MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH COLLOIDAL SILVER BALM 100ML

SUPER HEALTH COLLOIDAL SILVER BALM 100ML

SUPER HEALTH COLLOIDAL SILVER BALM 100ML

COLLOIDAL SILVER BALM

Κολλοειδής άργυρος σε μορφή κρέμας

Η ορθομοριακή κρέμα Colloidal Silver Balm της Super Health είναι μία μη κολλώδης γέλη με 98% καθαρό (amber) κολλοειδή άργυρο και ουσιώδη αιθέρια έλαια που παρέχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιασική προστασία.

Η γέλη παραμένει περισσότερο χρονικό διάστημα στο δέρμα και είναι πιο αποτελεσματική. Έχει χαμηλότερο pH (5,5) από το υγρό αιώρημα και είναι πιο κατάλληλη για τοπική χρήση, καθώς  οι μύκητες του δέρματος δεν επιζούν σε όξινο περιβάλλον.

Σύμφωνα με έρευνες ο κολλοειδής άργυρος λειτουργεί ως καταλύτης, εξουδετερώνει το ένζυμο που τα μονοκύτταρα βακτήρια και οι μύκητες χρειάζονται για τον μεταβολισμό του οξυγόνου, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν και να πεθαίνουν. Αδρανοποιεί πάνω από 650 τύπους βακτηρίων και μυκήτων.

Είναι κατάλληλη για δερματολογικά προβλήματα και δερματικές παθήσεις όπως ακμή, έκζεμα, δερματίτιδα, ψωρίαση, αλλεργίες, κάντιντα.  Χρησιμοποιείται εκτός από τις απλές μυκητιασικές και βακτηριακές λοιμώξεις όπως ο έρπης και ο σταφυλόκοκκος, σε μυρμηγκιές, μυκητιάσεις νυχιών, έλκη κατάκλισης και τραυματισμένο ιστό λόγω εγκαυμάτων.

Το αιθέριο έλαιο νεραντζιού (Citrus Aurantium) βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος, τονώνει και αποτοξινώνει το δέρμα και ενδείκνυται στη θεραπεία της ακμής αλλά και την περιποίηση του ξηρού και ερεθισμένου δέρματος. Βοηθά σε κυτταρικό επίπεδο την απόπτωση των γερασμένων κυττάρων και τη δημιουργία νέων. Το έλαιο Πετιτγκραίν (Petitgrain)  που περιέχει το νεράντζι έχει εξισορροπητική δράση στην επιδερμίδα, μειώνει την λιπαρότητα και την εμφάνιση κοκκινίλων στο δέρμα.

Το έλαιο περγαμόντου (Citrus Bergamia) λόγω της αντιμικροβιακής και αντιμυκητιασικής του δράσης βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της ακμής,  της ψωρίασης, του  εκζέματος, της κάντιντας αλλά και της εξισορρόπησης του λιπαρού δέρματος.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Water (Aqua) 98.19%, Poly Acrylic Acid Carbopol Ultrez 21 (Acrylates / C10-30 alkyl acrylate crosspolymer) 0.70%, Citrus Aurantium, Citrus Bergamia, Phenoxyethanol 0.70%, Triethanomaline 0.40%, CI 77820 (Silver-Argentum Metallicum) 0.002%, Non Toxic Carbon Hydrogen Oxygen Complex (Maltodextrin) 0.01%

Πληροφορίες αλλεργιογόνων: Κιτράλη, Λιμονένιο, Λιναλοόλη

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Μόνο για εξωτερική χρήση. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση γέλης στην πάσχουσα περιοχή. Επαναλάβετε όσο συχνά απαιτείται.  

Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από παιδιά. Δεν χρειάζεται ψυγείο.

Συσκευασία: 100ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 10117124
  • Βάρος: 0.15kg
32,15€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,93€