MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

COMPEED ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ 10ΤΜΧ

COMPEED ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ 10ΤΜΧ

COMPEED ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ 10ΤΜΧ

COMPEED Μεσαία Επιθέματα για Φουσκάλες

Ανακουφίζει από τον πόνο και επουλώνει γρήγορα.

Τα COMPEED Μεσαία Επιθέματα για Φουσκάλες δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό gel που ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εμποδίζει την τριβή, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα περιβάλλον κατάλληλο για να επιταχυνθεί η διαδικασία επούλωσης.

Τα COMPEED Μεσαία Επιθέματα για φουσκάλες είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις φουσκάλες στην περιοχή της φτέρνας και δρουν σαν δεύτερο δέρμα με σκοπό:

Να ανακουφίσουν άμεσα από τον πόνο που δημιουργούν οι φουσκάλες.

Να προστατεύσουν από την τριβή.

Να ενεργοποιήσουν την ταχεία επούλωση των πληγών.

Να καλύψουν και να σφραγίσουν την πληγή και να μην επιτρέψουν σε βρωμιά και βακτήρια να εισχωρήσουν.

Μένουν στη θέση τους για πολλές ώρες. Η διάρκεια δύναται να διαφέρει κατά περίπτωση.

 

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, διασφαλίζοντας ότι η περιοχή της φουσκάλας δεν έχει κρέμες ή λάδια.

Αφαιρέστε το πάνω προστατευτικό χαρτί, αποφεύγοντας να αγγίξετε την αυτοκόλλητη πλευρά.

Τοποθετήστε το επίθεμα σταθερά πάνω από τη φουσκάλα και βεβαιωθείτε ότι οι άκρες έχουν κολλήσει καλά.

Αφήστε το στη θέση του μέχρι να αποκολληθεί από μόνο του (σημείωση: μπορεί να μείνει στη θέση του για πολλές μέρες).

Για να αφαιρέσετε το επίθεμα: Μην τραβάτε το επίθεμα κάθετα από την πληγή. Σπρώξτε απαλά τις άκρες παράλληλα με την επιδερμίδα.

10 τεμάχια

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: COMPEED
  • Κωδικός: 1023849
  • Βάρος: 0.10kg
8,94€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,91€