MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

CERAVE RENEWING SA FOOT CREAM 88ML

CERAVE RENEWING SA FOOT CREAM 88ML
Ετικέτες: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΑΚΡΩΝ
CERAVE RENEWING SA FOOT CREAM 88ML

CERAVE RENEWING SA FOOT CREAM 88ML

SA Renewing Foot Cream Κρέμα Ποδιών

Απολεπίζει και ενυδατώνει, για να καταπραΰνει το καταπονημένο δέρμα και να βελτιώσει την υφή του.

Η απολέπιση και η ενυδάτωση αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να έχετε απαλά πέλματα και φτέρνες. Σας προτείνουμε μια κρέμα ποδιών με σαλικυλικό οξύ, όπως η CeraVe SA Renewing Foot Cream, που απομακρύνει τη συγκέντρωση νεκρών κυττάρων και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί. Επιπλέον συστατικά όπως το ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και η καταπραϋντική νιασιναμίδη μαλακώνουν το τραχύ δέρμα , ενώ τα ceramides αναπληρώνουν τον φυσικό επιδερμιδικό φραγμό και βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία του.

Η CeraVe SA Renewing Foot Cream προσφέρει απαλή απολέπιση χωρίς να ερεθίζει το δέρμα χάρη στο σαλικυλικό οξύ, ενώ περιέχει υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει το δέρμα και το βοηθά να διατηρεί την υγρασία του. Η μη λιπαρή σύνθεση αυτής της κρέμας ποδιών που απορροφάται γρήγορα είναι εμπλουτισμένη με καταπραϋντική νιασιναμίδη και τρία απαραίτητα ceramides που ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό και διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο. Χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE που θρέφει σταθερά την επιδερμίδα όλο το 24ωρο, αυτή η κρέμα ποδιών με σαλικυλικό οξύ επανορθώνει αποτελεσματικά το ξηρό, τραχύ και σκασμένο δέρμα των ποδιών.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ & ΟΦΕΛΗ

Ενυδατώνει, μαλακώνει και λειαίνει το ξηρό, τραχύ και σκασμένο δέρμα των ποδιών.

Μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται γρήγορα.

Περιέχει σαλικυλικό οξύ που απολεπίζει το δέρμα και το αφήνει απαλό.

Τεχνολογία MVE: Κατοχυρωμένο σύστημα διάχυσης που απελευθερώνει διαρκώς ενυδατικά συστατικά, εξασφαλίζοντας 24ωρη ενυδάτωση.

Ceramides: Απαραίτητα συστατικά για την αποκατάσταση και τη διατήρηση του επιδερμιδικού φραγμού.

Υαλουρονικό οξύ: Προσελκύει την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας, βοηθώντας το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του.

Νιασιναμίδη: Ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και καταπραΰνει το δέρμα.

Δεν προκαλεί ερεθισμούς, χωρίς άρωμα.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους.

 

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε την κρέμα ποδιών ελεύθερα, όσες φορές χρειάζεται.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA/WATER, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, CETYL ALCOHOL, AMMONIUM LACTATE, TRIETHANOLAMINE, SALICYLIC ACID, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, DISODIUM EDTA, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, CERAMIDE EOP

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: CERAVE
  • Κωδικός: 1035234
  • Βάρος: 0.15kg
7,88€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,35€