MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 30ML

ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 30ML

ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 30ML

Οδοντόκρεμα ELGYDIUM Brilliance & Care

Καθαρίζει - Γυαλίζει - Σέβεται το σμάλτο των δοντιών

Μια οδοντόκρεμα σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα για την απομάκρυνση των επίμονων λεκέδων από την επιφάνεια των δοντιών και τη στίλβωση και προστασία του σμάλτου.

Ένας πρωτότυπος συνδυασμός ανόργανου πυριτίου και μπαμπού

Συμβάλλει στη μείωση των επίμονων λεκέδων, προστατεύοντας το σμάλτο.

Μια αγωγή για πρόσθετη λάμψη, σχεδιασμένη για χρήση δύο φορές την εβδομάδα, η οδοντόκρεμα ELGYDIUM Brilliance & Care αφαιρεί τους επίμονους λεκέδες από τα δόντια. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή της που συνδυάζει ανόργανο πυρίτιο, με ισχυρή καθαριστική δράση, και πυρίτιο από μπαμπού με ισχυρή γυαλιστική δράση, η οδοντόκρεμα ELGYDIUM Brilliance & Care δρα στην επιφάνεια των δοντιών προστατεύοντας το σμάλτο. Περιέχει Fluorinol®, το οποίο συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών. Πιο λεία και λαμπερή, η επιφάνεια των δοντιών αντανακλά το φως χαρίζοντας ένα λαμπερό χαμόγελο. Η ELGYDIUM Brilliance & Care πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα αντί της κανονικής οδοντόκρεμας, ακολουθώντας την κανονική τεχνική βουρτσίσματος. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας

Συνδυάζοντας δύο είδη πυριτίου, η οδοντόπαστα ELGYDIUM Brilliance & Care βοηθάει στην απομάκρυνση λεκέδων των δοντιών που προκαλούνται από το κάπνισμα ή την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών και ποτών, όπως ο καφές, το κρασί, τα κόκκινα φρούτα, κλπ.

Για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε την ειδικά σχεδιασμένη οδοντόβουρτσα ELGYDIUM Whitening. Η οδοντόπαστα ELGYDIUM Whitening μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση, μεταξύ των βουρτσισμάτων με την ELGYDIUM Brilliance & Care.

Πλεονέκτημα

Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την εβδομάδα για πιο λεία και λαμπερά δόντια.

Οφέλη

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ χάρη στο ανόργανο πυρίτιο.

ΣΤΙΛΒΩΣΗ με οργανικό πυρίτιο (που εξάγεται από το μπαμπού).

ΣΕΒΕΤΑΙ το σμάλτο των δοντιών.

Άρωμα της σύνθεσης

Μέντα

 

Εφαρμογή

Συχνότητα χρήσης

Δύο φορές την εβδομάδα

Η ELGYDIUM Brilliance & Care πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα αντί της κανονικής οδοντόπαστας, ακολουθώντας την κανονική τεχνική βουρτσίσματος.

 

Κλινικά αποτελέσματα

Κλινικά αποτελέσματα Οδοντόκρεμα ELGYDIUM Brilliance & Care

Το 89% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι τα δόντια τους ήταν πιο λεία και λαμπερά¹.

¹Δοκιμή ανοχής και αποτελεσματικότητας που διεξήχθη υπό οδοντιατρική εποπτεία σε 61 άτομα επί 28 ημέρες (ερωτηματολόγιο ικανοποίησης).

 

Σύνθεση

WATER (AQUA). HYDRATED SILICA. GLYCERIN. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. BAMBUSA ARUNDINACEA JUICE. FLAVOR (AROMA). BENZYL ALCOHOL. BLUE 1 (CI 42090). CELLULOSE GUM. LIMONENE. NICOTINYL ALCOHOL HF. SODIUM SACCHARIN. YELLOW 5 (CI 19140)

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

Fluorinol

Δραστικό συστατικό της Pierre Fabre, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Επαναμεταλλικοποιεί αποτελεσματικά το σμάλτο: δεσμεύονται 6 φορές περισσότερα ιόντα φθορίου στο σμάλτο από ένα τυπικό ανόργανο φθόριο, από το πρώτο βούρτσισμα.

30ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ELGYDIUM
  • Κωδικός: 10131603
  • Βάρος: 0.10kg
5,78€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,66€