και ενηλίκων.

Η σύνθεσή του χωρίς σάπωνα καθαρίζει το πρόσωπο και το σώμα, ενώ παράλληλα προστατεύει τον δερματικό φραγμό και εξυγιαίνει το δέρμα.

Βοηθά στη μείωση των ατελειών μετά από 7 ημέρες*.

Δοκιμασμένο σε συνδυασμό με τοπικές και από του στόματος αγωγές.

Πολύ καλή δερματική ανοχή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας από την ηλικία των 9 ετών.

Πλεονέκτημα

Βοηθά στην εξαφάνιση των σπυριών/ατελειών, ενώ διατηρεί τον δερματικό φραγμό*.

Οφέλη

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ απαλά και εξυγιαίνει το δέρμα με μια ήπια βάση καθαρισμού/καθαριστική βάση.

ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ τις ατέλειες: το φυσικό εκχύλισμα MYRTACINE®, ένα δραστικό συστατικό που συμβάλλει στην καταπολέμηση των βακτηρίων C. acnes περιορίζοντας τη δομή του βιοφίλμ του.

*% ικανοποίησης. Μελέτη ανοχής και αποτελεσματικότητας - 54 άτομα. 2 εφαρμογές την ημέρα (πρωί και βράδυ). Αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή και έπειτα από 7 ημέρες χρήσης

*Σύμφωνα με το ΠΡΟΤΥΠΟ OECD 301B

**Φαρμακολογική αξιολόγηση με ανάλυση συνεστιακής μικροσκοπίας

*Σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301B

 

Εφαρμογή

Συχνότητα χρήσης

Καθημερινά

2 εφαρμογές την ημέρα

Συμβουλές εφαρμογής

Εφαρμόστε το πρωί ή/και το βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό

Κάνετε αφρό για να ενεργοποιήσετε το προϊόν και ξεπλύνετε καλά

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας από την ηλικία των 9 ετών

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες φαρμακευτικές θεραπείες (δοκιμασμένη ανοχή σε συνδυασμό)

Ξεπλύνετε σε περίπτωση επαφής με τα μάτια

 

Συστατικά

WATER (AQUA). ZINC COCETH SULFATE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. GLYCERIN. LAURYL BETAINE. DECYL GLUCOSIDE. POLYSORBATE 20. TRIDECETH-9. BLUE 1 (CI 42090). CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. MYRTUS COMMUNIS LEAF EXTRACT. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PEG-5 ETHYLHEXANOATE. PPG-26-BUTETH-26. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

ΜΟΝΟΛΑΥΡΙΝΗ

Δραστικό συστατικό αναγνωρισμένο για τη μακράς διάρκειας ματ δράση που προσφέρει

MYRTACINE

Δραστικό συστατικό το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηρίων C. acnes, περιορίζοντας τη δομή του βιοφίλμ. Η Myrtacine καταπραΰνει και διορθώνει τα σπυράκια

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DUCRAY
  • Κωδικός: 10141290
  • Βάρος: 0.25kg
10,04€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,10€